93/4 asker yarenleri :)

Aynenn canım bizimde en iyi konuşmamız en az 10-15 dakika :9:

Biz bahtsız bedeviler grubundanız canım ya :1::1: bi de bugün çarşı günüymüş haberim yok. öğlene yakın girmiş nete ben onun facenee giriyorum benimkini dondurduk girmiş benim faceme girince haber ver demiş tekrar dondurmuş sonrada ben giresiye kadar çıkmış ben şimdi sana nerden haber vereyim deme :47::47: insan arkadaşlarıma söyler mesaj atın diye :47::47:

şükürler olsun baya iyi rahatı..böyle düşünme ya bak hep okuyorum mesajları herkes çok az arayabiliyormuş benim beynimde tümör vardı yani yeni eridi uzun süre tedavi gördüm o yüzden erkek arkadaşım çok üzerime düşüyor yani yokluğunda çok üzüldüğüm için tekrar nüks etmesinden korkuyor o yüzden sık sık telaşlı bir şekilde arıyor iyisin demi falan diye.

çok geçmiş olsun tatlım ya üzüldüm. inşallah bi daha sorun çıkmaz.

Amin canım hepimize.. Pardon demin de sormuştun cevap vermeyi unutmuşum 5 Kasımda teslim oldu acemiliğe 29 Kasımda da yemin töreni oldu canım. :3: Siz her türlü şükretmelisiniz ben erzurumdayım erkek arkadaşım kocaelide düşünün :27:

anladım canım.. benim erkek arkadaşımda 5 aralıkta teslim oldu ne kadar kalır o da bilmiyor bakalım..

Biz bahtsız bedeviler grubundanız canım ya :1::1: bi de bugün çarşı günüymüş haberim yok. öğlene yakın girmiş nete ben onun facenee giriyorum benimkini dondurduk girmiş benim faceme girince haber ver demiş tekrar dondurmuş sonrada ben giresiye kadar çıkmış ben şimdi sana nerden haber vereyim deme :47::47: insan arkadaşlarıma söyler mesaj atın diye :47::47:

Evet bahtsız bedeviler :1: Dayaklık bence bizimkiler canım :32:
Yarında çıkacak mı haberin var mı canım ?

Evet bahtsız bedeviler :1: Dayaklık bence bizimkiler canım :32:
Yarında çıkacak mı haberin var mı canım ?

yok canım ya hiç bi şeyi doğru düz gün söylemiyo ki lafları ağzından cımbızla alıyoz odun ne olacak :47::47: sinirlendim şimdi...

Benimki cezalıydı ya çarşıya çıkamadı açıklamışlar öğle yemeğinden sonraa.

bizimki çıktıda ne oldu :47::47: rahat geçer inşallah canım hayırlısı olsun...

yok canım ya hiç bi şeyi doğru düz gün söylemiyo ki lafları ağzından cımbızla alıyoz odun ne olacak :47::47: sinirlendim şimdi...

bizimki çıktıda ne oldu :47::47: rahat geçer inşallah canım hayırlısı olsun...

Ay ay kıyamam sana ben bebeğim boşver sinir olma gelincee tembihlersinn bi daha haber ver diye:49: İstanbulda askerlik mi olur yaa bi tuhafıma gittii :1: Ama rahat olur o kesinn darısı senin başına bebeğimmm:34:

inşallah çıkmaz canım.. kötü günler geçirdik daha kötülerinden saklasın allahım

allah bi daha yaşatmasın canım.

Ay ay kıyamam sana ben bebeğim boşver sinir olma gelincee tembihlersinn bi daha haber ver diye:49: İstanbulda askerlik mi olur yaa bi tuhafıma gittii :1: Ama rahat olur o kesinn darısı senin başına bebeğimmm:34:

o bi arasın ben ne yapacağımı iyi biliyorum.:47::47: amin canım ya rahat yer olsunda. istanbuldada olur tabi neden olmasın :1::1:

Essen çok geçmiş olsun şimdi okudum Allah bidaha yaşatmasın canım. bak sende dikkat et üzme kendini inan alışacaksın birazcık zaman geçsin görürsün :16:

Essen çok geçmiş olsun şimdi okudum Allah bidaha yaşatmasın canım. bak sende dikkat et üzme kendini inan alışacaksın birazcık zaman geçsin görürsün :16:

tek isteğim o canım şimdi çok zor yani buraya abone oldum çünkü kimsenin beni anlayamadığını düşünüyorum yani sizler yaşadığınız için tek paylaşabileceğim kişilersiniz konuşmak biraz daha iyi geliyor sanki burada. yalnız olmadığımı hissediyorum canım

Back