Alışırsınız canım..siz 15 aydır birlikteymişsiniz biz 5 yıldır birlikteyiz..zor geçiyor evet ama geçiyor geçicek :) hepimizi Allah kavuştursunn
Bilmemm kii kiiz dedikii ust ranzada yatiyorum tavana bakarak seni düşünüyorum öyle uykuya daliyorummkurban olurum nasıl da ozledi özledim ozledikkkk
Nasıl gidiyor taze yarenler??? Azcık sabır telefon sorun oluyor acemilikte..her şey zamanla oturucak
benmkıde ust ranzada yatıyormuş rahat dıo botlarda rahat sılıkon almıştk kullanmıomuş bileok şükür şükür ıyıler genede ya destinyeda çoook özledikkkkkkkkkkkkkk sesını duuyuyorumm cok sukurr
benimkide hergün bi sabah bi akşam arıyo, rahat konuşuyoruz. heyecanla telefon bekliyorum, tuvalete bile telefonla giriyorum :) akşam aradı yine 20 dk konuştuk, bu biten telefon kartlarını biriktircem sana getircem hesaplaşıcaz diyo
benimkide hergün bi sabah bi akşam arıyo, rahat konuşuyoruz. heyecanla telefon bekliyorum, tuvalete bile telefonla giriyorum :) akşam aradı yine 20 dk konuştuk, bu biten telefon kartlarını biriktircem sana getircem hesaplaşıcaz diyo
çanakkalede kızlar, daha yeni gitti şimdiye kadar konuşma problemi yaşamadık. bi sabah bi akşam aradı hep :)
ne guzel maşallah 20 dk konuşsam 1 hfta gıder bana
gitmiyo işte :) yarın olsa da yine konuşsam diye düşünüyosun telefonu kapatır kapatmaz
gitmiyo işte :) yarın olsa da yine konuşsam diye düşünüyosun telefonu kapatır kapatmaz
Kızlar bugun aşkım beniii bugun sabah öğlen akşam aradiii.. hattimdan dolayi abisinin sevgilisini ariyo kizda beni ariyo konferans yapıyoruz elticiimm telefonu koyuyo cebine bzde konuşuyoruz :)) nasil mutlu oluyorunm ama iyiyms cok iyiym rahatm ama yemekler leş gibi dediyenii hat aldim bu arada bakalim o da acildi onu arar sabah :) cookk mutluyum ama ya bebisim benim nasilda seni cok cok cok cok seviyorum dedin sürprizi varmış bana :))
Sagol bebegim
Saol bitanem
Hattimmm duzelmiyor canim anlamadik
Sagol bebegim hattim duzelmiyor yeni hat aldn
Duzelmiyo bebegmm yaa
Tatlım sen gizli numaraya kapattırdıysan belki ondandır, belki ankesörlü telefonun numarası çıkmıyordur bu nedenle meşgul çalışordur :26:
Cokl iyi haberler:)yemekler ck kotu oluyo evet.sevgilim yemin toreninden geldignde 6kilo vermisti
ne guzel maşallah 20 dk konuşsam 1 hfta gıder bana
Gizli numaraya kapalıda değilim canim anlamadım valla.. Yeni hat aldim iste bu sefer turkcell :)
Neyse bebeğim, geç olsun güç olmasın, artık bir sorun kalmadı, askerinle doya doya konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?