üzülme bak sen bana diyordun şimdi ben sana allah sağ salim yapmayı nasip etsin dua et sadece
ay canım üzülme ya şimdilerde doğu daha rahat diye biliyorum ben.
insanın elinde olmuyo şaka yapıyo sandım ilk
inşallah canım
İlk insanın inanası gelmiyo ama napcan elimizde oln bişey değilkii bebeğimmm sende üzme kendini böyle söylemesi kolay ama alışıncaya kadar zorluk çeker sonrasında rahat olur
ayy bi de üzülme söz ver diyo söylemeden önce tabi hakkari yazısını görünce başladı benim çeşmeler
Ay kıyamam ben sana kuzum yapma böyleee oda işte sen üzül istermiii onuda üzersin sakın ağlama telde filan
yok aradığında ağlamam. mesajla söyledi zaten
usta birliği hakkarimiş
tek isteğim o canım şimdi çok zor yani buraya abone oldum çünkü kimsenin beni anlayamadığını düşünüyorum yani sizler yaşadığınız için tek paylaşabileceğim kişilersiniz konuşmak biraz daha iyi geliyor sanki burada. yalnız olmadığımı hissediyorum canım
Üzme kendini canım benim hrşeyin hakkında bi hayır vardır.
hayırlı olsun canım üzülme sakın bak doğuda daha iyiymiş gerçekten hem terör falan kalmadı biliyorsun
aynen canım her işte bi hayır vardır buna geerçekten inanırım.
evet ama işte doğu dendiğinde insanın üzerinde kötü bi etki bırakıyo hala eski günleri anımsatıyo bizlere ondan olsa gerek üzülüyorum.
Erkek arkadaşımın bir arkadası şırnak ta yaptı bitirdi ve terör zamanınydı ama o kadar rahatmış ki. Şimdi bide tehlike yok o yüzden kötü düşünme nasıl düşünürsen öyle olur derler aklına kötü seyler getirme sakın canım benim
aynen canım her işte bi hayır vardır buna geerçekten inanırım.
evet ama işte doğu dendiğinde insanın üzerinde kötü bi etki bırakıyo hala eski günleri anımsatıyo bizlere ondan olsa gerek üzülüyorum.
İşte haklısın hep bi önyargı oluyo ama görürüsün bak çok rahat olcakk
inşallah sağsalim bitirip gelir canım.
Ha şöylee ol üzme kendinii
bunalıma girdiğimde beni teselli edersin artık
Ay kuzum benim ederim ederim nolcakk
tırlattım iyice. seninkide askerde ama beni teselli etcenya hakkarinin neresi olduğunu bile soramadım şoka girdiğimden.
Kız bende şoktayım ya bana istanbulda askerlik olmazmış gibi geliyo yaondan bii tuhaf oldum sanki askerde değilmiş gibi gelmeye başladııı
gezilcek yer gibi geliyo deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?