93/4 asker yarenleri :)

Bilmemm kii kiiz dedikii ust ranzada yatiyorum tavana bakarak seni düşünüyorum öyle uykuya daliyorumm kurban olurum nasıl da ozledi özledim ozledikkkk

Nasıl gidiyor taze yarenler??? Azcık sabır telefon sorun oluyor acemilikte..her şey zamanla oturucak

benmkıde ust ranzada yatıyormuş rahat dıo botlarda rahat sılıkon almıştk kullanmıomuş bile ok şükür şükür ıyıler genede ya destinyeda çoook özledikkkkkkkkkkkkkk sesını duuyuyorumm cok sukurr

Yarın inşallah benim telefondan ulasabilir gerce ooo bana herturlu ulaşırrrrr :))

benimkide hergün bi sabah bi akşam arıyo, rahat konuşuyoruz. heyecanla telefon bekliyorum, tuvalete bile telefonla giriyorum :) akşam aradı yine 20 dk konuştuk, bu biten telefon kartlarını biriktircem sana getircem hesaplaşıcaz diyo

nerede askerın cnm maşallah 20 dakıka heee daha yenımı gttı

Cokl iyi haberler:)yemekler ck kotu oluyo evet.sevgilim yemin toreninden geldignde 6kilo vermisti

Sagol bebegim

Saol bitanem

Hattimmm duzelmiyor canim anlamadik

Sagol bebegim hattim duzelmiyor yeni hat aldn

Duzelmiyo bebegmm yaa

Tatlım sen gizli numaraya kapattırdıysan belki ondandır, belki ankesörlü telefonun numarası çıkmıyordur bu nedenle meşgul çalışordur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…