of bıktım artık pazartesiye kaldı gene canımm bunların açıklanması
iyiyim canım işte bekliyorum ben telefonunun açıklandı herhaldee :) Of heyecandan ölüyorum yaa :18::18: Sen napıyosun ?
Çok zor beklemek ya gerçekten aşırı heycandan ölünür
Napıyım canım bende iyiyim ama moralim bozuk hala konuşmalarımız rahat değil üzülüyorum.Bide ustalığa geçti ya çarşı izinleri hafta da bir günmüş şimdilik.. :26:
Meraba canım hayırlı olsunn :)) Evet çok zor ama inan zamanla daha iyi oluyorsun, çok yeni seninki ondan böyle kötü ve yalnız hissediyorsun sabret.
Benimki de uzun dönem. Gideli 40 gün oldu neredeyse. Bu arada acemiliğini İskenderun da yaptı iki haftadır da usta birliğinde Kocaeli de. Seninki de mi denizci canım ? :))
merhaba walaa haklısın be cnm bu askerlik illeti berbat lanet bişi neler neler alıp götürüyo şekil a:biz...
uzun dönem vee 20 günümz war ne pislik bi illet inan herkes aynı oldu burda merak etme alışırsın herkese dediim
gibi geçer ama delerde geçer bizi öle yaptı malesef şurda 20günümz war en alt dewreykende yüzümüz gülmedi en üst dewre oldk gene
aynı lanet olsun ki bu böle...
şuan delirmek üzereyim ve sabrım kalmadı düşün yani allahım bol sabır versin...nerde askerin???
evet canım denizci sevgilimkonuşmada sıkıntı yok çok sık arıyor ama ben onsuzluğa alışamadım yani 10 gün oldu hala telefon elimde saniyeleri sayıyorum her konuşmada ağlıyorum
Böyle bitmiyor askerlik maalesef.İnsan her şeye alışıyor sağlık olsun die dua et bence isyan ediceğini.Bu kadar yıpratma kendini bir kaç ay sonra diceksin ki ben niye böylwe yapıyorum bitecek bitiyor diceksin ki sık sık konuşuyormuşsunda burda yeni gelenlerden konuşamayanlar bile var bence biraz şükretmek lazım
haklısın sesini duyduguma bile sükrediyorum allaha sitem etmiyorum asla ama içimdeki acı geçmiyor yani uykudan uysanıyorum geceleri sbaha kadar ağlıyorum kimseyle birşey paylaşamıyorum yemek yiyemiyorum böyle olmak istemiyorum güçlü olup ona destek olmam gerektiğni biliyorum ama içine söz geçiremiyor insan her sabah allahım nolur bitsin hemen bugun diye dua ediyorum
Zor ama bu kadar da abartmamak lazım daha 10 gün olmuş gelicek tekrar gidicek 5-6 ay görüşemiceksiniz bizim öyle olmuştu işte o zamanlar kahroluyorsun ama sabrını verşyor Allah şükürler olsun ki..sadece sabır ve kendini bu denli yıpratma bence ve sevgiline böyle destek değil köstek olursun onuda söylemeliyim hele ilk zamanlar sadece bizim desteklerimiz işe yarıyor ağlamak yerine onu güldürmelisin bence!
Aciklanmamiss genee of pazartesiyee kaldiktelefon sokmadii mi daha canim ins duzene girer ne guzel carsi izninde doya doya konusursunuz bizde oda yok benmki cezaliymiss cari izinlrrii yandii offf'
evet canım denizci sevgilimkonuşmada sıkıntı yok çok sık arıyor ama ben onsuzluğa alışamadım yani 10 gün oldu hala telefon elimde saniyeleri sayıyorum her konuşmada ağlıyorum
Sokamadı canım yarın çarşı izni için çıkacak telini sokmaya çalışıcak ama bakalım inş yapabilirAcemilikte çarşı izni veriyorlarmı ki canım ? bilmiyordum bunu:26:
Benim erkek arkadaşımda denizci. Tabiki şuan ki durumun geçecek alışacaksın. Ben sevgilime telefonda hiç ağlamadım hep onu düşündüm güldürmeye çalıştım sende bunu yapmalısın ayrıca şükretmelisin bence bak sık arıyormuş gerçekten böyle yaparak ona köstek olursun. Benimki komutanın yanındaydı acemilikte ve o kadar az konuşuyorduk ki ara ara 2-3 gün konuşamadığımız oluyordu şuan usta birliğinde ve hala durumumuz aynı maalesef...
yok biz günde 5 6 kez konuşuyoruz yani her konuşmamız en az 10 dakika oluyo allaha şükür konuşmada sıkıntım yok şey usta birliği başka nerelere çıkıyor biliyormusun canımbirde kaç gün kaldı iskenderunda?
yok biz günde 5 6 kez konuşuyoruz yani her konuşmamız en az 10 dakika oluyo allaha şükür konuşmada sıkıntım yok şey usta birliği başka nerelere çıkıyor biliyormusun canımbirde kaç gün kaldı iskenderunda?
ne kusuru canım olur mu oyle sey..yani sevgilim etütçü olmuş yeni gelen askerlerin evraklarını falan hazırlıyorlarmış fotoğrafları falan bulundukları odanın kapısında 5 ankesör varmış boş oluyormus hep sık arıyor çoğunlukla bi işleri olmuyormuş sabahtan hallediyorlar sonra akşama kadar yatıyorlar şuan baya baya rahat yani çok çok çok şükür allahıma hep böyle olur inşallah.en az 10 dakika çok iyi bence bizim en iyi konuşmamız 10 dakikadır oda sayılı.
konuya daldım ama kusura bakma
en az 10 dakika çok iyi bence bizim en iyi konuşmamız 10 dakikadır oda sayılı.
konuya daldım ama kusura bakma
Ohoo daha ne istiyorsun sen ne güzel uzun ve sık konusuyorsun
Usta birliğinde Kocaeli, İstanbul, İzmir birde Marmaris çıkıyormuş sanırım. Benim sevgilimi kocaeli gölcüğe verdiler ama savaş gemisi çıktı gemide yapıyor yani. Genellikle denizciler için askerlik rahat geçiyor diyorlar gemiye de rahat diyorlar ama açıkçası bana pek rahat gelmedi kaldıkları yer küçük ve kalabalıklarmış bide gemi sefere çıkarsa gemide ki uydu telefonuyla konuşabiliyorsunuz sadece ve günde 3 dk. Ama sizinkinin gemiye cıkma olasılığı kaç bilmiyorum erkek arkadaşımı deneyimli olduğu için oraya vermişler.
ne kusuru canım olur mu oyle sey..yani sevgilim etütçü olmuş yeni gelen askerlerin evraklarını falan hazırlıyorlarmış fotoğrafları falan bulundukları odanın kapısında 5 ankesör varmış boş oluyormus hep sık arıyor çoğunlukla bi işleri olmuyormuş sabahtan hallediyorlar sonra akşama kadar yatıyorlar şuan baya baya rahat yani çok çok çok şükür allahıma hep böyle olur inşallah.
allah sabır versin canım yaa..ben izmirdeyim erkek arkadaşım buraya düşse herhalde bayram ederim yani marmaris falanda çok yakın rabbim buraları yazmıştır inşallah..kaç gün kaldı canım acemilikte?
ooo seninki baya iyimiş ya. yat kalk şükret daha kötü geçirenler vardır eminim günlerce konuşamayan. biz 3 gün konuşamadığımızı biliyorum. hoş şimdi yatıyoz hep falan diyo ama yinede aradığı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?