- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #28.721
Çarşımız vardı bugün ama hiç ses seda yok benmkindençıkmadı mı acaba çıktığında en geç 10da arardı beni of ya o kadar heycnlnmıştım 1 aydr görmyrum netten diye
Bende bekliyorum hala gelmedi nete çıkarmadılar mı acaba
Biz konştk canm çok şükür ya rahatladımNldu sennki çıkmadı mı daha
Yok canım ya haber yok yurt dışında grupca komutanlarıyla oluyolarmış ama yinede girmesi gerekiyoduoff bıktım yaa (
Aman yaa işe bak bi çarşıları var bırakn şu askerleri ne peşlernde dolanysunuz
Ya aynen çarşımızında içine ediyorlar ben 10 gündür konuşmuyorum 1 aydır görmüyuorum ya çok sinirliyim kötü kötü konuşcam şimdi o komutan müsvettelerine
Konuş canm sennle aynı vaziyettydim işte iyi çıktı ki bizde netten çok çekti oda ayrı sinir ettiAma bu komutanları anlamyrum ben ya rahat vermiyolar bizede yapıyolar bunu arada :84:
Şimdi geldi devrem az konusuyum dönerim ben
biz de netten konuşamıyoruz, uzun zaman oldu göremiyorum sevdiceğimi..
Hande çok zor ya net bile tmm dokunamysun edemysun ama karşnda görmek bile başka ya
ya akşam saati olduğu için haber vermem gerekirdi, en azından bi msj atabilirdim. kendimi bu kadar unutmama gerek yoktu ama oldu artık bi kere
Ahh ahh carsilar netler gormeler havada ucusuyooo.hepsine yabanciyim:)
Dayan canim bak sizin cok az kaldi kavuscaksinizahh ahh gülüşünü özledim, gözlerini özledim, bakışını, mimiklerini...
Walla canim sabrina hayranim siz tam bi askerlik yapiosunuz bence :)
Tek luksumuz telefonumuzun olmasi:)başa gelince insan sabrini gosteriyoms neyseki son 1 ay daha9ay arti bikac gunluk hasretle askerlik sayfasini kapaticaz insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?