- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.701
Ortada bi veda varsa kötü olmamak elde değil kiTabi ki kalan kadar giden için de zor bir durum canım benım. Şuan 93/3 şafak sıkıstırma olayı yaşıyoruz hep birlikte, tarif ettiğin kişi benim çünkü.
Sorma sorma cümbür cemaat sıkıştık, bizler ayrı askerler ayrı
Aynen öyle, askerler bitse de gitsek modu, bizler de bitse de gelseler modu.
Kasvet kasvet içimiz şişti valla
belkide doğrudur evet denemekde fayda varVuu ilk defa duyuyorum bunu güzlmiş Yusuf ismini çok severim zaten etrfmdaki bütün Yusuf isimli çocuklara ismin güzelliği yansıo
bizde bugünden beri birlikteyiz gezdik eğlendik hiç bitmesin hiç gitmesin istiyorum çok mutluyum ama gözlerim doluyo düşününceÇok mutluyum kızlar müstakbel görümcemin düğününden geldim sewdiğimle hasret gideriyoruz ama şu an bişey oldu pazartesi gitcek ya,, ağlıyorum gülüyorum manyaklaştım yaa
İnsanın kendi evi bal dök yala olur ya. Uyuşukluk var bende de şu son 1 senedir , kendi evim olsa eminim daha istekli olurum
Kızlar selamlar :)
bugün çok yoğundu benim.
sabah üniversite sınavı
öğlen pazar
akşamüstü çarşı
akşam da arkadaşın evinde çaya gittim.
uzun ama eğlenceli bir gündü.
ama raşite haber vermeyi unuttuğum için bana kırıldı...
gönlünü alamıyorum.
bizde bugünden beri birlikteyiz gezdik eğlendik hiç bitmesin hiç gitmesin istiyorum çok mutluyum ama gözlerim doluyo düşününce
şimdi öyle geliyo ama hiç görmeyincede olmuyo yaaYusuf görse kızar noldu nie ağlıosun die benim ağladığımı hiç görmedi hissettirmemeye çalıştım hep ama napiyim alıştım iyice 20 gün arayla izne geldi simdi hic gitmiycek gibi gelio ama gitcek iste.. Diyorum hic gormemek daha iyiydi..
şimdi öyle geliyo ama hiç görmeyincede olmuyo yaaolsun teskereye ne kaldı sizin şurda sen yokluğuna alışana kadar o gelicek :)
Şu unutma işi arada bndede oluyo ve emre ck bozuluyo.insan unutabiliyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?