kutahyadada yemekler cok kotuymus %10unu yiyorum diyo dahada aramadı of
Çoğu askeriyenin yemekleri böyle canım, aç kalmaktansa mecbur yemek zorunda kalıyorlar. Benimki acemilikte çok zayıftı ah ah. Arar arar bekle
haftasonu daha rahat arar dediler ama ...bekliyorum canım bakalım
haftasonu daha rahat arar dediler ama ...bekliyorum canım bakalım
merabalar kizlar :) araniza yeni katildim ben de 93/4 luler diyince hemen atladim :) benim sozlumde 89 lu tecil ettirmistik bizde kisa donem yapicak smd ankara guvercinlik lojistik te rahat gecer ama cok soguk olur diolar dogru muinsallah hepimizin zamani su gibi akip gecer askerlerimize hayirli tezkereler..
merabalar kizlar :) araniza yeni katildim ben de 93/4 luler diyince hemen atladim :) benim sozlumde 89 lu tecil ettirmistik bizde kisa donem yapicak smd ankara guvercinlik lojistik te rahat gecer ama cok soguk olur diolar dogru muinsallah hepimizin zamani su gibi akip gecer askerlerimize hayirli tezkereler..
Evet hafta sonu rahat arar.emre bni gunde 3kere fln ariyodu sasiriyodum.
ama aramadı hala
Smdi oranin durumunu bilmiyoruz cnm napiyolar kalabalik var vs.suan acemilikte ve emin ol guvenli bi yerde.alismaya baslasn duzeni oturtursunuz.
off ya bılmıorm cnm ınstagramdan takp etmye basladm senı bu arada..
Eşref bitlis kışlası mı ?
Benim nişanlımda güvercinlikte, 6 aydır orda. Geceleri eksiye düşüyor sıcaklık, çok soğuk oluyor Ankara bu adı üstünde..
Allah kavuştursun canım :)
Bebeğim yemek konusunda benim sevgiliminde sıkıntısı var yerleri supurdukleri fırçayla tezgahı supuruyolar diyor les gibiymis Allahdan usta birligine gidicek orası güzel olur inşallah
Oncelikle asker yolu bekleyen herkese hayırlı teskereler nasip etsin Allah diyorum.Erkek arkadaşım m ispartada yapiyor yedi kasimda teslim oldu.Henuz sesini duyamadimcokta ozledim.
Ben konusamadmmmaynen öyle canım inşallah yaa..
bugün konuştuk sesi daha iyidi ot toplatmışlar sabahtan beri elleriyle yolmuşlar hep ama arkadaşlık kurmuş hemen 2 kişi varmış anlaştığı gırgır şamata geçiyor dedi öyle olması hoşuma gitti yaaa kafası dağılsın ama içinin ve aklının burda olduğunu biliyorumm.
sen naptın canım varmı iyi haberler...
bu arada şimdiden çook özlediim ben yaaaa
KIZLARRR
instagram : sebuezgi
twtr : https://twitter.com/SebuEzgi
facebook Saygın Ezgi Sarıoğlu
ekleme yapabilirsiniz :) ayrıca sevgilim bugün sizinkilere ( yani yeni gelenler anlamında ) spor yaptırmış ve eksiklerini falan tamamlıymuş düdük falan bişeyler zorunlu üstlerinde taşıma şeyi varya yani sizinkilerede böyle üstlerden birileri falan destek edip götürüyolar işi o anlamda bunuda paylaşmak istedimmmm hioho
Ben konusamadmmm
Tamam canım ekliyorum face OKAN HİLAL SUN instagram okanhilal1108
tmm bebeğimmm konuşursun konuşursunnnnn daha durun yeni olduklarından açılırlar onlarda bi süre sonra ..
çook zor benmde oyeydi arkadaşım sevgilm tek dostumm tek gercegımdı gttı onla bırlkte tek kaldımm istedigim an ulaşamıyorumm beklyrmm aradgnda konsyrzz cok sukur hergun arıyoo ama cok uzluyorum sabır cekıp beklıycez :/İnşş tez vakııte duyarsınn aramıza hoşgeldin cnmmm
canımm hoşgeldin aramıza allah kavuştursun seninkinide allah yardımcında olsun ısparda zor diye duymuştumm gerçi ne kadar kolay bi yerde olsaa adı askerlik sonuçtaa Allahım sabır versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?