93/3 asker yolu bekleyenler

Dedign gibi gece bitmedi canim ama onu karsmda gorunce nasil agladim gormelisin insan cok tuhaf oluyo yaa :((( Oyle boyle degil cok ozlemisim ne guzel siz tamamen kavuscaksinuz bi dha gondercem diye hep aklimin kosesinde uzuntu var ya tamamen kavusana kadar tam mutluluk yok :(

Ayy kavuşmuşsun devrem 25 gün yanında olacak ya bu da olmasaydı böyle düşün :)

Ohhh kavustunuzz:)Hic dusunme izinlerin tadini cikarinn.Geri gttignde artk donmek icn gelicek bi daha.
Biz hic izin zamani mehtap falan yasamadikk.2gun sonra gormeyeli 9.ay oluyoo.insan zorunlu oldugunu bilince mecbur katlaniyoo.
Haklisin canm mecbur olunca katlaniliyo tabi ama zir ya 100 gun olmustu gormeyeli iste bunda bile inanamdim Seni dusunemyrum tatlim ya Ama ksvuscanz az kldi az.:))

hepinize günaydınnn :16:
kızlar dün yazamadım.
eşim dün öğleden sonra ameliyata girdi.
1 saat kadar sürdü.
sağ salim çıktı çok şükür :16:
ama dün burun ve ağızdan kanamaları vardı. normalmiş hala da sürüyo biraz.
onu ameliyathaneye kadar götürdüm, içim çok acıdı :(
bi daha öyle görmek istemiyorum onu.

dün akşam hemşire ismimi sordu, meğer benim adımı sayıklayarak uyanmış içeride :31:

bugün öğleden sonra taburcu olabilirmişiz. eğer taburcu olursak bu akşam karakoldan da çıkacak ve evimize gideceğiz inşallah :34:

kızlar dün yazamadım.
1 saat kadar sürdü.

dün akşam hemşire ismimi sordu, meğer benim adımı sayıklayarak uyanmış içeride :31:

bugün öğleden sonra taburcu olabilirmişiz. eğer taburcu olursak bu akşam karakoldan da çıkacak ve evimize gideceğiz inşallah :34:

Sanada günaydın Hande :52:
Ztn ilk günler oluyomş o kanamalar endişelenme :31:
Ayrıca narkoz etkisindeykende senn adını sayıklaması hoş bşy olmş :1:
İnş bugün hallolurda dönersnz sag sağlim birlikte evinize :16:

Sanada günaydın Hande :52:
Ztn ilk günler oluyomş o kanamalar endişelenme :31:
Ayrıca narkoz etkisindeykende senn adını sayıklaması hoş bşy olmş :1:
İnş bugün hallolurda dönersnz sag sağlim birlikte evinize :16:

sağol ececim :34:
sevdiğin insanı öyle bilinçsiz yatarken görmek çok zor, ağlamadım ama bayağı kötü oldum ameliyathanenin önünde bekleyemedim.

kızlar dün yazamadım.
1 saat kadar sürdü.

Geçmiş olsun canım benim Allah tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin eşine..

Sende eşine kavuşmuşsun gözün aydın :16: Rabbim bundan sonra hiç ayrılık göstermesin inşallahh :nazar::16:

Günaydınn!
Allah'ım! İftarın ve sahurun bereketini, savaşın ortasında kalan çocukların üzerine yağdır..! -Âmin!!
Allahım yar ve yardimcilari olsunn!

Back
X