93/4 asker yarenleri :)

kızlarrr benimde sevgilim 5 kasımda askere gitti uzun dönem gittiği günden beri aramıştı ama dün ve bugün henüz aramadı

bendede var bi çöküntülük ama sadece mutsuzluk falan ağlamıyorum ama.. bizimde 3 yıl bitti 4 yılımıza girdik.

Uzun Dönem bebegm ama söylemiyor ne zaman gelecegini supriz yapcakmis kurban oldugum

askerlğn uzun oldgnu blym senn canm acemlği sordum .hmm acemiliği söylmysa yemn törennden sonra sennki dagtma gelr ozmn cnm . çnkü bnmki 75 güne okdr üzlmş ki ilk ardgnda söledi hmn 2.5 ay snra gelcm dye bnun sürprzlk bi yanı yok

kızlarrr benimde sevgilim 5 kasımda askere gitti uzun dönem gittiği günden beri aramıştı ama dün ve bugün henüz aramadı

Canım beniimmm hafta sonu rahat olur diyorlar ama hafta sonuda kart bulamiyorlar.. kart sıkıntısı varsa arayamamistir sen kotu düşünme bekle elbet arayacak benide dun hic aramadı bilirim cok üzüldüm ama bugunde 3 kere aradı sıkma canını yani

Bebegim o bana gitmeden de diyordu kac gun olursa olsun supriz yapicam aniden çıkıcam karsina diye kesin 75 gündür bence ama ben saymicam bakalim supriz saha guzel :)

arar ttlm arar daha yeni ya yemn törenine hazrlklar var uyum sağlmaya çalsyolar en yeni bzmkler oldgu içn herşy onlardadır. kart yk o yzdn bnlar en zor günlermz dayncaz. sen izni çıkrdgn içn mi bzden 1 ay az günlern? yerne göre degşyo ama izne glmk zornlu dye blyrm cnm

ttlm gerçi bn aradgnda şunu sorcam bunu sorcam diyom 2 dakkann içinde naslsn seni özledm fln demktn onlar aklna gelmyoki herşeyi soramysun sorcaklrmzı iki üç gün takstle soruyoz valla :)

valla haklısın sesini duyunca hepsi gider.

allah kavuştursun canım.
maşallh cnm Allah hepimze bir ömür boyu mutlulklar versn inş

amin canım

Bebegim o bana gitmeden de diyordu kac gun olursa olsun supriz yapicam aniden çıkıcam karsina diye kesin 75 gündür bence ama ben saymicam bakalim supriz saha guzel :)

anldm ttlm :) banda dönüşü öyle yapcam kapıyı bi çalcam karsına cıkcam diyodu :) ama gderkn çok tembhledm bn. sen izmre adm attgn anda ilk beni görcen sakn sürprz yapaym deme dedim baklm hangmzn ki olcak

cuma günü konuştuğumuzda kart bitmek üzere demişti dediğin gibi demekki hafta sonuda kart sıkıntısından arayamamıştır

evet canım dediğiniz gibi sabredicez.. izinleri çıkardım daha iyi hissediyorum diye böyle biliyorum kızlar delilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…