yok canim arada oluyor oyle kimseyle konusmadigin halde ya mesgul caliyor ya da kapali gorunuyor telefon cok sinirSabretmeye çalışıyorum telefonum sehir disi aramalara kapalı falan değildir degil mi telefonda oyle ozellik yoktur sanırım
İlk günler hatta ilk 15 gün öyle olur hem sizin için hemde askerlerinz için ama alışıyolar daha dogrusu alışmak zorunda kalıyolar hem yemin törenine kadar cok zor bşy yapmıyolar asıl yemin töreninden snra baya sıkıyolar diye biliyorm ama geçiyo bi şeklde
Bak ben gördümÖyle canım öylee 94/4ler gelince içindeki mutluluğu anlatamam sana Bak o zaman şafak azken ne çok gelecek gözüne.. Bolca dua et, yapabileceğin tek şey bu canım. Ama ağlayarak, kendini mahvetme.
daha çook var ama o günlere canımm yaaa biz bi bu günleri atlatsak hayırlısıylada....
hep dua ediyorum zaten hep evde babamın yanında ağlayamıyorum bide boğazım düğüm düğüm resmen batıyor artık ses falan kalmadı
Allah kavustursunn.nereye gitti askerin
Sizede maş canm 90 gün eksildi şafağınızdan..Bak ben gördümÖyle canım öylee 94/4ler gelince içindeki mutluluğu anlatamam sana Bak o zaman şafak azken ne çok gelecek gözüne.. Bolca dua et, yapabileceğin tek şey bu canım. Ama ağlayarak, kendini mahvetme.
Yedin tabi şafağın güzelliğine bak maşallahhh
Keşke kuzum keşke..
yok canim arada oluyor oyle kimseyle konusmadigin halde ya mesgul caliyor ya da kapali gorunuyor telefon cok siniryarin arar duyarsin sesini canim icini ferah tut yeter ki
eveet o çok doğru işte ya ilk ve son yaşıcaz bunları herkesede nasip olmuyormuş zaten bu asker yareni olmak öyle duymuştum bu aradaki aşkın sevginin bağlılığın bir sınavı gibi geliyor gerçek olan kazanır diğerleri zaten ilk başta pes eder demi böyle düşünyorum ama içimde ki acıda hiç geçmiyoo ki...
malatyaya canım... varmı malatya
canlarım ben çıkmak zorundayım sabah dersim var erkenden herkese hayırlı geceler yarın güzel haberlerle konuşalım inşallah..
allahım sabır versin cümlemize...
inşallah iyi geceler tatlım Askerinin sesiyle uyanırsn -uyanırız inşallah
aminnnnn... inşallah
ALLah kavusrsn hepmizi arkdslr bnde dun aksam gönderdım askerimi cok zormus nasıl gececek günler bilmyrm
ALLah kavusrsn hepmizi arkdslr bnde dun aksam gönderdım askerimi cok zormus nasıl gececek günler bilmyrm
aminn canım burdur'a gitti bugun teslım oldu ama aramadı normal mi acaba
aminn canım burdur'a gitti bugun teslım oldu ama aramadı normal mi acaba
Mesgul calmasinda başka bişey istemiyorum cok sagol canim cook tesekkr ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?