• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

canm bişey sorcam sana 75 gün acemilk yapmıssn snrm. askermdn ögrndgm kadryla bzmde 75 gün. ama yemin töreini öğrendmdm onlarda herksle aynı tarhtemi olyo yani 1 ay snra yksa acemlkleri bitrkn mi olcak ???

Askerliğe başadıktan 28 gün sonra yemin töreni oluyo sonra devam ediyo 75 gün tamamlanınca dağıtıma geliyo.

ne güzel cnm yaa senin adına sevndim :) bnmki aramdı bgn kart sorunumz var ya offf o kadr dedm ona al diye ordan alrm dedi . al işte bulamyo şmdi kart of offf

Canim okanında vardı kart sorunu sabah arkadaşından aradı 35 saniye konuştuk bu sefer 2de aradı aldı heralde 5 dk 40 saniye konuştuk köpek gibi yedim valla diyo yemekleri düzeldi sanirim :)

Canim okanında vardı kart sorunu sabah arkadaşından aradı 35 saniye konuştuk bu sefer 2de aradı aldı heralde 5 dk 40 saniye konuştuk köpek gibi yedim valla diyo yemekleri düzeldi sanirim :)

canım askerinin adı okan galiba. ikimizde okan bekliyoruz :)

Kışlasını sor sadece canım :34: Zamanla öğrenmediğin şey kalmayacaktır :34: Kısa dönemmiş en azından bak bununla avun derim :17:
Allahın izniyle rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah tatlım :17:

tatlim eet sordum oda Esref Bitlis kislasindaymis :))) jandarma istihkam insaat grup komutanliginda

Az önce aradı eşim. Ben de tam oturmuş fotoğraflarımıza bakıyordum. Konuşurken tutamadım kendimi ağlamaya başladım :( O da üzme canım bak beni de sabırlı ol dedi. Zaman geçtikçe alışacağıma ben daha çok özlüyorum onu :(

Az önce aradı eşim. Ben de tam oturmuş fotoğraflarımıza bakıyordum. Konuşurken tutamadım kendimi ağlamaya başladım :( O da üzme canım bak beni de sabırlı ol dedi. Zaman geçtikçe alışacağıma ben daha çok özlüyorum onu :(

bende cook ozledm resmlermze bakıorumm muzk dnlıorm telefna bakıorm ses yok bu akşm aramıyck bellı kı off cok zor :2:

oh ne gzl cnm ya bide bnmki halletse şu kart işni tek kartla hem annesni hem beni aradi 4 gündr. bitmk üzerdr kesn yaa. :14:

canım benimkisi daha dün teslim oldu yarım saat olmadı görüşeli ama çok sıra var dedi çok konuşamadık 1 dakika falan konuşabildik. seninki ne durumda ?

dün mü teslm oldu iznleri 7 kasıma kdrdı cnm bnmki 6snda teslm oldu. 7sinde aradı 8 aramdı 9unda aradı bugün gene aramdı :( yani birer gün arayla aradı işte. dün aradgnda telfnlrda sktı var dedi kart satışı başlamams daha merk etme beni çok araymcam dedi cnm ama nasl merk etmym kii :14:

dün mü teslm oldu iznleri 7 kasıma kdrdı cnm bnmki 6snda teslm oldu. 7sinde aradı 8 aramdı 9unda aradı bugün gene aramdı :( yani birer gün arayla aradı işte. dün aradgnda telfnlrda sktı var dedi kart satışı başlamams daha merk etme beni çok araymcam dedi cnm ama nasl merk etmym kii :14:

canım özel mesajını cevap veremiyorum yeni üye olduğum için.:( benmkide dün teslim olurken aradı dün gece arayamadı işte şimdi aradı merak etme her zaman aramaya çalışıcam dedi. bugün bekledim bende hep. beklemek çok kötü iyi anlıyrum seni bende bütün gün çok merak ettim

canım özel mesajını cevap veremiyorum yeni üye olduğum için.:( benmkide dün teslim olurken aradı dün gece arayamadı işte şimdi aradı merak etme her zaman aramaya çalışıcam dedi. bugün bekledim bende hep. beklemek çok kötü iyi anlıyrum seni bende bütün gün çok merak ettim

şimdi bnde annesi aradı cnm oda soruyo seni aradımı dye braz sıkntı çekcez herlde yemin törenine kadr baksana bana dün 500 600 asker 4 telfn var hep araymcm ama frst bldkça arcam merk etme yat kalk yapyoz dedi bitanem benm yaa :48:

şimdi bnde annesi aradı cnm oda soruyo seni aradımı dye braz sıkntı çekcez herlde yemin törenine kadr baksana bana dün 500 600 asker 4 telfn var hep araymcm ama frst bldkça arcam merk etme yat kalk yapyoz dedi bitanem benm yaa :48:

aynı sebepten işte. sıraya girmek zor geliyodur belki, bizimkide çok üşengeçtir ama nedense arıcam dedi arar inşallah. acemilik bi bitse ustalık daha kolay olur gibi geliyo bana. 1 dakika konuşmak bile yetti gülücükler saçıyorum biri gelse bunu söylese gülerdim 1 dakika nerde yeticek diye ama sesini duymak bile yetiyo.:2:

Back