- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.441
Aynen canım 2 hafta çok çabuk geçer görükten sonra rahatlamış olurum zaten ben :)
Şafak panolarımız dursaydı iyiydi
Sende ne var ne yok canım nasıl gidiyor ?
Aynen ttlm ama araştrdm bn 2 haftya ekliceklermiş snrm öyle okudum düznleniyomuş biz tezkere almadn düzeltrler umarım .
İyiym canım napayım evdeyim işte bazzen geziyrum öyle geçiyo zamn sen neler yapıysunn
Nasıl iki hafta ekleniyormus anlamadım hayatm ?
Aynen bende evdeyim geziyorum film falan izliyorum böyle geçiyor benimde canımm :)
Panolar düzenleniyo 2 haftayı bulur gibi bişey okumştum cnm..
Napalm işte zamn öldüryruz resmen
E konuşynuz mu senn askernle askerdn snra isteme olaylarını
Huu huuuu kimseler kalmamş buralarda yahu
Nasılsınz kızlar
Şimdi anladım pardon canım :)
Konuşuyoruz da benim okuldan dolayı henüz var yani 1,5 sene filan isteme olayına iş düzeninin oturması gerekiyor birde ben o zaman son sınıf olacağım böyle daha rahat olcak :) ama seneye yaz aileleri tanıştıralım diyoruz çünkü farklı şehirlerde olduğumuz için ve ben daha öğrenci olduğum için biraz sıkıntılı olur dönem içinde :))
Sizin nasıl planladınız mı ? sizin bize göre tarihleriniz çok yakındı galiba :)
Merabaa :)
Benim aynı tas aynı hamam vallaevdeyim okul açılacak 15-20 güne tekrar gideceğimm
Sende ne var ne yok ? Sizler kavuştunuz asıl sizler nasılsınızz
Kızlaar bilgsyrm bozuktu yapıldı çok şükür çok özledim sizi ama yoksunuz ki
Nasıl boş kaldı buralar valla ilk geldiğimde 10 11 kişi online oluyodu artı 4 5 ziyaretçi bile oluyodu ah ah nerde o eski günler
Ben giriyorum giriyorum, kimseyi göremeyince çıkıyorum valla
Haklısın bende öyle yapıyrum bakyrum kmse yok ya da bişey yazdgmzda ertesi gün cevap yazlnca öylede muhabbet edlmiyo
Koşuşturma içinde herkes ya ondan sanırım. Ben sivil hayatın bu kadar yoğun geçeceğini bilmezdim
Benim şu aralar hiçde yoğun değil askerim gelsede yoğnlk başlasa diye dua edyrum
Kizlarr bende giriyorum arada bakiniyorum kimseyi göremiyorum biz de sivil hayata alışma asamasindayiz sevdicegimle hala inanamıyorum bugun geleli 10.gunu nasıl hizli geciyormus zaman. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?