93/4 asker yarenleri :)

İnanmıyorumm içim acıyarak okudum sabır versin sizede.. Askerlık mı bu ya Allah korkunuz hıc yokmu canımmm herşeymm pek keyflı değildii anlarm ben

Evet canım morel bozukluğu şaşkınlık yabancı ortam falan çok tuhaf oluyolar..Sen hep dua et o seni yanında hisseder zaten

kendimi onun yerine koyamıyorum bilee ediyorum sürekli yaa hisseder bilir o beni ahh ben kılına zarar gelmesin diye uğraşırken şunlara bak yaaa ahh ahhh 3 yıldır hiç ayrılmadık yarim saat bile olsa görüştük konuştuk bu askerlik yaktı biziii yaktıııı

Bunun vatan borcuyla ilgisi yok ki, bizim eşlerimiz veya sevgililerimiz vatan borcu için gidiyorlar ama bu tür hareketleri resmen Komutan zevki için yaptırmış. O canlının yaptığı şey insanlık dışı, kusura bakmayın insan diyemiyorum. Alt devrem diye kötü şeyler yaptırmakta insanlık dışı, gerçek hayatta o gibi canlıların ailelerini düşünemiyorum, yakınlarına Allah sabır versin. O kişileri de islah etsin

Çook zorr çook zoor

Kesinlikle katılıyorum sana aynı yollardan gecmıssn alt devrene yaptıgın nedirr ah almak kadar beter bişimi varr yazık yaa Askere yolluyoruz sanırken maskaraların ellerine gidiyolar Allah bildigi gibi yapsn kul hakkı bin beterdir !!!

zor canım gerçekten çok zor ama sabır bi yerden başladınız işte zman su gbi akıp gidecek inşallah

sağol canım.şükür az gunumuz kaldı gene ama o gunlere nasıl geldık bır bız bırde Allah bılıyor.askeriyede askerin halini umursayan olmaz.varsa yoksa emir vermek işlerini gördürtmek.rütben varsa adam sanıyorlar kendılerını olay bu...

İnanmıyorumm içim acıyarak okudum sabır versin sizede.. Askerlık mı bu ya Allah korkunuz hıc yokmu canımmm herşeymm pek keyflı değildii anlarm ben

vatan borcuyla alakası yok tabı.bız o amacla gonderıyoruz ama orda yasadıklarını en ıyı onlar bılır.Allah kımseye sıkıntı çektirtmesin.zira sonra sonları ölüm olanlar oluyor... ben cok duydum askerımın arkadaslarından beynıne sılah dayayıp ceken ...

biz sanki onlara kul köle olsunlar diye sevdiğiklerimizi yolluyoruz demi sırf onlar eğlensin keyiflensin diye hasretlik çekiyoruzz he zihniyete bak ya böyle mi eğitim olurmuş hayret bi şey yaaa

Uzulmustur dimi o uzulmesn ben sesini duymadanda beklerim onuu

canım sen boyle kendini uzup hirpalarsan o daha cok uzulur inan bana her seyi hissediyorlar orda. iyi olmaya calis sabretmekten baska care gelmiyor elimizden maalesef aramalariniz duzene girince daha iyi olcaksiniz hani oyle cok fazla konusamicaksiniz belki ama saniyelik konusmalar bile icinize su serpicek emin ol :)

Benimkisi çok gururludur Bu tür şeylere gelemez inş. iyidir komutanları Allah yardımcıları olsun Bana artık geceler haram desenize

Kızlarrrr allah kavuştrsn sag saglim tekrardan hoşgeldinz 93/3 lerdenm bnde şafagmdan belli olcagı gibi
İlk gün sıkıntıları zordur ama insan nelere alışmıyo zamanla alışırsnz özlemede haberleşememeyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…