• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

Sabretmeye çalışıyorum telefonum sehir disi aramalara kapalı falan değildir degil mi telefonda oyle ozellik yoktur sanırım
yok canim arada oluyor oyle kimseyle konusmadigin halde ya mesgul caliyor ya da kapali gorunuyor telefon cok sinir:47: yarin arar duyarsin sesini canim icini ferah tut yeter ki :34:

Son düzenleme:
İlk günler hatta ilk 15 gün öyle olur hem sizin için hemde askerlerinz için ama alışıyolar daha dogrusu alışmak zorunda kalıyolar hem yemin törenine kadar cok zor bşy yapmıyolar asıl yemin töreninden snra baya sıkıyolar diye biliyorm ama geçiyo bi şeklde :31:

off off bakalım neler beklıyorr bizi :26:

Bak ben gördüm :17: Öyle canım öylee 94/4ler gelince içindeki mutluluğu anlatamam sana :17: Bak o zaman şafak azken ne çok gelecek gözüne.. Bolca dua et, yapabileceğin tek şey bu canım. Ama ağlayarak, kendini mahvetme.

daha çook var ama o günlere canımm yaaa biz bi bu günleri atlatsak hayırlısıylada....
hep dua ediyorum zaten hep evde babamın yanında ağlayamıyorum bide boğazım düğüm düğüm resmen batıyor artık ses falan kalmadı :43:

canlarım ben çıkmak zorundayım sabah dersim var erkenden herkese hayırlı geceler yarın güzel haberlerle konuşalım inşallah..
allahım sabır versin cümlemize...

Bak ben gördüm :17: Öyle canım öylee 94/4ler gelince içindeki mutluluğu anlatamam sana :17: Bak o zaman şafak azken ne çok gelecek gözüne.. Bolca dua et, yapabileceğin tek şey bu canım. Ama ağlayarak, kendini mahvetme.

Yedin tabi şafağın güzelliğine bak maşallahhh :nazar::16:
Keşke kuzum keşke..
Sizede maş canm 90 gün eksildi şafağınızdan..
:( inş düzelir kötü giden ne varsa o zaman canımm ..

eveet o çok doğru işte ya ilk ve son yaşıcaz bunları herkesede nasip olmuyormuş zaten bu asker yareni olmak öyle duymuştum bu aradaki aşkın sevginin bağlılığın bir sınavı gibi geliyor gerçek olan kazanır diğerleri zaten ilk başta pes eder demi böyle düşünyorum ama içimde ki acıda hiç geçmiyoo ki...

al benden de okadar:14::14::14::14::14::14::14:

Mesgul calmasinda başka bişey istemiyorum cok sagol canim cook tesekkr ederm

canım rica ederim, bu arada yarın ararsa kacıncı bölük oldugunu kacıncı grup oldugunu ve tabur numarasını falan sor not et bır de ulasabılmen ıcın kendı bölük numarasını iste, benimki bana bölük numarasını vermişti ama çok fazla ulaşamadım hep o arardı. Ankesorlulerı de kaydet hep mesgul calar fakat belkı ulasabılırsın ben 16 tane ankesorlu kaydetmısım her gun sansımı denerdım :1: ama ıkı haftaya duzene gırer arama saatlerı :34:

Back