• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Merhabalar kizlar, safaklar azalmis herkes bir duzen kurmaya calisiyor sevdicegim geleli 2 ay olmus nasıl gecmis zaman :) siteye giriyorum ama yazamadim hic nerden nereye gelmisiz... Is stresi yasadik biz de uzun zaman cok zor gecti ama cok sukur halloldu simdilik bir sıkıntımız yok cok sukur ben okul kosturmacasi sevdicek is derken zaman gecip gidiyor. Yan yanayken her sey daha güzelmis bunu bi kez daha anladım. :KK68:
Devrem hoş geldin. Düzen tutmaya başlamanıza sevindim. ne yaptı senin sevdicek, sanırım olmuş iş meselesi. Ne sektörüne girdi ??

Merhabalar kizlar, safaklar azalmis herkes bir duzen kurmaya calisiyor sevdicegim geleli 2 ay olmus nasıl gecmis zaman :) siteye giriyorum ama yazamadim hic nerden nereye gelmisiz... Is stresi yasadik biz de uzun zaman cok zor gecti ama cok sukur halloldu simdilik bir sıkıntımız yok cok sukur ben okul kosturmacasi sevdicek is derken zaman gecip gidiyor. Yan yanayken her sey daha güzelmis bunu bi kez daha anladım. :KK68:

Ne güzel canım Allah ayırmasın birdaha kimseyi sevdiğinden :KK68:
Bizde yakında sizler gibi konuşacağız inşallah son 10 gün :KK15:

:KK55:Kızlar biletimiz çıktı çoook şükür Allahıma :KK68:
Haftaya salı saat 3 gibi sevdiceğime kavuşmuş olucam inşallah bi daha ayrılmak yok :KK68:
Öyle mutluyum kiiii
:rolleyes: :KK75::KK71::KK73:

:KK55:Kızlar biletimiz çıktı çoook şükür Allahıma :KK68:
Haftaya salı saat 3 gibi sevdiceğime kavuşmuş olucam inşallah bi daha ayrılmak yok :KK68:
Öyle mutluyum kiiii
:rolleyes: :KK75::KK71::KK73:

Ayyy bilet heycanııı ne kadar güzel çok sevindim canım benimm Allah birdaha yaşamasın böyle bir ayrılığı :KK68:
Bizim hala ortada bilet yok cumartesi cıkıcak ama :KK53:

Gözün aydın hayatım, bekledin ve sen de mükafatını alıyorsun işte :D:D

Eveet canım çok şükür yaa :KK68::KK68:
Ayyy bilet heycanııı ne kadar güzel çok sevindim canım benimm Allah birdaha yaşamasın böyle bir ayrılığı :KK68:
Bizim hala ortada bilet yok cumartesi cıkıcak ama :KK53:
Aminn canım benim sağol devrem :D

Bak bizimde 5 gün kala çıktı bilet tez zamnda sizinkide çıkar inşallah :KK68:

Devrem hoş geldin. Düzen tutmaya başlamanıza sevindim. ne yaptı senin sevdicek, sanırım olmuş iş meselesi. Ne sektörüne girdi ??

Hosbuldum devrem. Zor oldu ama tutturduk sanırım düzeni artık, ordan oraya gitti ama is meselesi cok buyuk sorun. Bunalım takıldık bi ara, en son burda duralım artık dedik. Ailesi bir yer acacakmis o da kuruyemis sektorune girdi isi ogrenip kendi isini kuracak insallah, simdilik bi sıkıntımız yok bakalım. Siz ne yaptiniz devrem son durumlar nasıl?

