- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #31.161
bi mağazada müdür yardımcısıyım (olmaz olaydım) bölümün güzel canım hayırlısıyla bitirirsin inşallahoooo sizin daha uzun yıllar var güzel günleri burdan görmek nasip olur inşşallah. doğrudur herkesin isimleri değişmiş kafam karışıyor
Tebrik ederim canım iş meselesine çok sevindim
Tesekkur ediyorum tatlım hayırlısıyla seneye bitiyor ışte. Aynen canım. Şimdilik en azından 2-3 senemiz var gibi gözüküyor ya bakalim
Ben de sadece tuğbayı biliyorum canım. Kk da muhabbet kalmadı zaten hande ve ece ile de sosyal medyadan irtibat halindeyız ışte.
Onlar ne alemdeler? Eskiden burda dakikada 2 sayfa atılıyordu resmen kimin ne dediği belli olmuyordu şimdi ruh gibi
İyiler canım. İkisi de çalışıyor zaten.
Hande'nin eşi ve Ece'nin erkek arkadaşı da çalışıyor.
Eceler de birikimi bekliyorlar konuştuğumuz kadarıyla 1-2 sene içinde mutlu son olur onların da inşallah
Aslında onlar gelirler hatta başta da geliyorlardı zaten ama kimseden ses çıkmayınca insan bir süreden sonra kendi kendine merhaba demekten sıkılıyor. Diğer kızlarla toparlanmak lazım aslında ama kimseyi göremiyorum. Biz zaten o sebeple birbirimizi diğer hesaplardan eklemiştik. Çünkü sadece burayla kalınca böyle olacağı belliydi nitekim oldu da
O zaman biz yazmaya devam edelim onlarda girdiklerinde görüp yazacaklardır eminim. Ben benimkiyle barıştım buarada
İnşallah yazarlar ama ben sitede gördüğüm halde yazdıklarına şahit olmadım pek, umarım yanılırım bu sefer
Ciddi misin canım, nasıl oldu? Nasıl gidiyor bir de umarım eskisi gibi değildir olsa barışma kararı almazdın sanıyorum. Hayırlısı olsun senin adına sevindim sevdiğini bildiğimden
Belki heveslenip yazarlar belli olmaz :)
Valla nazar değmesin çok iyihiç eskisi gibi değil (kıskançlık hariç tabi ) ben seni eskidende çok seviyordum ama niye öyle davrandığımı bilmiyorum dedi. belkide ayrılık işe yaradı.
Burnu sürtmüştür bence onun, askeriyede çok düşünecek zamanı olmuştur
Çok sevindim canım gerçekten. Kıskançlık boyutu nasıldı tam hatırlayamadım ama onda da senin hayatını zora sokacak şekilde davranmaya kalktı mı kendini koru, bir daha üzülme yaşama aynı şeyleri. O zamanki üzüntünü çok iyi hatırlıyorum, aynıları asla olsun istemem
Bende iyi hatırlıyorum ruh gibiydimrabbim kaldıramayacağımız acılar vermezmiş onuda atlatmıştım alışmıştım. Her işte bir hayır vardır hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin allahım...
Aynen öyle. Bence bu ayrılık iyi oldu, kimse vazgeçilmez değildir. Kaybetme korkusu olması çok daha iyi, nasıl davranacağını bilir bundan böyle.
Merhabalarrr kimse var miii ben geldim?
Merhabalarr. yine ben varım
merhaba canimm nasilsinn nasil gidiyor?
İyi diyelim iyi olsun hayatım.
Staj falan derken koşturup duruyorum.
Senin nasıl gidiyor? Ayağın nasıl oldu?
Oh her şey yolunda olsun da canım varsin ordan oraya kosturalim.bende de her sey iyi gidiyor cok sukur ayagim da daha iyi yurumeye basladim ama henuz disari cikamiyorum fizyoterapi verdi doktor hastaneyle geciyor tatil ama cok sukur bu günüme diyorum.
Sorma canim maalesef 1 ayda geçmedi alciya duzelseydi belki coktan kalkardim ama ameliyat yaptilar iki tane vida takildiCanım sen ciddi bir rahatsızlık geçiriyorsun o zaman. Ben 1 ayda düzelir sanıyordum bir daha geçmiş olsun, aman dikkat et.
Şükür canım kesinlikle hastahane falan ama iyisin şükür
Sorma canim maalesef 1 ayda geçmedi alciya duzelseydi belki coktan kalkardim ama ameliyat yaptilar iki tane vida takildisimdi iyiym sukur basiyorum ama disari cikaya cesretim yok daha
akerlik de biteli 1 yil oldu ne cabuk gecmis zaman diyorum sevdicegin nasil iyi mi isiniz falan?
Merhabalarrr kimse var miii ben geldim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?