93/3 asker yolu bekleyenler

Kısa halini gördü kısada yakışıyo ama uzun seviyorum ben böle oynuyorm diyo bende erteledim ilerde düşünürüm dedm de bakalm aslında bnde kararsızım ztn :52:
Önceki halini görmş işte ondan emin bu kadar yaptır diye :1:

Biraz bekle bakalım o zmn fikirleri zamanla değişebiliyor.
yaptırdığımda olmadı desin parçalycam onu:)

Bugün bitermiiii. Oruçluyumm gerekmedikçe konuşmuyorumm resmen

İstnbulda çok uzun iftar vakti yahu :18:
Ben hiç tutmadm oruç hastalıgımdan dolayı ama allah bu mevsimde tutanlara daha bi sabır versin :26:

Biraz bekle bakalım o zmn fikirleri zamanla değişebiliyor.
yaptırdığımda olmadı desin parçalycam onu:)

Yok ya demez bnce hem senn saçlarında uzun güzel durr diye düşünüyorm.Uzun acta daha güzel oluyo cünkü :34:

İstnbulda çok uzun iftar vakti yahu :18:
Ben hiç tutmadm oruç hastalıgımdan dolayı ama allah bu mevsimde tutanlara daha bi sabır versin :26:

evett çok uzun 17 saat sürüyo.sabah 8 de kalktım ayakta 13 saat geçiricem işte ama Ben genelde hep tutuyorumm. Zorlanırsamda hafta sonları tutuyorum;)
Dün tutmadım içim rahat etmedi bgn deniyim ddm. Zor geçmiyor şuanlık ama bi su ihtiyacı oluyo:)

evett çok uzun 17 saat sürüyo.sabah 8 de kalktım ayakta 13 saat geçiricem işte ama Ben genelde hep tutuyorumm. Zorlanırsamda hafta sonları tutuyorum;)
Dün tutmadım içim rahat etmedi bgn deniyim ddm. Zor geçmiyor şuanlık ama bi su ihtiyacı oluyo:)

Ya en önemli sorun su ztn yoksa aç durabilrsin yani :ssz:
İşyerindekiler akşam eve gidince kötü oldk fln dediler ama bakalm sen ne olcaksn yinede dikkat et çok yorma kendini :26:

Back
X