Aa burasıı çok boş kalmışş nerdesinizz kızlarr ?![]()
ben askerimin yanına gittimm gelldimmm çoook güzeldiii sizler ne yapıyorsunuzz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa burasıı çok boş kalmışş nerdesinizz kızlarr ?![]()
ben askerimin yanına gittimm gelldimmm çoook güzeldiii sizler ne yapıyorsunuzz :)
Mrb kızlar epeydir giremiyordum.eşimin usta birliği ıstanbulda orduewine düştü.rabbime binlerce kez şükürler olsun.yanına gidiyorum sürekli.ama eşimin ne yazıkki evci izni yok.sadece görüp geliyorum.olsun bunada şükür dimi :)
Ankarada oturuyorum :)
ben varım canımm:)Hu hu kimse yok mu ? Çok sessiz burası :26:
Selam KızlarBugünde bitti atsın şafaklar gelsin uşaklar
![]()
Sukur buldum yarenlerimi ya :) benim erkek arkadasim da 93/4 safak:290 birbirimize destek olalim yoksa qecmez bu qunler![]()
Mrb kızçeler uzun zmndr takip ediyorum fkat yeni üye oldm demek asker bekliyosnz ahh kıyamam sizeeegerckten zor ki ne zormuş asker göndermk beklemk bnm de kardeşcazım gitti cok zormus bide asker eslerini nisanli sevgililerini hic düşünemiyorum Allah yardmcnz olsn özellikle evliler
sag salim kavusalm insallah :)))
malesef zor
ama bir şekilde sabrede sabrede geçiriyoruz.
Allah kavuştursun sizi de :)
eşimi bekliyorum ben de..
hahaha aynen gelsin uşaklar tuttum bunu![]()
Hosbulduk tatlim :) kisaca tanitim yapayim23 yasindayim erkek arkadasim askerde qorew yeri diyarbakir deweqecidi qorewi zpt soforu we safak atarsa 289 :) sizlerin nasil kimleriniz askerde kisa donem mi uzun mu nerdeler
![]()