- 10 Kasım 2013
- 907
- 63
- 118
Usta birliğimiz neresi bakalım :)
inşallah izmire çıkarda hergün gidip görürüm :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benmkde manisa merkezde çok özledimm yaaa![]()
benmkde manisa merkezde çok özledimm yaaa![]()
canım ben manisa merkezde oturuyorum hangi kışlada ?
benimkinin fazla seçeneği cok ustalıkta mesleğinden dolayı ama bende yinede cok merak ediyorum :)
bende cok özledim ilk başta cok ağlıyordum bi arkadasım dedi ki ağıt ağıtı getirir allah korusun bak askerde ağlama dedi ve sıkıyorum kendimi artık ağlamıyorum bu laftan sonra... sen yine şanlısın kısa dönem yapıyor canım :)
Canım sormadımm hıc sorarım doguda msn batıda mısın dıe :) NAsıl cnm askerıye ?ne kdr şanslısn
![]()
canım komşuyuzzz :)
sendemi izmrde otrysun ttlm şu işe bak yaa :) neresndesin yaş kaç adın ne :) çok mu oldu sorular :) :)
agla ıcıne atmaktansa cnm yaa alllaha şukurr allah sıze ıkı kat sabır versnde genede özlem buyuk oluyo canım burnmn dıregı sızlıoo sesını daha demn duydummm bnm ona moral vermem gerekırken o verıo hıc ıyı degılmm hiiiiiiiç :2::2::2:
bugün 2 defa aradı, akşam biraz geç aradı artık aramayacak diye beklerken arayınca o kadar mutlu oldum ki :) bana buraya gelince seni daha da çok sevmeye başladım diyoben de trip attım yani az mı seviyodun diye burdan onu mu çıkardın şimdi diyo
![]()
bende tam bilmiyorum nasıl ama istiyosan öğrenebilirim babam işi gereği çok gidip geliyodu. ama benimkide ankarada hiç şanslı değilim yani![]()
Bakalim bebegimmofff geçmiyor zamannnn
yok canım izmir değil ama yakın manisada yani. adım pembe seninkide tuğba sanırım ? :)
inci tanesi hehe sesını duymak ınsana ıyı gelıo deglmı
cnmm cok sağoll .. ankarada yeri kotumu ki şanslı deglm dıosn![]()
aynn ttlm gecmyo yaa günlere bak ohoooo
nasıl iyi geliyo hem de :) ama bugün sesi çok yorgun geliyodu, bide gece kötü kötü rüyalar görmüş![]()
:) evt cnm bn 20 yasndaym sevglim 22 . 2 yldr tecllydi bzmki ondn nrmlde 91/4 gtcektide nasip işte![]()
aynn ttlm gecmyo yaa günlere bak ohoooo
Gecicek bebegmmmn geciceekk..
Kizlaaarrrr simdi çikolata yiyodum daa ayy sevdicekkk geldi aklimaaa o alirdi bana heeepppppp
Gecicek bebegmmmn geciceekk..
Kizlaaarrrr simdi çikolata yiyodum daa ayy sevdicekkk geldi aklimaaa o alirdi bana heeepppppp
:) bnde az önce askermn bana gtmden aldğı çikoltyı ucndn ucndan yedim :) bitmsn dye her gün azck yiyorum![]()