• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

Aramis bugun beni ama konuşamadim is yerinde telefon kullanmam yasak diye yanimda bile bulunduramiyorum asiri derecede uzuldum o gitmeden demistim de böyle olursa merak etme isteyim o aklina gelsin dedim b denk gelmedi sesine kokusuna hasretlik ne zormus boyle.eminim o da uzulmustur insallah yarin tatil konusabiliriz bi dakika ble ayirmicam telefonumu

Ayyy bilmiorumki cnm yaa ben hic anlamam bu islerden :( iste sizin sayenizde ogreniorum az bucuk biseler :) aradiginda sorarim ama oda guvercinlikte 2.kogus 2.birlik falan diodu.. 6 ayin gecmis ne guzel tez zamanda kavusursun insallah sevdicegine :))

Kışlasını sor sadece canım :34: Zamanla öğrenmediğin şey kalmayacaktır :34: Kısa dönemmiş en azından bak bununla avun derim :17:
Allahın izniyle rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah tatlım :17:

kızlar kasımın 6 sında sevgilimi bilecik söğüte gönderdim bugun beşinci gün hala aramadı haber yok cok merak ediyorum :20:askeri bilecik söğütte olan var mı?lütfen cvp bekliyorum sizlerden :72:

kızlar benimde sevgilim 6 kasımda teslım oldu bilecik söğütte.Hala aramadı sesini duyamadım cok uzgunum bu besıncı gun normal mi arayamaması?:72:

kızlar benimde sevgilim 6 kasımda teslım oldu bilecik söğütte.Hala aramadı sesini duyamadım cok uzgunum bu besıncı gun normal mi arayamaması?:72:

Aramaması normal canım, eğitimler yoğundur akşam üstü ararım deyip yorgunluktan yattığı gibi uyumuştur, ankesörlü bozuktur bi sürü neden olabilir. Ama seni mutlaka arayacaktır. Sıkma canını beklemeye devam :34:

Kışlasını sor sadece canım :34: Zamanla öğrenmediğin şey kalmayacaktır :34: Kısa dönemmiş en azından bak bununla avun derim :17:
Allahın izniyle rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah tatlım :17:

tmm cicim aradiginda hemen sorucam ben de merak ettim smd :) aynen oyle yapmaya calisiorum ben de :( ay sonu gelcek yemin torenine gitcem die nasi heyecanliyim :$ aminnn o gunleride gosterir bize rabbim insallahh

ben de ilk başlarda hiç aradığını duymuyordum!
acil durumlar dışında eşimi arayıp çağırtmıyorum.
kendisi istemiyor.

insan aramayı kaçırınca çok üzülüyor.

Evet dun beni aramis gormemistim iste oldugum icin cok uzuldum gece uyku tutmadi dusunmekten bugun sabah aradi cok sukur duydum sesini kisacikta olsa

tmm cicim aradiginda hemen sorucam ben de merak ettim smd :) aynen oyle yapmaya calisiorum ben de :( ay sonu gelcek yemin torenine gitcem die nasi heyecanliyim :$ aminnn o gunleride gosterir bize rabbim insallahh

Gösterecek Allahın izniyle canım. Ankara güvercinlik güzel yer, çok güzel yerde askeriyeleri. Karşısı marketler vs. Ama ev bulamazsın :9: Yol üstü direk ama dediğim gibi güzel yer :17: O heyecanı çok iyi bilrim, 8 ay geçsede üstünden hala dün gibi. Yemin töreninde çekildiğimiz resimlere baktıkça iç çekiyorum :9:
Bi sorun olursa sorarsın canım görüşürüz :3:

kızlar kasımın 6 sında sevgilimi bilecik söğüte gönderdim bugun beşinci gün hala aramadı haber yok cok merak ediyorum :20:askeri bilecik söğütte olan var mı?lütfen cvp bekliyorum sizlerden :72:

canim yogun olabilirler yada telefonlarda.sikinti vardr kotu dusunme sakknnn

Merhaba kızlar;
bende sevdiceğimi 8 kasımda gönderdim. teslim olurken aradı bi daha aramadı çok zaman geçmedi ama merak ediyorum gerçi normalmiş ama işte... allah hepimizi sağsalim sevdiğine kavuştursun şafaklar çabucak gelsin :)

