- Konu Sahibi mutluluk_06
İnşallah canım ya şafaktan ziyade şu bir ay çabucak geçsin istiyorum artık yeri de belli olsun da iyi veya kötü netleşsin artık her şey diye. Tecrübe ediniriz herhalde dediğin gibi alışırız inşallah yaa :18:
şafak bi şekilde geçiyor. önemli olan oyalanacak bişeyler bulmak ve alışmak zamanla..zaten ister istemez alışılıyor inan bana. ben hiç alışamıcam sandım üstelik hep evde oldğm halde. mecburen alıştım.. yaklaşık 10 ay geçti gitti bile. bu 5 ay da anlamadan geçer inşallah

1 ay bir an önce geçse sizinde alışsanız snra bidaha zaman bi şekilde geçiyor. ha özlem olmuyor mu? tabiki oluyor yine burnumda tütüyor ama sevgili oldğmz için aynı evde yaşamadığımız için onu işte ve kendi evindeymiş diye düşünüyorum. günde 1 kez konuşuyoruz oda gece yatarken. ii geceler dioruz fln sanki o kendi evinde ben kendi evimde. askerde değilmiş gibi. alıştığım için öyle geliyor tabi. sizde ki heyecan şu an bide ustalığı nereye çıkacak acaba çıksada ii kötü biyer rahatlayalım düşüncesi..
ah o düşünce insanı yiip bitiriyor. ama şöyle düşün yeri belli kaderinde alnında yazıyor orası oraya gidecek sadece öğrenmemiz biraz zaman alıyor onda da sabretmemiz gerekiyor. gittiği yerin pek önemi yok bence (riskli yerler olmadğı sürece) içerideki rahatı önemli olan..