Ne güzel canım Allah ayırmasın birdaha kimseyi sevdiğinden :KK68:
Bizde yakında sizler gibi konuşacağız inşallah son 10 gün :KK15:

Aminnn canım benimm ne zorlu günler geçmiş diyoruz simdi, Allah kimseyi ayri dusurmesin sevdiginden. :) sizler de bitiyorsunuz cok sukur, zamanla her sey yoluna giriyor. :)

Hosbuldum devrem. Zor oldu ama tutturduk sanırım düzeni artık, ordan oraya gitti ama is meselesi cok buyuk sorun. Bunalım takıldık bi ara, en son burda duralım artık dedik. Ailesi bir yer acacakmis o da kuruyemis sektorune girdi isi ogrenip kendi isini kuracak insallah, simdilik bi sıkıntımız yok bakalım. Siz ne yaptiniz devrem son durumlar nasıl?

Canım bizim malum kpss meselesi vardı, geldikten sonra tam gaz ona çalıştık yaklaşık 1,5 ay boyunca ama sevgilim yeterli puanı alamadı. Atanma baya baya düşük ihtimal artık :KK43: Sınav geçtikten sonra da bir iki yere cv bırakmıştı. Aralarında özel olarak çok istediği bir yer vardı, oradan ses gelsin diye baya bekledi büyük bir moral bozukluğuyla tabi. Ses gelmeyince de mesleğiyle alakasız bir fabrikaya görüşmeye gitti, tanıdıklar falan da vasıta olunca oraya alındı. Yani şöyle ki evraklarını tamamla gel başla, öğretelim işi demişler derken o akşam beklediği yerden telefon geldi. Bu geçtiğimiz salı günü için görüşme vardı işte ona gitti. Aytaç da ehliyet var fakat arabaları olmadığı için pratiği yoktu. Bunu sormuşlar kullanabiliyor musun diye, dürüstlük yapmış o da daha doğrusu yapması gerekeni yapmış ve kullanırım fakat pratik yapmaya ihtiyacım var demiş. Bu görüşmenin biraz sıkıntılı geçmiş olmasına sebep oldu işte bir bakıma. Perşembeye kadar arayacağız biz sizi dediler ama hiçbir ses çıkmadı :KK14: Moral bozukluğunu falan söylememe gerek yok zaten, yine aşırı derecede bozuk morali. ÜStelik yarın doğum günü, ahh keşke yarın arasalar kabul edildiniz deseler diyorum. o_O

Umarım artık herkesin şafaklar bitmek üzere ya da bitmiştir.
Bizim 3 ayı geçti artık
2 ay kpss çalışması ile geçti
Çok şükür ki 90 gibi bi puan aldı amaaaa yetmiyor atanmaya :) ne güzel di mi :)
Şu an için iş sıkıntımız devam ediyor
Bwn işe gdip geliyorum işte böyle her şey.. arada askerlik günlerini konuşuyoruz sizi anlatıyorum falan. ..

off kızlar ya bu nedir herkesin bi iş sıkıntısı var iş stresi çok kötü bişey galiba 1 yıldır çektiğimiz stres yetmiyomuş gibi bide asker sonrası iş sorunu çok zor yaa inşallah hemen herkes istediği işi bulur sametde 52 gün sonra hemmeeen bulur :)

En Büyük TÜRKİYEHUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSUEn Büyük TÜRKİYE

:KK66: 24.EKİM.2014 :KK66:

:KK73:TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER:KK73:

En Büyük TÜRKİYE... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

En Büyük TÜRKİYE... Snt55 ... ->>> BURDUR(MERKEZ) / AĞRI(MERKEZ)

En Büyük TÜRKİYE... seymasklgn ... ->>> KÜTAHYA(MERKEZ) / İZMİR(GÜZELYALI)

En Büyük TÜRKİYE... zeytinagaci ... ->>> HATAY(SERİNYOL) / DENİZLİ(ÇAMELİ)

En Büyük TÜRKİYE... ARAZIM ... ->>> İZMİR(SEFERİHİSAR) / GİRESUN(MERKEZ)

En Büyük TÜRKİYE... KUBB88 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TUNCELİ(MAZGİRT)

