Kütahya merkez bitanem
aynı sebepten işte. sıraya girmek zor geliyodur belki, bizimkide çok üşengeçtir ama nedense arıcam dedi arar inşallah. acemilik bi bitse ustalık daha kolay olur gibi geliyo bana. 1 dakika konuşmak bile yetti gülücükler saçıyorum biri gelse bunu söylese gülerdim 1 dakika nerde yeticek diye ama sesini duymak bile yetiyo.:2:
canım bi şey sorucam benmkisi dün öğlen teslim oldu ne zamandan itibaren sayılıyo? bi de askerlik düştü ya 365 gün mü yoksa 370 gün mü tam bilmiyorum :/
aynn cnm yaa ama bnmkisi üşengçlkten degl ya kart almdı yanına akllım ordan alrm dye orda da satış başlamams elndekide btmesn dye idareli ullnmya çalsyo garibim of offzatn ilk aradgnda 1.buçk ikncde 2.bçuk dkka konsbldk
canım bi şey sorucam benmkisi dün öğlen teslim oldu ne zamandan itibaren sayılıyo? bi de askerlik düştü ya 365 gün mü yoksa 370 gün mü tam bilmiyorum :/
Aradimi bugun canim
aynn cnm yaa ama bnmkisi üşengçlkten degl ya kart almdı yanına akllım ordan alrm dye orda da satış başlamams elndekide btmesn dye idareli ullnmya çalsyo garibim of offzatn ilk aradgnda 1.buçk ikncde 2.bçuk dkka konsbldk
Sülüs tarihi kac hayatimm
cnm sevk tarihinz 4 kasım mı yazıyo eger öyleyse teskere akcağı tarih 3 kasım 2014 :) yani sennde 365 ama 358 günn kaldı :)
hyr tatlm aramdı yaaa anneciğinde aramamş oda yazk bni aradı şmdi seni aradmı dye soruyo
kartla ilgili bi konuşmamız geçmedi hiç naptı bilmiyorum ama askerliğini bitirmiş arkadaşıyla gitmişti belkide o söyleyip almıştır. sen yine iyi konuşmuşun :)
hiç bilmiyorumki hiç bi şeyide tam söylemez :/
Bebeğim cook sira oluyodur mesela bugun sabah aradi benimki beni 35 saniye konustuk sabah.. karti yokmuş zor aliniyor bazen bulamiyoruz diyodu ama oglen 2 gibi aradi 5 dk 40 saniye konustuk aksam 6 gibi yne aradi.. ama kartı yoktur onu demeye çalışıyorum kotu düşünme sakın
yk cnm kötü düşndgmden degl zaten dün üstüne basa basa dedi merk etme araymcm bi kaç gün şu kartı halledene kadr sabretcz dedi o yzden merk etmyrm cnm özlyrum ama sesini çoook özlyrum
hiç bilmiyorumki hiç bi şeyide tam söylemez :/
yaa kapatmymki cnm ya eger kartının bitmcegni bilsem 5 dkkadan evvel kaptmamda :) napaym azcık azcıkta olsa sesini duyaym dye idare etmye çalsyoz :) ama aradgnda sesi o kdr güzl gelyoki bitanemin tabi bn kapatr kaptmz salya sümk aglyomalışcaz alışcaz :18:
Haklısın canım benim ama dayanmak zorundayiizzz beninkide bana ne zaman gelecegini soylemiyor
söylemzse sen sorcan ttlm yksa ağzlrndan cımbzla laf alnmıyo valla bn vır vır konsyom o sadce dinliyo
arkadaşlarımın tabiriyle odunspor olduğum için giderken bile hiç ağlamadım ağlamakta istemiyorum zaten. allaha şükür iyi yeride iyi yokluğu koyuyo o ayrı yıllardır alışmışım yanımda olmasına ama bu da gelip geçicek inşallah.
kısa mı szn acemi dönemi 75 mi cnm onu blymsn ögrenbldnmi
haklısın vallabi dahaki aradığında sorucam mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?