93/3 asker yolu bekleyenler

Ben bir ayda nasıl toparlıcam hiç bilmiyorum ya defter bile bulamadım daha :14::14:

Ben şöyle bi defter almıştım canım sade yaprakları bu kağıt çeşidinden çok nostaljik duruyor :26:

$35108_5_4.webp

Devremmm maşallahın var yahu :54: :54: :52: :52:

Seni bekliyorum hayatım 10 gün sonra sende geliyorsunn :)

Ya ben bir türlü bulamadım işte böyle bir şey. Sayfa sayısı tutmadı bir türlü, 1 ayda oturup hepsini temize çekicem bi de :43::43:

Benim aldığım 100 yapraktı arkalı önlü yazıyorum bende nt den almıştım sende bi oralara bak istersen canım

Benimde arkalı önlü yazmam biraz kötü durdu galiba defterde :27:

İyiym cnm bildiğin gibi hiç bi değişiklik yok bnde :21:

Ev nasl gidiyo kucaklaştn mı ailenle :52: :52:

Sorma kucaklaştım özlem gideriyorummm :)

İşte bari iki defter olsaydı ona razıydım da şimdi 100 sayfa 365 gün, dört defter pek hoş olmaz sanki :43::43:

Doğru diyosun 4 sefter pek hoş olmaz kırtasiye kırtasiye gezip arıcan mecbur :50:

Tadını çıkar tatlım .. Darısı askernle özlem gidermenn başına :16:

İnşallah canımm benim şafak erken bitiyor ama önce eve gidecek sonra yanıma geleceği için seninle aynı kavuşacağız :1:

Gezdim gezdim bulamıyorum. İnternetten bir site buldum sonunda istediğin ebat ve sayfa sayısında defter yapmak için 100 TL istiyorlar :53::53:

Ooo cok pahalıymışş bence öyle birşeye gerek yok peki bu dediğim defterlerin buyuk defter gibi olanı var yani boyu oyle sadece onlardan 2 tane alsan gördün mü hiç öyle bişy :26:

İnşallah canımm benim şafak erken bitiyor ama önce eve gidecek sonra yanıma geleceği için seninle aynı kavuşacağız :1:

Ooo cok pahalıymışş bence öyle birşeye gerek yok peki bu dediğim defterlerin buyuk defter gibi olanı var yani boyu oyle sadece onlardan 2 tane alsan gördün mü hiç öyle bişy :26:

Hadiya tüh ama olsn canm ya askerliği bitmiş evnde olcak sonçta için rahat olcak :34: :34:

Daha ne olsun süper işte :)) Ama bi süre snra yanmda olsun hiç gitmesin ler başlyo evlennce rahtlcaz dyorum ama işten gelene kadar yne özlerm bn onu :9: :9:

Ahaha bütün gün aynı evde de olmaz ama özlemek lazım :1:

Bizde de kaç gündür erkut ve söz konusuluyor seneye yazın aileleritanıstırıp söz istiyoruz sürekli netten çeyizlere bakıyorumm çok güzel bi heycann :16:

Gün gün yazdığım için büyük defter iş görmüyor canım ya deli gibi defter bakınıyorum işte ben hala daha :27::27:

Ahaha bütün gün aynı evde de olmaz ama özlemek lazım :1:

Bizde de kaç gündür erkut ve söz konusuluyor seneye yazın aileleritanıstırıp söz istiyoruz sürekli netten çeyizlere bakıyorumm çok güzel bi heycann :16:
Ayyy gerçektn mi annenlerle mi konuşysunuz :52:
Evt canm gerçekten çok güzl nasipse bizm bu kış olcak inşallah çok heycnlıyım ya her ayrntyı paylşcam sizinle :16: :16:

Gün gün yazdığım için büyük defter iş görmüyor canım ya deli gibi defter bakınıyorum işte ben hala daha :27::27:

Benm günlüğüm norml günlklerden ttlm bnde her gün yazıyrum ama yetcek gibi öteki günlüğümün yarsndaydm devam ettm bu 2. tam bitmez tahminmce askerlk btnce boş sayfalar kalcak

Back
X