En Büyük TÜRKİYE... apple2 ... ->>> ISPARTA(MERKEZ) / ŞIRNAK(SESLİCE)

En Büyük TÜRKİYE... KorEc ... ->>> ISPARTA(MERKEZ) / BAYBURT(MERKEZ)

En Büyük TÜRKİYE... Kanaryam35 ... ->>> MANİSA(ALAŞEHİR) / ANKARA(POLATLI)

En Büyük TÜRKİYE... meritoo ... ->>> MANİSA(KIRKAĞAÇ) / SİİRT(DODAN)

En Büyük TÜRKİYE... sweet71 ... ->>> ISPARTA(MERKEZ) / TUNCELİ(PERTEK)

En Büyük TÜRKİYE... blss ... ->>> KÜTAHYA(MERKEZ) / İZMİR(GÜZELYALI)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

:KK36:PLAKALARA DÜŞEN HUNİLİLER :KK36:
...NeLs ... 1->>> ADANA'YA SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... TuqbaCadi ... 3 ->>> AFYON'A SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... Barney_Stinson ... 7 ->>> ANTALYA'YA SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... AskerYariyim ... 13->>> BİTLİS'E SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... dilanumut ... 15->>> BURDUR'A SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... prety54 ... 51 ->>> NİĞDE'YE SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

:DPLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER:D

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER

:KK55:İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :KK55:

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

:KK46:HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER:KK46:

Selinnn herkese hayırlı tezkerelerrrr dileeeeeeerrrrr :KK66: :KK66:

Umarım artık herkesin şafaklar bitmek üzere ya da bitmiştir.
Bizim 3 ayı geçti artık
2 ay kpss çalışması ile geçti
Çok şükür ki 90 gibi bi puan aldı amaaaa yetmiyor atanmaya :) ne güzel di mi :)
Şu an için iş sıkıntımız devam ediyor
Bwn işe gdip geliyorum işte böyle her şey.. arada askerlik günlerini konuşuyoruz sizi anlatıyorum falan. ..

Şafaklarımız süper oldu Hande minicik kaldı bitmesine :)
Neden 90 almış istediği yere mi atanamıyo o_O
off kızlar ya bu nedir herkesin bi iş sıkıntısı var iş stresi çok kötü bişey galiba 1 yıldır çektiğimiz stres yetmiyomuş gibi bide asker sonrası iş sorunu çok zor yaa inşallah hemen herkes istediği işi bulur sametde 52 gün sonra hemmeeen bulur :)

İnşallah canım çok büyük sıkıntı gerçekten bu iş mevzusu o_O

Canım bizim malum kpss meselesi vardı, geldikten sonra tam gaz ona çalıştık yaklaşık 1,5 ay boyunca ama sevgilim yeterli puanı alamadı. Atanma baya baya düşük ihtimal artık :KK43: Sınav geçtikten sonra da bir iki yere cv bırakmıştı. Aralarında özel olarak çok istediği bir yer vardı, oradan ses gelsin diye baya bekledi büyük bir moral bozukluğuyla tabi. Ses gelmeyince de mesleğiyle alakasız bir fabrikaya görüşmeye gitti, tanıdıklar falan da vasıta olunca oraya alındı. Yani şöyle ki evraklarını tamamla gel başla, öğretelim işi demişler derken o akşam beklediği yerden telefon geldi. Bu geçtiğimiz salı günü için görüşme vardı işte ona gitti. Aytaç da ehliyet var fakat arabaları olmadığı için pratiği yoktu. Bunu sormuşlar kullanabiliyor musun diye, dürüstlük yapmış o da daha doğrusu yapması gerekeni yapmış ve kullanırım fakat pratik yapmaya ihtiyacım var demiş. Bu görüşmenin biraz sıkıntılı geçmiş olmasına sebep oldu işte bir bakıma. Perşembeye kadar arayacağız biz sizi dediler ama hiçbir ses çıkmadı :KK14: Moral bozukluğunu falan söylememe gerek yok zaten, yine aşırı derecede bozuk morali. ÜStelik yarın doğum günü, ahh keşke yarın arasalar kabul edildiniz deseler diyorum. o_O

