• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

hemdee çook zor ve ilk deyiz nasıl olucak hiç aklım almıyor :5:

Nasıl olacak canım biliyor musun? 1 ay 2 ay 3 ay ağlayacaksın sonra paşa paşa alışacaksın çünkü gözyaşlarında dahil gönlünde biliyor o asker adı üstünde. Mehtap heyecanları, sonrasında mehtap bitişleri her acı her sevinç kat kat büyüyecek içinde. Ama zaman geçmiyor değil, geçiyor inanın ki 365'ten başladınız, biz 454'den başlamıştık. Biz bu yola 460 tamamlamak üzere girdik ama 90 günü birden eksilttik. 15 ay bekleyenler hele rabbim sabır versin 1,5 ayları kaldı. Bende 1. tertip olarak yolladım askerimi. Herşeye gögüs geriyor insan, geçmiyor sandığımız günlere bile ama bi askerin soğuk davranışı kadar zor gelmiyor hiç birşey. Bu yüzden çok alttan alıpta başınızın üstüne çıkartmayın sonra çok oflarsınız. Askerleriniz zamanla alışacak oraları artık kendi evleri gibi olacak. Alt tertipleriniz geldikçe dahada rahatlayacaksınız inşallah. Allah kavuştursun ne diyeyim. Çok yıprattırmayın kendinizi :54:

canım sen boyle kendini uzup hirpalarsan o daha cok uzulur inan bana her seyi hissediyorlar orda. iyi olmaya calis sabretmekten baska care gelmiyor elimizden maalesef aramalariniz duzene girince daha iyi olcaksiniz hani oyle cok fazla konusamicaksiniz belki ama saniyelik konusmalar bile icinize su serpicek emin ol :)

Sabretmeye çalışıyorum telefonum sehir disi aramalara kapalı falan değildir degil mi telefonda oyle ozellik yoktur sanırım

Hahahah esinn bnm has torunlarımmm hıhhh hep bu anı beklemiştimmm :p
İlk günler geldi akşıma şafak 450-460 ahh be telefon baiında beklemeLer ama geçiyormuş :1: nasl gidiooo izin

Benimde piç torunlarım :51: Gelmesin ilk günler aklınaa heeytt şafağı yedin kızım geriye dönme :34:
İyi, kötü, berbat, güzel her telden gidiyor kuzum :ssz:

Benimkisi çok gururludur :43: Bu tür şeylere gelemez:43: inş. iyidir komutanları :43: Allah yardımcıları olsun:43: Bana artık geceler haram desenize :43:

Kızlarrrr allah kavuştrsn sag saglim tekrardan hoşgeldinz 93/3 lerdenm bnde şafagmdan belli olcagı gibi :1:
İlk gün sıkıntıları zordur ama insan nelere alışmıyo zamanla alışırsnz özlemede haberleşememeyede :31:

hangimizinki sineye cekebilir ki cnm cok zor allah yardımcıları olsn hepsıne dua edelimmm lutfn :42:

Sağoll cok zoorlanıyoruz bide ıyı olmadıgını duyunca daha beter:14::14:

Nasıl olacak canım biliyor musun? 1 ay 2 ay 3 ay ağlayacaksın sonra paşa paşa alışacaksın çünkü gözyaşlarında dahil gönlünde biliyor o asker adı üstünde. Mehtap heyecanları, sonrasında mehtap bitişleri her acı her sevinç kat kat büyüyecek içinde. Ama zaman geçmiyor değil, geçiyor inanın ki 365'ten başladınız, biz 454'den başlamıştık. Biz bu yola 460 tamamlamak üzere girdik ama 90 günü birden eksilttik. 15 ay bekleyenler hele rabbim sabır versin 1,5 ayları kaldı. Bende 1. tertip olarak yolladım askerimi. Herşeye gögüs geriyor insan, geçmiyor sandığımız günlere bile ama bi askerin soğuk davranışı kadar zor gelmiyor hiç birşey. Bu yüzden çok alttan alıpta başınızın üstüne çıkartmayın sonra çok oflarsınız. Askerleriniz zamanla alışacak oraları artık kendi evleri gibi olacak. Alt tertipleriniz geldikçe dahada rahatlayacaksınız inşallah. Allah kavuştursun ne diyeyim. Çok yıprattırmayın kendinizi :54:

öylemi dersin canımm yaa ben hiç bi şey düşünemiyorum ki hiç yani inşallah dediğin gibi olurda bende görürüm torunlarımı alt devrelerimi ama bu günler nasıl geçcek yaaa nasılll çaresizlik mahvediyo benii:43:

yok oyle deme canım.bunlar gercekler ama sen ıcını ferah tut genede.benımkısı asla haksızlıga gelemez.kafasına uymuyorsa çat çat söyler.cok cezalar aldı toplam 4 ay carsıya cıkmadı ama kendı kısılıgındende asla taviz vermedi.sorsan orda herkes kendısını bılır.onun ıcınde onemlı olan başını eğmeden sus pus olmadan askerlık yapmak oldugu ıcın bende artık bırsey dıyemıyorum.)

