merabalar kizlar :) araniza yeni katildim ben de 93/4 luler diyince hemen atladim :) benim sozlumde 89 lu tecil ettirmistik bizde kisa donem yapicak smd ankara guvercinlik lojistik te rahat gecer ama cok soguk olur diolar dogru muinsallah hepimizin zamani su gibi akip gecer askerlerimize hayirli tezkereler..
canimm aramiza hosgeldinnn :) ankara karasal iklim oldugundan sabah ne yazikki soguk olan yer ama dua et guzel gecsin die uzme hemen kendnii :)
ne biliyim iste su hayatta tek destekcim oydu oda gidince icimde bi bosluk oldu napicagimi nasi dayanicagimi bilemiorumsimdilik 4 gun oldu her gun ariyabilio allahtan 3 4 dakikada olsa sesini duymak bana nasi guc verio anlatamam ben de burda sizlerle paylasmak istedim (
Oncelikle asker yolu bekleyen herkese hayırlı teskereler nasip etsin Allah diyorum.Erkek arkadaşım m ispartada yapiyor yedi kasimda teslim oldu.Henuz sesini duyamadimcokta ozledim.
merabalar kizlar :) araniza yeni katildim ben de 93/4 luler diyince hemen atladim :) benim sozlumde 89 lu tecil ettirmistik bizde kisa donem yapicak smd ankara guvercinlik lojistik te rahat gecer ama cok soguk olur diolar dogru muinsallah hepimizin zamani su gibi akip gecer askerlerimize hayirli tezkereler..
Oncelikle asker yolu bekleyen herkese hayırlı teskereler nasip etsin Allah diyorum.Erkek arkadaşım m ispartada yapiyor yedi kasimda teslim oldu.Henuz sesini duyamadimcokta ozledim.
sagol cnm insallah en yakin zamanda sesini duyarsin benimde daa 4 gun olmasina ragmen bi parcam gitmis gb hissediorum o anda asker sevgilisi olmanin gururuyla bastiriorum duygularimi cok ii gelio gercektenbenimki gitmeden bi suru telefon karti almisti yanina simdikik hergun arayabilio bi 4 5 dakika konusabilioruz ama pazartesi egitime baslicaklarmis bakalim vakit kalicak mi ((
Ben geldim
bende ole cok buyuk boşluktayım dün 3 kere aradı ama bugun aramadı daha.
hosgeldin bebegm nasılsn :)
Telefon başında aramasını beklemek ne kadar iyi olursa o kadar iyiyim işteSen nasılsın bebeğimmm :26:
aynı senin gibi canımdun 3 kere aradı ıste 1 - 2 dk konustuk 3. aradgnda 5 dk fln knustuk.. sımdı beklıyorumm ama yok
aynı senin gibi canımdun 3 kere aradı ıste 1 - 2 dk konustuk 3. aradgnda 5 dk fln knustuk.. sımdı beklıyorumm ama yok
Ararsa haber ver bebeğim :26:
Aramıza hoş geldin canımBenimkisi de 88 li tecil ettirmişti şimdi askere Muğla - Merkez'e gitti o da kısa dönem
Ankara soğuk olur ama, doğu gibi değil tabi. Bebeğim asker kıyafetleri kalındır, içlik felan giyer sıcak tutar sıkma canını Allah yardımcıları olsun
Hosbulduk kizlar :) eet tatlim iclik almistim ben de ona giymis hemencecik sicacik tutuo dio ama havalar guzelmis simdilik ama kahvaltida 3 tane zeytin bi sokella veriolarmis kantinden tost yaptirioruzda ole tok tutuo dedi cok uzuldumama aksam yemekleri cok guzelmis temiz bi yer dio hemen arkadasta yapmis kendine demin konustukta sakalasiolar kendi aralarinda nasi mutlu oldum anlatamam o ii olsunda orda ben varsin 5 ay bekliyim kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?