- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #29.261
Sanırım çift hanelere düşmüşümmmmm![]()
![]()
Devremmm maşallahın var yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım çift hanelere düşmüşümmmmm![]()
![]()
Ben şöyle bi defter almıştım canım sade yaprakları bu kağıt çeşidinden çok nostaljik duruyor :26:
Eki Görüntüle 1179355
Seni bekliyorum hayatım 10 gün sonra sende geliyorsunn :)
Ben şöyle bi defter almıştım canım sade yaprakları bu kağıt çeşidinden çok nostaljik duruyor :26:
Eki Görüntüle 1179355
İnşallah hayatım sabrla beklyrum![]()
Ya ben bir türlü bulamadım işte böyle bir şey. Sayfa sayısı tutmadı bir türlü, 1 ayda oturup hepsini temize çekicem bi de
Nasılsın , sen napıyosunn ?? :)
Benim aldığım 100 yapraktı arkalı önlü yazıyorum bende nt den almıştım sende bi oralara bak istersen canım
Benimde arkalı önlü yazmam biraz kötü durdu galiba defterde![]()
İyiym cnm bildiğin gibi hiç bi değişiklik yok bnde
Ev nasl gidiyo kucaklaştn mı ailenle![]()
![]()
İşte bari iki defter olsaydı ona razıydım da şimdi 100 sayfa 365 gün, dört defter pek hoş olmaz sanki![]()
Sorma kucaklaştım özlem gideriyorummm :)
Doğru diyosun 4 sefter pek hoş olmaz kırtasiye kırtasiye gezip arıcan mecbur![]()
Sorma kucaklaştım özlem gideriyorummm :)
Doğru diyosun 4 sefter pek hoş olmaz kırtasiye kırtasiye gezip arıcan mecbur![]()
Tadını çıkar tatlım .. Darısı askernle özlem gidermenn başına![]()
Gezdim gezdim bulamıyorum. İnternetten bir site buldum sonunda istediğin ebat ve sayfa sayısında defter yapmak için 100 TL istiyorlar![]()
İnşallah canımm benim şafak erken bitiyor ama önce eve gidecek sonra yanıma geleceği için seninle aynı kavuşacağız
Ooo cok pahalıymışş bence öyle birşeye gerek yok peki bu dediğim defterlerin buyuk defter gibi olanı var yani boyu oyle sadece onlardan 2 tane alsan gördün mü hiç öyle bişy :26:
Hadiya tüh ama olsn canm ya askerliği bitmiş evnde olcak sonçta için rahat olcak![]()
![]()
Aynenn en azından 7/24 tlde konusabilicez![]()
Daha ne olsun süper işte :)) Ama bi süre snra yanmda olsun hiç gitmesin ler başlyo evlennce rahtlcaz dyorum ama işten gelene kadar yne özlerm bn onu![]()
![]()
İnşallah canımm benim şafak erken bitiyor ama önce eve gidecek sonra yanıma geleceği için seninle aynı kavuşacağız
Ooo cok pahalıymışş bence öyle birşeye gerek yok peki bu dediğim defterlerin buyuk defter gibi olanı var yani boyu oyle sadece onlardan 2 tane alsan gördün mü hiç öyle bişy :26:
Ayyy gerçektn mi annenlerle mi konuşysunuzAhaha bütün gün aynı evde de olmaz ama özlemek lazım
Bizde de kaç gündür erkut ve söz konusuluyor seneye yazın aileleritanıstırıp söz istiyoruz sürekli netten çeyizlere bakıyorumm çok güzel bi heycann![]()
Gün gün yazdığım için büyük defter iş görmüyor canım ya deli gibi defter bakınıyorum işte ben hala daha![]()
Benm günlüğüm norml günlklerden ttlm bnde her gün yazıyrum ama yetcek gibi öteki günlüğümün yarsndaydm devam ettm bu 2. tam bitmez tahminmce askerlk btnce boş sayfalar kalcak