93/4 asker yarenleri :)

Aynen bunada şükür :)) Bende çok memnun oldum esiiinn :)) ee okuyor musun çalışıyor musun ne yapıyorsun ? evlilik yakın mı :16:

:54::54:

Okumuyorum da, çalışmıyorum da.. Çeyiz düzüyorum, yemek öğrenmeye çalışıyorum işte canım.. :17:
Evlilik hayırlısıyla pekte uzak sayılmaz ya :nazar: Mayıs sonu haziran başı düşünüyoruz bakalım :17:
Peki ya seen? Okul mu iş mi? :23::23:

Son düzenleme:
:54::54:

Okumuyorum da, çalışmıyorum da.. Çeyiz düzüyorum, yemek öğrenmeye çalışıyorum işte canım.. :17:
Evlilik hayırlısıyla pekte uzak sayılmaz ya :nazar: Mayıs sonu haziran başı düşünüyoruz bakalım :17:
Peki ya seen? Okul mu iş mi? :23::23:

Ayyy ne kadar güzel çok yakınmışş hayırlı olsun şimdiden :)) Ben okuyorum henüz bizim biraz daha varr nişana, düğüne :52:

merhaba kızlar aranıza katıldım benım erkek arkadasım acemi birliğine gideli 9 gün oldu içimde daha önce hiç hissetmediğim bir acı varr ve izlediğim televizyon dinlediğim müzik herseyde bi parca arıyorum ondan saniyeleri sayıyorum :(

merhaba kızlar aranıza katıldım benım erkek arkadasım acemi birliğine gideli 9 gün oldu içimde daha önce hiç hissetmediğim bir acı varr ve izlediğim televizyon dinlediğim müzik herseyde bi parca arıyorum ondan saniyeleri sayıyorum :(

Hoşgeldin canım aramızaa :) Bizde ilk sıralar öyleydik ama zamanla alışıyosun mecburen seninkii nerde yapıyo acemiliğiii ? Uzun dönem mii ?

Hoşgeldin canım aramızaa :) Bizde ilk sıralar öyleydik ama zamanla alışıyosun mecburen seninkii nerde yapıyo acemiliğiii ? Uzun dönem mii ?

evet uzun dönem iskenderunda kendimi o kadar yalnız hissedıyorum kı yanı her saniye aglıyorum. kımsenın benı anlamadıgını dusunuyorum etrafımda bılmıyorum gercekten cok kotuyum:(

evet uzun dönem iskenderunda kendimi o kadar yalnız hissedıyorum kı yanı her saniye aglıyorum. kımsenın benı anlamadıgını dusunuyorum etrafımda bılmıyorum gercekten cok kotuyum:(

Benimkide uzun dönem biliyorum canım benim o hisleri napcaksın başka çaresi yokki gitmek zorunda o yalnız hissi mahvediyo insanı ama zamanla alışıyosun benimki gideli tam 40 gün olmuş düşün artık haftaya cuma dağıtım iznine gelcek öyle yada böyle alışıyosun ..

Benimkide uzun dönem biliyorum canım benim o hisleri napcaksın başka çaresi yokki gitmek zorunda o yalnız hissi mahvediyo insanı ama zamanla alışıyosun benimki gideli tam 40 gün olmuş düşün artık haftaya cuma dağıtım iznine gelcek öyle yada böyle alışıyosun ..

yani biz 6 yıldır birlikteyiz ve aynı şehirdeyiz ilk defa böyle bir mesafemiz oldu usta birliği nereye çıkar bilmiyorum dua ediyorum izmir olması için:(

eleusis sen de bendensin?
eşin nerede?
evliyken beklemek de ayrıca bi zor...

eleusis sen de bendensin?
eşin nerede?
evliyken beklemek de ayrıca bi zor...

Eşim ankara etimesgutta işte usta birliği bugun belli olcak. Sende mi evlisinnn ? :)

yani biz 6 yıldır birlikteyiz ve aynı şehirdeyiz ilk defa böyle bir mesafemiz oldu usta birliği nereye çıkar bilmiyorum dua ediyorum izmir olması için:(

Anlıyorum canım çok zor.. İzmir mii ah keşke benimkide izmire gelse zaten izmirliyz ama çok düşük ihtimal bile olsa süper olurduu :34:

Eşim ankara etimesgutta işte usta birliği bugun belli olcak. Sende mi evlisinnn ? :)

Anlıyorum canım çok zor.. İzmir mii ah keşke benimkide izmire gelse zaten izmirliyz ama çok düşük ihtimal bile olsa süper olurduu :34:

evet izmir olması için dua ediyorum bu kadar zor olacağını biliyordum ama boşluğu tarif edilemez birşeymiş ne kadar konuşsam az geliyor şimdi kapalım ben seni tekrr ararım diyor dur kapatma diyesim geliyor ama kelimeler tükeniyor boğazımda düğümleniyor.

Meraba canım hayırlı olsunn :)) Evet çok zor ama inan zamanla daha iyi oluyorsun, çok yeni seninki ondan böyle kötü ve yalnız hissediyorsun sabret. :16:
Benimki de uzun dönem. Gideli 40 gün oldu neredeyse. Bu arada acemiliğini İskenderun da yaptı iki haftadır da usta birliğinde Kocaeli de. Seninki de mi denizci canım ? :))

Eleusis nasılsın, napıyorsun :)) Ne zaman belli olacak usta birliğiniz ? :34:

merhaba walaa haklısın be cnm bu askerlik illeti berbat lanet bişi neler neler alıp götürüyo şekil a:biz...
uzun dönem vee 20 günümz war ne pislik bi illet inan herkes aynı oldu burda merak etme alışırsın herkese dediim
gibi geçer ama delerde geçer bizi öle yaptı malesef şurda 20günümz war en alt dewreykende yüzümüz gülmedi en üst dewre oldk gene
aynı lanet olsun ki bu böle...
şuan delirmek üzereyim ve sabrım kalmadı düşün yani allahım bol sabır versin...nerde askerin???

evet eleusis eşim 93-3 olarak gitti.
29 yaşında ama ancak gönderebildik.
işte 4 ay oldu gideli
2 senelik evliyiz...

Eleusis nasılsın, napıyorsun :)) Ne zaman belli olacak usta birliğiniz ? :34:

iyiyim canım işte bekliyorum ben telefonunun açıklandı herhaldee :) Of heyecandan ölüyorum yaa :18::18: Sen napıyosun ?

evet eleusis eşim 93-3 olarak gitti.
29 yaşında ama ancak gönderebildik.
işte 4 ay oldu gideli
2 senelik evliyiz...

Allah kavustursun canım evli olarak 2 kat daha zor 4 ay size 4 sene gibi geçmiştir ama napalım kader iştee..:5:

iyiyim canım işte bekliyorum ben telefonunun açıklandı herhaldee :) Of heyecandan ölüyorum yaa :18::18: Sen napıyosun ?

Allah kavustursun canım evli olarak 2 kat daha zor 4 ay size 4 sene gibi geçmiştir ama napalım kader iştee..:5:

açıklanmamış hala canım ya :47::47:

Back