93/4 asker yarenleri :)

Çok ıssız bi topic yahu herkes utanıyo mu yazmaya anlamadm :26::1:

Mrb kızlar epeydir giremiyordum.eşimin usta birliği ıstanbulda orduewine düştü.rabbime binlerce kez şükürler olsun.yanına gidiyorum sürekli.ama eşimin ne yazıkki evci izni yok.sadece görüp geliyorum.olsun bunada şükür dimi :)

Mrb kızlar epeydir giremiyordum.eşimin usta birliği ıstanbulda orduewine düştü.rabbime binlerce kez şükürler olsun.yanına gidiyorum sürekli.ama eşimin ne yazıkki evci izni yok.sadece görüp geliyorum.olsun bunada şükür dimi :)

ne güzel yere çıkmış ya :)
siz nerede oturuyosunuz peki?

sevgilime Lüleburgaza düştü 3 haftadır gidiyorum 1 hafta sürpriz 1 hafta da ailesiyle oldu :) Bir 3 hafta da gitmeme kararı aldım özlesin biraz asker olduğu belli olsun ya :) Buarada bende İstanbuldayım yine de çok şükür Allahıma :):)

Mrb kızçeler uzun zmndr takip ediyorum fkat yeni üye oldm demek asker bekliyosnz ahh kıyamam sizeee :( gerckten zor ki ne zormuş asker göndermk beklemk bnm de kardeşcazım gitti cok zormus bide asker eslerini nisanli sevgililerini hic düşünemiyorum Allah yardmcnz olsn özellikle evliler :( sag salim kavusalm insallah :)))

Mrb kızçeler uzun zmndr takip ediyorum fkat yeni üye oldm demek asker bekliyosnz ahh kıyamam sizeee :( gerckten zor ki ne zormuş asker göndermk beklemk bnm de kardeşcazım gitti cok zormus bide asker eslerini nisanli sevgililerini hic düşünemiyorum Allah yardmcnz olsn özellikle evliler :( sag salim kavusalm insallah :)))

malesef zor :(
ama bir şekilde sabrede sabrede geçiriyoruz.
Allah kavuştursun sizi de :)
eşimi bekliyorum ben de..

malesef zor :(
ama bir şekilde sabrede sabrede geçiriyoruz.
Allah kavuştursun sizi de :)
eşimi bekliyorum ben de..

Ben kardeşimi gönderirken bu kadar zorlandım da bi eşin gidişi daha zordur çünkü herşeyin o , ailen yabancı bi tanıdığın sevdiğin o olur oda askere gidince :43: eminim çok daha kötü bi durum ama sağlık olsun da yeterki 3 sene de olsa önemli değil sabret cnm

hoşgeldin canım.:3:[/QUOTE]

Hosbulduk tatlim :) kisaca tanitim yapayim :34: 23 yasindayim erkek arkadasim askerde qorew yeri diyarbakir deweqecidi qorewi zpt soforu we safak atarsa 289 :) sizlerin nasil kimleriniz askerde kisa donem mi uzun mu nerdeler :72:

Hosbulduk tatlim :) kisaca tanitim yapayim :34: 23 yasindayim erkek arkadasim askerde qorew yeri diyarbakir deweqecidi qorewi zpt soforu we safak atarsa 289 :) sizlerin nasil kimleriniz askerde kisa donem mi uzun mu nerdeler :72:

Benimde erkek arkadaşım :) Hakkari şemdinlide yapıyo ikimizinkide doğu çıkmış :31: yeri rahat mı konuşabiliyor musunuz? Şafak 292 :72::72:

Son düzenleme:
Back