• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

Usta birliğimiz neresi bakalım :)

benimkinin fazla seçeneği cok ustalıkta mesleğinden dolayı ama bende yinede cok merak ediyorum :)

benmkde manisa merkezde çok özledimm yaaa :14::14::14::14:

bende cok özledim ilk başta cok ağlıyordum bi arkadasım dedi ki ağıt ağıtı getirir allah korusun bak askerde ağlama dedi ve sıkıyorum kendimi artık ağlamıyorum bu laftan sonra... sen yine şanlısın kısa dönem yapıyor canım :)

benimkinin fazla seçeneği cok ustalıkta mesleğinden dolayı ama bende yinede cok merak ediyorum :)

bende cok özledim ilk başta cok ağlıyordum bi arkadasım dedi ki ağıt ağıtı getirir allah korusun bak askerde ağlama dedi ve sıkıyorum kendimi artık ağlamıyorum bu laftan sonra... sen yine şanlısın kısa dönem yapıyor canım :)

agla ıcıne atmaktansa cnm yaa alllaha şukurr allah sıze ıkı kat sabır versnde genede özlem buyuk oluyo canım burnmn dıregı sızlıoo sesını daha demn duydummm bnm ona moral vermem gerekırken o verıo hıc ıyı degılmm hiiiiiiiç :2::2::2:

Canım sormadımm hıc sorarım doguda msn batıda mısın dıe :) NAsıl cnm askerıye ? :( ne kdr şanslısn :43:

bende tam bilmiyorum nasıl ama istiyosan öğrenebilirim babam işi gereği çok gidip geliyodu. ama benimkide ankarada hiç şanslı değilim yani :5:

bugün 2 defa aradı, akşam biraz geç aradı artık aramayacak diye beklerken arayınca o kadar mutlu oldum ki :) bana buraya gelince seni daha da çok sevmeye başladım diyo :D ben de trip attım yani az mı seviyodun diye burdan onu mu çıkardın şimdi diyo :1:

agla ıcıne atmaktansa cnm yaa alllaha şukurr allah sıze ıkı kat sabır versnde genede özlem buyuk oluyo canım burnmn dıregı sızlıoo sesını daha demn duydummm bnm ona moral vermem gerekırken o verıo hıc ıyı degılmm hiiiiiiiç :2::2::2:

ne biliyim korkuyorum artık ağlayınca bişey olcak diye :( onlar bize göre daha dayanıklı aslından onların işi daha zor hem oraya alışmaya çalışıyorlar hem evden ayrıldılar hem sevdiklerinden

bugün 2 defa aradı, akşam biraz geç aradı artık aramayacak diye beklerken arayınca o kadar mutlu oldum ki :) bana buraya gelince seni daha da çok sevmeye başladım diyo :D ben de trip attım yani az mı seviyodun diye burdan onu mu çıkardın şimdi diyo :1:

bende tam bilmiyorum nasıl ama istiyosan öğrenebilirim babam işi gereği çok gidip geliyodu. ama benimkide ankarada hiç şanslı değilim yani :5:

inci tanesi hehe sesını duymak ınsana ıyı gelıo deglmı :16:

cnmm cok sağoll .. ankarada yeri kotumu ki şanslı deglm dıosn :5:

nasıl iyi geliyo hem de :) ama bugün sesi çok yorgun geliyodu, bide gece kötü kötü rüyalar görmüş :(

:) evt cnm bn 20 yasndaym sevglim 22 . 2 yldr tecllydi bzmki ondn nrmlde 91/4 gtcektide nasip işte :(

aynn ttlm gecmyo yaa günlere bak ohoooo

yoruluyorlardır kolay değil ki tatlım :43:

kızlar tanışmalar başlamış hep bırlkte bıttrcez bugnlerı :)

gecmıo zaman gecmıo :(

Gecicek bebegmmmn geciceekk..

Kizlaaarrrr simdi çikolata yiyodum daa ayy sevdicekkk geldi aklimaaa o alirdi bana heeepppppp

:) bnde az önce askermn bana gtmden aldğı çikoltyı ucndn ucndan yedim :) bitmsn dye her gün azck yiyorum :9:

Back