Gösterecek Allahın izniyle canım. Ankara güvercinlik güzel yer, çok güzel yerde askeriyeleri. Karşısı marketler vs. Ama ev bulamazsın :9: Yol üstü direk ama dediğim gibi güzel yer :17: O heyecanı çok iyi bilrim, 8 ay geçsede üstünden hala dün gibi. Yemin töreninde çekildiğimiz resimlere baktıkça iç çekiyorum :9:
Bi sorun olursa sorarsın canım görüşürüz :3:

yaaaaaa tmm cnm simdiden cok sagol gorusuruz :)))

bu haftayı bitirdiniz kızlar hadi bakalımmm yarın yoğun bi gün olcak askerlerinizeee allah kolaylık versin hepsine umarım bugünn herkesss bol bol konuşurr güzel bi pazar geçirirrr :16:

Canım merabaa öncelikle hayırlı teskereler :72:
Ben 93/2 yim sevglim acemiliğini bilecik merkez de yaptı ama söğüt hakkında da az çok fikrim var ilk günlerde normal ama 5 gün uzun olmuş biraz kart falan bulamamış olabilir orası çok kalabalık bi yer yemin törenine kadar biraz sıkıntılı geçer acemilğiniz 75 gündür muhtemelen bizim öyleydi yemin töreni sonrası cep telfonu çok rahat kullanıyolar o yönden rahat bi yer ama ortam kalabalık olduğu için temizlik yemek falan sorunları çook oluyo canını sıkma ilk fırsatta arar..İnşAllahh

Aramis bugun beni ama konuşamadim is yerinde telefon kullanmam yasak diye yanimda bile bulunduramiyorum asiri derecede uzuldum o gitmeden demistim de böyle olursa merak etme isteyim o aklina gelsin dedim b denk gelmedi sesine kokusuna hasretlik ne zormus boyle.eminim o da uzulmustur insallah yarin tatil konusabiliriz bi dakika ble ayirmicam telefonumu

Canim coj kötü birsey tabii onun icinde senin icinde.. keşke tuvalete gidip konussaydin sesini duyardinn :(

Canım normaldir beninmki ario en fazla 5 dk konuştuk dun aramamisti bugun aradi 35 saniye konuştuk karti yokmus arkadaşından aradı o yüzden panik yapma kart bulamıyordur ya da cok yogundur arar mutlakaa :54:

Canım merabaa öncelikle hayırlı teskereler :72:
Ben 93/2 yim sevglim acemiliğini bilecik merkez de yaptı ama söğüt hakkında da az çok fikrim var ilk günlerde normal ama 5 gün uzun olmuş biraz kart falan bulamamış olabilir orası çok kalabalık bi yer yemin törenine kadar biraz sıkıntılı geçer acemilğiniz 75 gündür muhtemelen bizim öyleydi yemin töreni sonrası cep telfonu çok rahat kullanıyolar o yönden rahat bi yer ama ortam kalabalık olduğu için temizlik yemek falan sorunları çook oluyo canını sıkma ilk fırsatta arar..İnşAllahh

canm bişey sorcam sana 75 gün acemilk yapmıssn snrm. askermdn ögrndgm kadryla bzmde 75 gün. ama yemin töreini öğrendmdm onlarda herksle aynı tarhtemi olyo yani 1 ay snra yksa acemlkleri bitrkn mi olcak ???

bu haftayı bitirdiniz kızlar hadi bakalımmm yarın yoğun bi gün olcak askerlerinizeee allah kolaylık versin hepsine umarım bugünn herkesss bol bol konuşurr güzel bi pazar geçirirrr

çok sağol cnm ama ben hala sesini duyamadım :5: oysaki şu 4 gün arayabiliodu rahatça şimdi noldu anlayamadım :18: ve çoook ihtiyacım var ona şu an off:26:

Son düzenleme:
bu haftayı bitirdiniz kızlar hadi bakalımmm yarın yoğun bi gün olcak askerlerinizeee allah kolaylık versin hepsine umarım bugünn herkesss bol bol konuşurr güzel bi pazar geçirirrr

çok sağol cnm ama ben hala sesini duyamadım :5: oysaki şu 4 gün arayabiliodu rahatça şimdi noldu anlayamadım :18: ve çoook ihtiyacım var ona şu an off:26:

hayatım merak etme arar kartı bıtmıstır bısey olmustur

Back