- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.941
listeye benide eklermisin ...
şafak kaçtı acaba ?
147 canım acemi antalya usta ş.urfa kısa dönem
Allahım ne güzel olmuş herkes tezkeresini almışHepinizin adına çok sevindim Allahım bi daha ayrılık göstermesin
Allahım ne güzel olmuş herkes tezkeresini almışHepinizin adına çok sevindim Allahım bi daha ayrılık göstermesin
Kızlar muhabbete de gelin arada, evlilerimiz dışında kimse 7/24 birlikte değil sonuçta
Aynen öyle Çağlacım ama ben askerliğin A sını hatrlamak istemiyorum yaa ondan yazmıyo demek kimse buraya şimdi daha iyi anlıyorumGeleli 1 ay olmuş geçen baktım hadi canım dedim zaman ne hızlıymış meğer
Sivildeyken gerçekten öyle bizim de 4 ay olacak neredeyse
Artık hemen hemen herkes askerini aldı. Hani artık bu topiğe sadece asker muhabbeti olarak bakmamak gerekiyor ki ben askerlik bittikten sonra da uğrayamadığım zamanlar o sebeple olmadı. Ya kişisel olarak işim vardı, ya çok geç dönmüştük gittiğimiz bir yerden ondan giremedim ya da ne bileyim o gün bir arkadaşımızda kaldık vs. Genel olarak bakıyorum ben mesela ama yazan olmayınca kendi kendime de konuşamayacağımdan yazmıyorum. Herkesin işi yoğunlaştı bir de şu sıra ( sosyal ağ üzerinden görüştüklerim için diyorum ) ondan da uğrayamaz olduk
Dün akşam bende düşündüm kendi kendime acaba yeni topik mi açsak daha çok yazılır mı diye ama dediğin gibi bende bilgisayarı çok fazla açmıyorum pek evde durmuyorum artık her gün giriyorum bi kerede olsa ama dediğin gibi sanırım muhabbet olmayınca tek başına konuşmuş gibi yazmak istemiyorum hepimiz bir girmiyoruz ki yazdığımzda kopuk muhabbet oluyo ..
Hey gidi topik 12 13 çevrim içi üyeler herkes dağıldı gitti
Kimse yazmamış herkes adına ben teşekkür edeyim bari
Teşekkür ederiz Pembeciğim cümlemize inşallah
Sen nasılsın neler yapıyorsun, görünmüyordun bayadır ?
İyiyim bende çalışıyorum yorgun oluyorum hep o yüzden hiç gelemiyorumSen nasılsın nasıl gidiyor? Bilmediğim değişiklikler var mı ? :)
Herşey zamanla değişir :) Çok memnun değilim ama türkiye çapında şubeleri olan bi markette çalışıyorum.Yok canım standart her şey hala daha aynı, bildiğin gibi
İşe başlamışsın hayırlı olsun. Nerede çalışıyorsun, neler yapıyorsun bakalım
Herşey zamanla değişir :) Çok memnun değilim ama türkiye çapında şubeleri olan bi markette çalışıyorum.
ne yönden değişim amaDeğişime açığım, değişsin artık ya
Olsun canım evde oturmaktan çok daha iyidir. Tekrardan hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?