Bende tutuyorum gelince okucam dedi :) cok iyu geliyor cidden yazmak
evet bıde peluş pembe defter aldmm ne zamandır yazmıyordum o da yazıyomuş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tutuyorum gelince okucam dedi :) cok iyu geliyor cidden yazmak
ben günlük yzmaya devm edıyorum hehe roman cıkıcakk askerlıgın sonunda demedi demeyın bu gidişlee iyi geceler Askerlerınızı ruyanızda gorünn ve seslerı ıle uyanın![]()
ben günlük yzmaya devm edıyorum hehe roman cıkıcakk askerlıgın sonunda demedi demeyın bu gidişlee iyi geceler Askerlerınızı ruyanızda gorünn ve seslerı ıle uyanın![]()
uzun dönem mi bebegm
Evet uzun donem canim
benımle aynı canım :) 357
Buna cok sevindim Allah kavustursun sag saglim inşallah :) izin kullanmazsa böyle demi izin kullanirsa uzuyo mu
yanı söyle diyim canım izinler dahil 365 gün askerlik.. 24 gun ızınlerı var toplam. 7 -10 arası dagtm ıznı dıger ızınler usta bırlıgnde kullanılıyor. eger ızne hıc gelmezse 24 gun dusuyosun safaktan :)Buna cok sevindim Allah kavustursun sag saglim inşallah :) izin kullanmazsa böyle demi izin kullanirsa uzuyo mu
Gunaydinnnn kizlar insallah bugun hepimiz sevdiceklerimizin seslerini duyarak gune guzel baslayip guzel bitiririz ♥♥♥
Gunaydinnnn kizlar insallah bugun hepimiz sevdiceklerimizin seslerini duyarak gune guzel baslayip guzel bitiririz ♥♥♥
Günaydın canım :) benimki aramadi daha bekliyorummm :)
insallahhh duyarizz bende daha bgn duymadm sabah sesi ile iki gundur uyaniyordum bugn ariyamadi bekliyorum.kizlarr gunaydinn bu arada :))
Halaa aramadiii ama bugun icin eğitim başlıcak demistii cok yogundur yorulmustur aramazsa anlarimmm.. :)
Ben de tutmak istiyorum. Ama önce güzel bir defter almam lazım sanırım :) Benimkine söylemiştim ben de günlük tut orada diye. Saçmalama be dediZaten sadece şansımı denemek istemiştim :)
Ben de tutmak istiyorum. Ama önce güzel bir defter almam lazım sanırım :) Benimkine söylemiştim ben de günlük tut orada diye. Saçmalama be dediZaten sadece şansımı denemek istemiştim :)
tatlim eet sordum oda Esref Bitlis kislasindaymis :))) jandarma istihkam insaat grup komutanliginda
hahaben normal bi deftere yaziyorum kokoslu bsye veremem ona haahaytt .d biran once yaz cnmm onmli olann icindekilerr cok iyi geliyoo:)
:) benimki not defterine yaziyomus ayyy ne kadar romantiiikkk dicektim dalga geçer gibi ama sinirlenirse hic yazmaz![]()