- Konu Sahibi mutluluk_06
- #30.961
Kızlar merhaba benimde erkek arkadasım 17 aralıkta gidecek zaman azaldıkca daha da uzuluyorum
(( Ins cabuk gecer
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yönden değişim amaçok sağol canım orası öyle tabi evde oturmaktan iyidir kafamı dağıtıyorum en azından
![]()
Kızlar merhaba benimde erkek arkadasım 17 aralıkta gidecek zaman azaldıkca daha da uzuluyorum(( Ins cabuk gecer
(
Öncelikle hayırlı tezkereler dileyeyim.
Nereye gidiyor erkek arkadaşınız, uzun dönem mi kısa dönem mi bir de ?
canım ya gecen sene 17 araliktada ben askerimi gondermistim nasil gecicek napicam derken şuan bitiriyoruz askerlgi sanada hayirli teskereler insallah zaman zannettiginden hizli gecicek emin olTesekkur ederım .. Kısa donem 17 aralıkta gıdecek acemi antalya usta ıstanbul
Canm tesekkurler ınscanım ya gecen sene 17 araliktada ben askerimi gondermistim nasil gecicek napicam derken şuan bitiriyoruz askerlgi sanada hayirli teskereler insallah zaman zannettiginden hizli gecicek emin ol
ayyyy inşallahhhhhHer açıdan olabilir canım valla.
Şu iş düzeni bir otursa mesela çok makbule geçecek.
Hem iş oturduktan sonra bazı sürprizler bile gelebilir![]()
Selincim aynen bizde askerliği hiç yaşamamışız gibi adını bile getirmiyoz artık Zaten büyük bi şokla bitti
Bizim iş Allah tan hazırdı Volkan bu hafta başladı işe biraz toparlasın da istedik yoruluyo ama ne bileyim evde daha kötü oluyodu inşallah sizde en kısa sürede iş bulursunuz canım![]()
Nasılsın tugbacımm ? İşe baslaması iyi olmus bence hayırlı olsun kafası dagılır en azından. Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor ?
yeni cevap verebiliyorum kusura bakma erkutla görüştük dun sabah geldim artık buralardayım hep sayfa bos olmasınn konusalımm :)
Bizim ki de iş bakacak artık bizimde düzenimizz otursun askerden sonrasının stresi daha kotuymus sanırımm
İyiyim canım şükür diyelim halimize Sen nasılsın ?
Kimse yok diye konuşmuyoruz iyi yaptın geldin özledim seni devrem
İnşallah erkutta istediği gibi bi iş bulur canım Volkanın eski yer olduğu için şimdilik iyi diyo alıştığı yer diye
Aynen öyle askerlik sonrası bir anda düzen istiyoruz herşey düzelsin istiyoruz ama malesef hiç bişey göründüğü gibi kolay değilmiş tatlm![]()
Bende cok şükür iyiyim canımm bende özledimm
Valla işinin hazır olması çok iyi biz daha nereden bakmaya başlayacagız diye bocalıyoruz stresten birbirimizi yanlış anlıyoruz falan yani
Benim de su erzurumda alakam bitseydi bi şimdi ki safagımda bu 1.5 sene![]()
Ama bu şafaklar hızlı geçiyo tatlım ya baksana geldiklerinden beri ben anlamadım nasıl geçti dün akşam telefondan tarihi gördüm yok artık aralığa mı girdik falan oldum![]()
Evet ya bu şafak gercekten hızlı geçiyo hele de görüştüğümüz zamanlar sanki 8 gün 5 dakikada bitiverdi
Evlenince de ömrümüz böyle mi gececek acaba yaşlanıvercez![]()
Uf evet yaa hemen bitiyo eve gelmek istemiyorum hep yanında kalmak istiyorum
alemiz sevdiklerimiz hep yanımzda olsun da sağlıkla yaşayalım canım elbet yaşlancaz
Volkanla olayım onunla yaşlanayım daha ne isterim![]()
Tabiki onlarla yaşlanmanın tadı ayrı Allah saglıklı huzurlu bir hayat versinde gerisi kolay :)
marketten hazır muhallebi al yap devremm bak benimde canım cekti ama nerde yapcamda yicemm![]()