Anliyorum canim, bu is sıkıntısı erkek için zorlu geciyoe maalesef onlar sıkıntıya düşünce bizim de tadimiz tuzumuz kalmiyor ben aslinda kpss konusunda cok israr ettim maalesef kendine güveni yok zaten kazanamayacagim diyip orda burda is aradi ama tutturamadi tabi yaklaşık bir bucuk ay işsiz dolaştı ve tabi k bu geçen sürenin stresi sıkıntısı cok berbat bir hismis. Suan buldugu isten cok memnun, mutlu da ben de onu oyle gordukce bir sey diyemiyorum. Hayirlisi olsun hakkimizda. Bu arada doğum günü kutlu olsun sevdiceginin insallah en kisa surede atlatirsiniz bu is sıkıntısını da canım cok zor bit surecmis cidden. :(

Anliyorum canim, bu is sıkıntısı erkek için zorlu geciyoe maalesef onlar sıkıntıya düşünce bizim de tadimiz tuzumuz kalmiyor ben aslinda kpss konusunda cok israr ettim maalesef kendine güveni yok zaten kazanamayacagim diyip orda burda is aradi ama tutturamadi tabi yaklaşık bir bucuk ay işsiz dolaştı ve tabi k bu geçen sürenin stresi sıkıntısı cok berbat bir hismis. Suan buldugu isten cok memnun, mutlu da ben de onu oyle gordukce bir sey diyemiyorum. Hayirlisi olsun hakkimizda. Bu arada doğum günü kutlu olsun sevdiceginin insallah en kisa surede atlatirsiniz bu is sıkıntısını da canım cok zor bit surecmis cidden. :KK43:

Teşekkür ediyorum canım inşallah. Cumartesi oldu daha ses çıkmadı, pazartesi alıyorsanız alın almıyorsanız başka yere giricem demeye arayacak yani tepemize kadar geldi artık :KK67::KK67:

Bitmez Küb bitmez. Evlenesiye dek onun stresi nasıl yapacağız, nasıl olacak yetiştirebilecek miyiz diye. O bitince de başka streslere gireriz. Bizim şuanlık hala daha iş stresi sürüyor. Aytaç da gereksiz alınganlık ve sıkılma bunalma hali mevcut, ona anlayış göstermeye çalışıyorum ama benim de sinirlerim yıpranmış durumda artık en küçük bişey de çok alınganlık eder, kafama takar oldum ben de. Çok mutsuz hissediyorum şuanda kendimi :cry::cry:
Bitmez Küb bitmez. Evlenesiye dek onun stresi nasıl yapacağız, nasıl olacak yetiştirebilecek miyiz diye. O bitince de başka streslere gireriz. Bizim şuanlık hala daha iş stresi sürüyor. Aytaç da gereksiz alınganlık ve sıkılma bunalma hali mevcut, ona anlayış göstermeye çalışıyorum ama benim de sinirlerim yıpranmış durumda artık en küçük bişey de çok alınganlık eder, kafama takar oldum ben de. Çok mutsuz hissediyorum şuanda kendimi :cry::cry:
Bitmedi bitmedii hala tam bi duzeni otutturamadi.sorma emrede de bi bunalmalar var.ona motive ola ola bi hal oldum.ustune gtmiym diye kasıyorum resmen.
Ya iş durumu hassas drumlari sncta erkekler onlar icn drum daha farkli gereksiz alinganliklar laf sokmalar aman daha katlanmak zorunda deilsin durumlarindalar az cok.bzde daaha tam mutlu olmus deiliz ohh diyemedik daha.bnde kafama takmaya sacma sapan anlamlar cikarmaya basladimm anliyorm snii

Back
X