93/4 asker yarenleri :)

kutahyadada yemekler cok kotuymus %10unu yiyorum diyo dahada aramadı of

Çoğu askeriyenin yemekleri böyle canım, aç kalmaktansa mecbur yemek zorunda kalıyorlar. Benimki acemilikte çok zayıftı ah ah. Arar arar bekle

Hosgeldinnn ve Allah kavustursun.ben 93/3lerdenim ama burayada geliyorum:)

Eşref bitlis kışlası mı ?
Benim nişanlımda güvercinlikte, 6 aydır orda. Geceleri eksiye düşüyor sıcaklık, çok soğuk oluyor Ankara bu adı üstünde..
Allah kavuştursun canım :)

Son düzenleme:
Eşref bitlis kışlası mı ?
Benim nişanlımda güvercinlikte, 6 aydır orda. Geceleri eksiye düşüyor sıcaklık, çok soğuk oluyor Ankara bu adı üstünde..
Allah kavuştursun canım :)

Ayyy bilmiorumki cnm yaa ben hic anlamam bu islerden iste sizin sayenizde ogreniorum az bucuk biseler :) aradiginda sorarim ama oda guvercinlikte 2.kogus 2.birlik falan diodu.. 6 ayin gecmis ne guzel tez zamanda kavusursun insallah sevdicegine :))

Bebeğim yemek konusunda benim sevgiliminde sıkıntısı var yerleri supurdukleri fırçayla tezgahı supuruyolar diyor les gibiymis Allahdan usta birligine gidicek orası güzel olur inşallah

aynen öyle canım inşallah yaa..
bugün konuştuk sesi daha iyidi ot toplatmışlar sabahtan beri elleriyle yolmuşlar hep ama arkadaşlık kurmuş hemen 2 kişi varmış anlaştığı gırgır şamata geçiyor dedi öyle olması hoşuma gitti yaaa kafası dağılsın ama içinin ve aklının burda olduğunu biliyorumm.
sen naptın canım varmı iyi haberler...
bu arada şimdiden çook özlediim ben yaaaa

Oncelikle asker yolu bekleyen herkese hayırlı teskereler nasip etsin Allah diyorum.Erkek arkadaşım m ispartada yapiyor yedi kasimda teslim oldu.Henuz sesini duyamadim cokta ozledim.

canımm hoşgeldin aramıza allah kavuştursun seninkinide allah yardımcında olsun ısparda zor diye duymuştumm gerçi ne kadar kolay bi yerde olsaa adı askerlik sonuçtaa Allahım sabır versin hepimize

KIZLARRR

instagram : sebuezgi
twtr : https://twitter.com/SebuEzgi

facebook Saygın Ezgi Sarıoğlu

ekleme yapabilirsiniz :) ayrıca sevgilim bugün sizinkilere ( yani yeni gelenler anlamında ) spor yaptırmış ve eksiklerini falan tamamlıymuş düdük falan bişeyler zorunlu üstlerinde taşıma şeyi varya yani sizinkilerede böyle üstlerden birileri falan destek edip götürüyolar işi o anlamda bunuda paylaşmak istedimmmm hioho

Ben konusamadmmm

Tamam canım ekliyorum face OKAN HİLAL SUN instagram okanhilal1108

Hosbuldum cok tesekkur ederim insallah hepimiz sag saglim kavuşuruz

canımm hoşgeldin aramıza allah kavuştursun seninkinide allah yardımcında olsun ısparda zor diye duymuştumm gerçi ne kadar kolay bi yerde olsaa adı askerlik sonuçtaa Allahım sabır versin hepimize

Cok tesekkur ederim canim amin insallah sag saglim kavusalim sevdigimize isparta zormus bende öyle duydum icim icimi yiyor ne zormus boyle ama alisacagim mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…