Benimkisi çok gururludur :43: Bu tür şeylere gelemez:43: inş. iyidir komutanları :43: Allah yardımcıları olsun:43: Bana artık geceler haram desenize :43:

Belki çok zor ama çok güzel bi şey iyi yönden bak bide bi daha hiç yaşamıycaz bunları ilk ve son:16:

eveet o çok doğru işte ya ilk ve son yaşıcaz bunları herkesede nasip olmuyormuş zaten bu asker yareni olmak öyle duymuştum bu aradaki aşkın sevginin bağlılığın bir sınavı gibi geliyor gerçek olan kazanır diğerleri zaten ilk başta pes eder demi böyle düşünyorum ama içimde ki acıda hiç geçmiyoo ki...

yok oyle deme canım.bunlar gercekler ama sen ıcını ferah tut genede.benımkısı asla haksızlıga gelemez.kafasına uymuyorsa çat çat söyler.cok cezalar aldı toplam 4 ay carsıya cıkmadı ama kendı kısılıgındende asla taviz vermedi.sorsan orda herkes kendısını bılır.onun ıcınde onemlı olan başını eğmeden sus pus olmadan askerlık yapmak oldugu ıcın bende artık bırsey dıyemıyorum.)

Allah yardımcıları olsun hepsinin :5:

eveet o çok doğru işte ya ilk ve son yaşıcaz bunları herkesede nasip olmuyormuş zaten bu asker yareni olmak öyle duymuştum bu aradaki aşkın sevginin bağlılığın bir sınavı gibi geliyor gerçek olan kazanır diğerleri zaten ilk başta pes eder demi böyle düşünyorum ama içimde ki acıda hiç geçmiyoo ki...

Aynen öyle gururla bekliyoruz ki ne mutlu bize..Biz 460 la başladık bu yola ve birden 90 gitti bak siz 365 le başladınız buna bile mutlu olabilirisniiz:72::72::72:

öylemi dersin canımm yaa ben hiç bi şey düşünemiyorum ki hiç yani inşallah dediğin gibi olurda bende görürüm torunlarımı alt devrelerimi ama bu günler nasıl geçcek yaaa nasılll çaresizlik mahvediyo benii:43:

Bak ben gördüm :17: Öyle canım öylee 94/4ler gelince içindeki mutluluğu anlatamam sana :17: Bak o zaman şafak azken ne çok gelecek gözüne.. Bolca dua et, yapabileceğin tek şey bu canım. Ama ağlayarak, kendini mahvetme.

Yedim vallaa di mi esin :1: f45 dk sonraa 54 : Sakaryaaaa :1: hahaaaa
Yaa kötü gitmesin ama :/

Yedin tabi şafağın güzelliğine bak maşallahhh :nazar::16:
Keşke kuzum keşke..

hangimizinki sineye cekebilir ki cnm cok zor allah yardımcıları olsn hepsıne dua edelimmm lutfn :42:

Sağoll cok zoorlanıyoruz bide ıyı olmadıgını duyunca daha beter:14::14:

İlk günler hatta ilk 15 gün öyle olur hem sizin için hemde askerlerinz için ama alışıyolar daha dogrusu alışmak zorunda kalıyolar hem yemin törenine kadar cok zor bşy yapmıyolar asıl yemin töreninden snra baya sıkıyolar diye biliyorm ama geçiyo bi şeklde :31:

Aynen öyle gururla bekliyoruz ki ne mutlu bize..Biz 460 la başladık bu yola ve birden 90 gitti bak siz 365 le başladınız buna bile mutlu olabilirisniiz:72::72::72:

evet çok şükür ki ne mutlu bize hakketten.. :72: orasına hiç bi şey diyemiyorum zaten çok şükür tam zamanında geldi yasa 365 e düştü buna şükür diyelimm.. ama sizinde birden 90 gün azalması çok heyecanlı olmustur artık tahmin edebiliyorum..

Bende o kdr alistirmistimki kndimi safak 460tan.sevglim askere gdrken hic askerlik dusermi die bile dusunmemistim acikcasi.bel baglamamistm 90 gun duser die umutlandrmamistm kndimi.sevgilim hep dusucek bana denk gelucek bak gorursun falan derdi de inanmazdm umursamazdim.ustaliga giitikten snra herturlu 13 ay var gcms olsun derdim.ama sans bize denk geldi iste o safaktan 90 i hic geriye bakmadan dustum.haberi aldigmda yolda aglamistim allahim sukurler olsun diye herkes bana bakmisti:))aglamadan olmuyo ztn.herkes aliscaksin dedignde inanmazdm.ama alisiyomussun.hergun her saat konusurken smdi yeri geldimi gunde 1-2 dakika konusmayla yetiniyo insan.yetinmek zorunda ztn.hala o ilk hallerim aklima geldikce aglarkm gozlerim dolar.halada agladigim olr o ayri:)

Back