hemdee çook zor ve ilk deyiz nasıl olucak hiç aklım almıyor
hemdee çook zor ve ilk deyiz nasıl olucak hiç aklım almıyor
evet başladık bizde girdik bu yola sonuna kadar onunlayım ama zaman mı su gibi akıp gitcek yoksa bizmi suyuda zamanıda akıtcaz bu gidişle onu tam anlayamıyorum inan...
canım sen boyle kendini uzup hirpalarsan o daha cok uzulur inan bana her seyi hissediyorlar orda. iyi olmaya calis sabretmekten baska care gelmiyor elimizden maalesef aramalariniz duzene girince daha iyi olcaksiniz hani oyle cok fazla konusamicaksiniz belki ama saniyelik konusmalar bile icinize su serpicek emin ol :)
Hahahah esinn bnm has torunlarımmm hıhhh hep bu anı beklemiştimmm
İlk günler geldi akşıma şafak 450-460 ahh be telefon baiında beklemeLer ama geçiyormuşnasl gidiooo izin
biz sanki onlara kul köle olsunlar diye sevdiğiklerimizi yolluyoruz demi sırf onlar eğlensin keyiflensin diye hasretlik çekiyoruzz he zihniyete bak ya böyle mi eğitim olurmuş hayret bi şey yaaa
Benimkisi çok gururludurBu tür şeylere gelemez inş. iyidir komutanları Allah yardımcıları olsun Bana artık geceler haram desenize
Kızlarrrr allah kavuştrsn sag saglim tekrardan hoşgeldinz 93/3 lerdenm bnde şafagmdan belli olcagı gibi
İlk gün sıkıntıları zordur ama insan nelere alışmıyo zamanla alışırsnz özlemede haberleşememeyede
Nasıl olacak canım biliyor musun? 1 ay 2 ay 3 ay ağlayacaksın sonra paşa paşa alışacaksın çünkü gözyaşlarında dahil gönlünde biliyor o asker adı üstünde. Mehtap heyecanları, sonrasında mehtap bitişleri her acı her sevinç kat kat büyüyecek içinde. Ama zaman geçmiyor değil, geçiyor inanın ki 365'ten başladınız, biz 454'den başlamıştık. Biz bu yola 460 tamamlamak üzere girdik ama 90 günü birden eksilttik. 15 ay bekleyenler hele rabbim sabır versin 1,5 ayları kaldı. Bende 1. tertip olarak yolladım askerimi. Herşeye gögüs geriyor insan, geçmiyor sandığımız günlere bile ama bi askerin soğuk davranışı kadar zor gelmiyor hiç birşey. Bu yüzden çok alttan alıpta başınızın üstüne çıkartmayın sonra çok oflarsınız. Askerleriniz zamanla alışacak oraları artık kendi evleri gibi olacak. Alt tertipleriniz geldikçe dahada rahatlayacaksınız inşallah. Allah kavuştursun ne diyeyim. Çok yıprattırmayın kendinizi
Sabretmeye çalışıyorum telefonum sehir disi aramalara kapalı falan değildir degil mi telefonda oyle ozellik yoktur sanırım
Benimkisi çok gururludurBu tür şeylere gelemez inş. iyidir komutanları Allah yardımcıları olsun Bana artık geceler haram desenize
Benimde piç torunlarımGelmesin ilk günler aklınaa heeytt şafağı yedin kızım geriye dönme
İyi, kötü, berbat, güzel her telden gidiyor kuzum
Belki çok zor ama çok güzel bi şey iyi yönden bak bide bi daha hiç yaşamıycaz bunları ilk ve son
yok oyle deme canım.bunlar gercekler ama sen ıcını ferah tut genede.benımkısı asla haksızlıga gelemez.kafasına uymuyorsa çat çat söyler.cok cezalar aldı toplam 4 ay carsıya cıkmadı ama kendı kısılıgındende asla taviz vermedi.sorsan orda herkes kendısını bılır.onun ıcınde onemlı olan başını eğmeden sus pus olmadan askerlık yapmak oldugu ıcın bende artık bırsey dıyemıyorum.)
eveet o çok doğru işte ya ilk ve son yaşıcaz bunları herkesede nasip olmuyormuş zaten bu asker yareni olmak öyle duymuştum bu aradaki aşkın sevginin bağlılığın bir sınavı gibi geliyor gerçek olan kazanır diğerleri zaten ilk başta pes eder demi böyle düşünyorum ama içimde ki acıda hiç geçmiyoo ki...
öylemi dersin canımm yaa ben hiç bi şey düşünemiyorum ki hiç yani inşallah dediğin gibi olurda bende görürüm torunlarımı alt devrelerimi ama bu günler nasıl geçcek yaaa nasılll çaresizlik mahvediyo benii
Yedim vallaa di mi esinf45 dk sonraa 54 : Sakaryaaaa hahaaaa
Yaa kötü gitmesin ama :/
hangimizinki sineye cekebilir ki cnm cok zor allah yardımcıları olsn hepsıne dua edelimmm lutfn
Sağoll cok zoorlanıyoruz bide ıyı olmadıgını duyunca daha beter
Aynen öyle gururla bekliyoruz ki ne mutlu bize..Biz 460 la başladık bu yola ve birden 90 gitti bak siz 365 le başladınız buna bile mutlu olabilirisniiz
Nasıl olacak canım biliyor musun? 1 ay 2 ay 3 ay ağlayacaksın sonra paşa paşa alışacaksın çünkü gözyaşlarında dahil gönlünde biliyor o asker adı üstünde. Mehtap heyecanları, sonrasında mehtap bitişleri her acı her sevinç kat kat büyüyecek içinde. Ama zaman geçmiyor değil, geçiyor inanın ki 365'ten başladınız, biz 454'den başlamıştık. Biz bu yola 460 tamamlamak üzere girdik ama 90 günü birden eksilttik. 15 ay bekleyenler hele rabbim sabır versin 1,5 ayları kaldı. Bende 1. tertip olarak yolladım askerimi. Herşeye gögüs geriyor insan, geçmiyor sandığımız günlere bile ama bi askerin soğuk davranışı kadar zor gelmiyor hiç birşey. Bu yüzden çok alttan alıpta başınızın üstüne çıkartmayın sonra çok oflarsınız. Askerleriniz zamanla alışacak oraları artık kendi evleri gibi olacak. Alt tertipleriniz geldikçe dahada rahatlayacaksınız inşallah. Allah kavuştursun ne diyeyim. Çok yıprattırmayın kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?