93/4 asker yarenleri :)

Kızlar size verebileceğim tek tavsiye şu ki, üstlerine çok düşmeyin ve sürekli sürekli de alttan almayın sonra geri kalan tüm aylar kafayı yersiniz Allah kavuştursun

Bana ulasamamis ya uzulmustur diye telaslaniyorum

Canım lafa daldım birden ama sevdicegin Kutahyadaymis benim sevdicegim de acemi birligini Kutahyada yapti ondan dolayi yazmak istedim. Oncelikle icin rahat olsun rahat bi yerde askerin ama ilk zamanlar biraz sıkıntı cekeceksiniz haliyle, ama duzene girecek konusmalariniz benimki ilk baslarda sabahlari arardi sonra oglen ondan sonra da aksamlar aramaha baslamisti arayacaklari saatler hic belli olmuyor gece 4-5te bile aradigi olmustu nobetteyken. Bir de kartlar cok cabuk tukeniyor Kutahya da kantin bazen kapaniyor kart alamiyot o yuzden askerine soyle alabildigi kadar kart alsin ki kantin kapandiginda habersiz kalmayin bi keresinde benimki kart bulamamis 4 gun duyamamistim sesini cektigimiz azabi anlatamam. Yarib kesin arar icini ferah tut Kutahyayla alakali merak ettigin bir sey olursa da cekinmeden sorabilirsin. Cok konustum sanirim hayirli tezkereler.

CAnım arasada acemide telefonda herşeyi anlatamaz çünkü etrafında yüzlerce kişi var..
Aynen ya nasıl sabrettin diyorum da yapcak bişeyim mi var ki diyo normalde çok sabırsız dır ama sabrına hayran kaldım 6 aydır..
Ustamız Tokat merkez canımm

hadi canımmm aşıdan ve soyduklarından haberim varda daha bu kadarından yok hiç yaaa ay ne diyeceğimi bilemedim ben şimdi yaa çok haklısın çok normal öyle olması madem bide benim sevdiğim kimseye göstermesede o yanını ben bilirim çok duygusal biridir ahh nasıl kötüdür şimdi o yaaa ahh aahhh keşke olsam yanındaa keşkee ama konuşurken ben sesimi bozmamaya çalıştım hep nolcak bunların halii işe bak yaa saçmalık eziyet resmen insan muamelesi değil bunların yaptığıı

Coook teşekkür ederim canım cok sagol canım acıyor ya aramış ulasamamis uzulmstr o simdi aglayip duruyorum

Allahım o sabırdan benim yarime de versin inşallahh yaaa

Acemiligi bilecikte yapınca dogunun kacınılmaz oldugunu tahmin ediyoduk ztn.tuncelide cnm jandarma karakolunda

Coook teşekkür ederim canım cok sagol canım acıyor ya aramış ulasamamis uzulmstr o simdi aglayip duruyorum

Canım okudum cok uzuldum ama bak hic degilse anneni aramis haber vermis iyi oldugunu biliyorsun hic degilse :) yarin yine arar sen telefonunu yanindan ayirma hic :)

kızlar Allah kavustrsun hepimze bnde ankarya ugurladım askerimi dün. bgn aradı sesi güzl gelydu ama bu aşı olayındn faln hiç bahsetmdi yaaa

Evet canım morel bozukluğu şaşkınlık yabancı ortam falan çok tuhaf oluyolar..Sen hep dua et o seni yanında hisseder zaten

Askere mi yolladık yoksa başka yeremi bilemedimm günah yaa kurban olurum :44::44::44:

kızlar herkesın yazdıklarını okudumda 9-10ay öncesine döndüm.herkes bunları bir sekılde yasıyor yani.acemılık herseyın baslangıcı.yenı yer yenı ortam piskopat ınsanlar-komutanlar.burda insanın sabrı olucak ve kendını ezdırmıcek.şimdi ordaki ust devreler beklıyorki gelsin çömezim gelsin alt devremde ben onu bi güzel kullanayım diye.ha bu neden boyle? cunku onlarda gıttınde onlarada aynısı yapılmıstı.düzen boyle misali.ama adam olan adam,askere kaderdaşına insan gibi davranır.ona ceza olsun dıye boklu tuveletlerı temızletmez,orda burda köşe aralarında sıkıştırıp tehdit etmez,eşyalarını çalmaz,başını belaya sokmaaz.bunları umarım kımse yasamaz ama yasarsanız da sasırmayın cunku hepsı olan seyler.Ben sevgılımı kasımda gonderdım askere.Ankara mamak.o karın ustunde ankaranın o soğugunda komutanlar yapmadıklarını bırakmıyorlardı.Ateşliydi ayakta zor duruyordu tabi görev hastalık dinlemez.komutanı pislik olsun diye,iyimisin demişti oda ateşim var komutanım pek ıyı degılım demesi uzerıne cocugu tamamen soydurup (sadece altı duruyor) o karın ustune yatırmıstı.smdı ıyı olursun ıste tamam demıstı.ben bunu duyduktan sonra zaten dusunun halimi ve dusunun askerlıgın vatan gorevı ıcın yapıldıgını....

Siz onları yanında olun uzuldugunuzu de asla bellı etmeyın.onların sadece ama sadece morale ıhtıyacı var.bunu da askerıye onlardan okdar guzel alıyorkı tek carelerı sız kalıyorsunuz... Herkese hayırlı tezkereler smdıdenn...

hadi canımm yaa herkes tedirgin gidiyor zaten bilmedikleri bi ortama giriyolar yaptıkları şeye bak yaaa :)
inşallah dediğin gibi olur canım ya ama seside iyi gelmiyodu ki sevdiğimin

Benimkisinin de sesi kısıktı, neyin var felan deyince sesini düzeltmeye çalıştı ama sesi biraz üzgün gibiydi inş. birşeyi yoktur. İnş. iyi komutanlara denk gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…