93/4 asker yarenleri :)

Bende gidemiyorum canim ne yapalim uzulme :5: bana ondan baska kimse mesaj bile atmiyoorrduu keske dertlesicek biri olsa arkadaslarim beni anlamiyor :(

Ahh canım benim, burada hep birlikte konuşur dertleşiriz. Hepimiz şafak sayarız, Yaşasın Şafak Kardeşliği :72:

o girişidir e devlt şifresi varsa sevgilinin baak sevk başlangıç tarıhı önmlii giriş gunu değil cnm:44:

Hiç bilmiyorum :17: sevk tarihi nasıl oluyor canım :26: sülüsünde 06.11.2013 yazıyor bugün başlamıyor mu ? :26:

Hiç bilmiyorum :17: sevk tarihi nasıl oluyor canım :26: sülüsünde 06.11.2013 yazıyor bugün başlamıyor mu ? :26:

allah kavustursun oncelikle.bi sevk tarihi olr bide teslim tarihi.gitcegi yere gire sevk tarihiyle teslim tarihi arasina 1-2gun koyar yol hesabi yani.sn safagi teslim tarihinden deil sevk tarihinden baslatcaksn.nereye gtti askern?

Sorucaz arrtık bızmkılerde ılk gunler bilmez gercıı :1:

Benimkisi sayarsak bitmez kafasında canım :26: bana sordu dün bende 30 nisan gelişin dedim bir "nee " deyişi vardı ki sorma. Hatta kızdı bana askerlikten bahsetme, sesini duymaya aradım pişman ediyorsun adamı dedi :43: çok asabi bu günlerde :43:

allah kavustursun oncelikle.bi sevk tarihi olr bide teslim tarihi.gitcegi yere gire sevk tarihiyle teslim tarihi arasina 1-2gun koyar yol hesabi yani.sn safagi teslim tarihinden deil sevk tarihinden baslatcaksn.nereye gtti askern?

İşte oda 04.11.2013 ama belirliı bi şafak ne söylıyen yok takılı kaldık acemiyiz hihi:7:

Back