• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

canım askeriyeyi arayp ne dcz

canım ben askeriyeyi aradım kaçıncı bölükte bilmiyordum yardımcı oldular 16 dediler 16.bölükle konuştum fakat onlarda burdan çıktı şöför olucaktı ama olmayacak o yuzden cıktı 9.bölüğü arayın dediler aradım ordada yoktu 2. bölük hariç bütün bölüklerle iletişime geçmeye çalıştım fakat ulaşamadım.. sisteme düşmemiş daha kayıtları en geç 2 gune düşer dediler

güll etiketini nasıl ekledın yaa ben yapamıyorum sordum cvp veren olmadı cnm :/

daisypath diye bir link var bir arkadaş bu forumda 30 lu sayfalarda link atmış onlardan yaptım sen o açıklayıcı sayfayı bul ben sana yardım ederim :16:

daisypath diye bir link var bir arkadaş bu forumda 30 lu sayfalarda link atmış onlardan yaptım sen o açıklayıcı sayfayı bul ben sana yardım ederim :16:

o sayfaya giriyorum urls nıde yapmış oldgm etıketın kopyalıyorum ama bu sıteye nasıl eklıycem bulamadım :(:51:

eger aramazsa ben öle ypcm artık bnde hngı böluk de oldugunu blmyrm inş ulasablrm :(

Daha bugn teslim olmuşş arıyamaması cok normal korkma yrn aramak ıcın ugraşıcaktır bekle belkı kızar ne muhattp oluyrsn erkeklerle dıe bnmkı şahsen cok kızar o yuzdn bı bekle cnm sor ona sana ulaşamazsm arıyabılırmıym dıe :53::45::16:

o sayfaya giriyorum urls nıde yapmış oldgm etıketın kopyalıyorum ama bu sıteye nasıl eklıycem bulamadım :(:51:

O sitede resmi yaptığın yerde altta adres çubuğu gibi bir yer var, o adres çub. da yazılı olan yazıyı ( http den png ye kadar olan kısmı ) kopyala daha sonra --- Kadınlar kulübü sayfasında üstte kullanıcı kontrol paneli ne girip profili düzenleyi tıkla ve çizelgeye o kopyaladığın yazıyı yapıştır deyip değişiklikleri kaydet canım :34:

Back