93/3 asker yolu bekleyenler

Korkuyorum asıl plakalarda onlar çook bunaldılar , ben daha fazla ne kadar bunalabilirim bilmiyorum ölcem hasretten bu gidişlee

Haklusn canim izinde kullnmdinz helal vlla iyi dayanysun bn sansli oldm bu konda Volkan hava degsmnden gdnce plaklra gecms olcz yeni gormus olcam

Haklusn canim izinde kullnmdinz helal vlla iyi dayanysun bn sansli oldm bu konda Volkan hava degsmnden gdnce plaklra gecms olcz yeni gormus olcam

Ameliyattan dolayı mı hava değişimi var sizde canım ?

Biz dağıtım falan kullanmadık martta 5 gün izin kullandık sadece birde yol iznini kullandık işte marttan beri dayanıyorum :)

Merhaba kızlar iyi hafta sonları dilerim Ne bitmez plakalarmis yahu lastik gibi uzadıkça uzuyor bitsin artık iyice isyana bağlamış durumdayım:95:

amanınnn burası ağlama duvarına dönmüş yineeeeeeeee
durun ya ağlamayın, geldik artık sonuna gençler.
bugün ışık hızıyla geçti bana zamanı yetiştiremiyorum ben resmen.
hemen akşam hemen sabah oluyo çünkü çok yoğun bi tempodayım..
bişeyler yapın, okullar bitti sıkıntılar başladı tabi.

Ameliyattan dolayı mı hava değişimi var sizde canım ?

Biz dağıtım falan kullanmadık martta 5 gün izin kullandık sadece birde yol iznini kullandık işte marttan beri dayanıyorum :)

Hmm bzde en son mart sonu nisan başı yarım izni kullndık canm şmdi amelyt için hava değişimi var bu perş. olck işte dua edyrum acımdan geçsn dye şunu bi atltsak yanıma gelse çok iyi olcak ya

Şafak atmasına da bir saat kalmışken plaka paylaşmam da ayrı bir olay tabii

Şafak : 33 - Mersin !!!
Daha da bu kadar 3 yan yana gelmezzz

Ahh Hande bizde gelir miyiz 30'lara

Valla dayanıcam 30larda yeter ki gelelim o günlere :)

Ahh Hande bizde gelir miyiz 30'lara

Valla dayanıcam 30larda yeter ki gelelim o günlere :)

geliceksiniz tabi umudunu yitirme.
bizde 300 lerden geldik buraya
ama düşünce zaman geçmiyo yazdığın günleri ben de takip edicem buradan

Şafak 17!!Ben yuvarladimmm bile 2haftaaa kaldi diyormm ve inanamiyorm saka gbi geliyoo:)

vay beee gerçekten ya senin 2 hafta kalmış resmen. inanamıyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…