- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.421
Doğum günün kutlu olsun tatlım oh ne güzldir şimdi sevdiceğinde yanndaOnunla koca mutlu bi ömür diliyorum
Dogum günün kutlu olsun Çağla, nice mutlu, sağlıklı, Aytaçlı senelereee.
selam kızlaaarsizin şafaklarda güzelleşmiş walla tez zamanda kavuşun sevdiceklerinize inşallah
Cnmm gozunn aydinnn:)Allah baska ayrilik yasatmasinnVe gün geldi bizi ayıran gün bu sefer birleştirdi...
16 Ağustos 2013 sabah 08.00'da ayırmıştı bizi askerlik, elim kolum bomboş kalmıştı o boşluk hissini siz de bilirsiniz yarenler, salya sümük ağlamıştım çocuklar gibi...O geçen zorlu süreci, özlemleri, ne yapacagını sasırmıs halleri, telefon beklemelerı, merak etmelerı, endişeleri anlatsam siteye sığamam sanırım. Sonra ben de o boşluğu sayfalara anlattım sevdiceğimle bu günlere ulaşıp okumak için defter tuttum. Çok şükür ki ulaştık, o üzüntüden akan gözyaslarının yerini mutluluk, sevinc, heyecan gözyasları aldı bu sefer. Tam 367 gün sonra bu gün 16 Ağustos 2014'te aldım canımın yarısını tekradan. Kimsecikler yoktu bir başıma gittim karşılamaya sevdiceğimi. Sevdiceğim erken demesıne ragmen 2 saat oncesınden gıttım otogara basladım beklemeye.
Ama tabı kı saatler gecmek bılmedı, simdi kavusan yarenleri daha iyi anladım gözüm sürekli saatte bakıyorum ya 1 dk gecıyor ya da yerınde sayıyor derken en sonunda otobusumuz yaklastı otobusun kapısının onune gelmiş, ılk sevdıcegım ındı otobusten ve ben otobusun onune gıderken önüme doğru koştu ve sarıldık işte o an 367 günün zorlugu, gözyasları, hüzün, keder ne varsa aldı götürdü benden.
Gerçekten ciddi sabır gerektıren bır donemmıs bunu sizler de çok çok iyi biliyorsunuz zaten. Kim ne derse desın yasamadan anlasılamayacak bır durummuş, her evresi... Ben gecırdıgım bu sure zarfında burda olan, konusan, sohbet eden, dınleyen, anlayan, yorumda bulunan, tesellı veren tüm arkadaslarıma tesekkur edıyorum.
Sonunda bende katıldım kavuşanlar kervanına, darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah.
Askerlik beyaz bayragı gosterdı bize.
Cnmm gozunn aydinnn:)Allah baska ayrilik yasatmasinn
Dostlar unutmadım sizi aklımdasınız. Fakat bu aralar çok yoğun gidiyoruz.
Sevdiceğimin ve benim eylül sonunda gireceği bir sınav var. Gezmeyi tozmayı kestik tüm gün ona çalışıyoruz.
Akşam geliyorum eve ve erkenden yatıp uyuyorum.
Saol cnm cok tsk ederim darisi basina:)Aminnnn canım benim hala alisamadim saskin sakin bakiyorum suratına.Senin de gözün aydin tatlım evlenme teklifin hayırlı olsun.
Dostlar unutmadım sizi aklımdasınız. Fakat bu aralar çok yoğun gidiyoruz.
Sevdiceğimin ve benim eylül sonunda gireceği bir sınav var. Gezmeyi tozmayı kestik tüm gün ona çalışıyoruz.
Akşam geliyorum eve ve erkenden yatıp uyuyorum.
İyi bir sonuç alırsınız inş canımmm :)
Bizde de attırırız sorun değilll
Bu arada benimki izin kullanacak 16 gün bende erken kavuşucam 8 ekim gibi falan yanıma gelecek zaten farklı şehirlerde olduğumuz için bitmiş gibi birşey olacak askerlikk :)
Nasl izin kullncak canım mehtap ne zmn yani kafam karştı
Hmm 6 ekimde senn yanına gelcek izni kullnck snra gidip 2 haftasnı mı yapcak .Doğru ya sen diydun izin zornluymş diye hatrldm şmdi devrem . Olsun yaa görünce çok iyi gelr zaten 2 hafta ne ki hemn biter çok şükür sonlara yaklaştk devrem yaaa
Meraba canımm :)kızlar merhaba yaa burası değişmiş pek sevmedim bu değişimi ben safak panolarımıza ne olmuş ben 3 aylara düştüm ama göremiyorum :/ allahtan hala şafak ettırılıyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?