Ayyy bilmiorumki cnm yaa ben hic anlamam bu islerdeniste sizin sayenizde ogreniorum az bucuk biseler :) aradiginda sorarim ama oda guvercinlikte 2.kogus 2.birlik falan diodu.. 6 ayin gecmis ne guzel tez zamanda kavusursun insallah sevdicegine :))
kızlar benimde sevgilim 6 kasımda teslım oldu bilecik söğütte.Hala aramadı sesini duyamadım cok uzgunum bu besıncı gun normal mi arayamaması?
Kışlasını sor sadece canımZamanla öğrenmediğin şey kalmayacaktır Kısa dönemmiş en azından bak bununla avun derim
Allahın izniyle rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah tatlım
ben de ilk başlarda hiç aradığını duymuyordum!
acil durumlar dışında eşimi arayıp çağırtmıyorum.
kendisi istemiyor.
insan aramayı kaçırınca çok üzülüyor.
tmm cicim aradiginda hemen sorucam ben de merak ettim smd :) aynen oyle yapmaya calisiorum ben deay sonu gelcek yemin torenine gitcem die nasi heyecanliyim :$ aminnn o gunleride gosterir bize rabbim insallahh
kızlar kasımın 6 sında sevgilimi bilecik söğüte gönderdim bugun beşinci gün hala aramadı haber yok cok merak ediyorumaskeri bilecik söğütte olan var mı?lütfen cvp bekliyorum sizlerden
Gösterecek Allahın izniyle canım. Ankara güvercinlik güzel yer, çok güzel yerde askeriyeleri. Karşısı marketler vs. Ama ev bulamazsınYol üstü direk ama dediğim gibi güzel yer O heyecanı çok iyi bilrim, 8 ay geçsede üstünden hala dün gibi. Yemin töreninde çekildiğimiz resimlere baktıkça iç çekiyorum
Bi sorun olursa sorarsın canım görüşürüz
kızlar benimde sevgilim 6 kasımda teslım oldu bilecik söğütte.Hala aramadı sesini duyamadım cok uzgunum bu besıncı gun normal mi arayamaması?
Aramis bugun beni ama konuşamadim is yerinde telefon kullanmam yasak diye yanimda bile bulunduramiyorum asiri derecede uzuldum o gitmeden demistim de böyle olursa merak etme isteyim o aklina gelsin dedim b denk gelmedi sesine kokusuna hasretlik ne zormus boyle.eminim o da uzulmustur insallah yarin tatil konusabiliriz bi dakika ble ayirmicam telefonumu
kızlar kasımın 6 sında sevgilimi bilecik söğüte gönderdim bugun beşinci gün hala aramadı haber yok cok merak ediyorumaskeri bilecik söğütte olan var mı?lütfen cvp bekliyorum sizlerden
Sevdicegimmm yine aradiiiiii :))))) 5dk 40 saniye konuştuk :)
Canım merabaa öncelikle hayırlı teskereler
Ben 93/2 yim sevglim acemiliğini bilecik merkez de yaptı ama söğüt hakkında da az çok fikrim var ilk günlerde normal ama 5 gün uzun olmuş biraz kart falan bulamamış olabilir orası çok kalabalık bi yer yemin törenine kadar biraz sıkıntılı geçer acemilğiniz 75 gündür muhtemelen bizim öyleydi yemin töreni sonrası cep telfonu çok rahat kullanıyolar o yönden rahat bi yer ama ortam kalabalık olduğu için temizlik yemek falan sorunları çook oluyo canını sıkma ilk fırsatta arar..İnşAllahh
bu haftayı bitirdiniz kızlar hadi bakalımmm yarın yoğun bi gün olcak askerlerinizeee allah kolaylık versin hepsine umarım bugünn herkesss bol bol konuşurr güzel bi pazar geçirirrr
çok sağol cnm ama ben hala sesini duyamadımoysaki şu 4 gün arayabiliodu rahatça şimdi noldu anlayamadım :18: ve çoook ihtiyacım var ona şu an off:26:
Sevdicegimmm yine aradiiiiii :))))) 5dk 40 saniye konuştuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?