- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.501
Biz 4 yıldır birlikteyiz tatlım.Bizim içinde tek engel askerlik ama yaşta önemli tabiki benim açımdan sevgilim 23 yaşında ama bir erkek için evlilik yaşı 23 yine küçük.Biz gelince söz falan yaparız.Evlilik 3 seneye olur :) Senin adına sevindim ama inş herşey gönlümüzce olurrrrr
valla ne bileyim biz bi 3 seneyı daha kaldıramayız yanı :)
bazen dusunuyorum evet 23 24 kucuk olabilir ama 30una gelıp adam olamayan bır suru erkek var
ve benım sevgılım de benden bır yaş buyuk ama o olgunlugu ben onda gördüm
o yüzden ailemle tanıştırdım babam vermem dedı askerden once o hıc bı zaman vazgeçtım ailen sorun demedı
hatta ben bıraktım onu ayrılalım dedım geldı annemle konustu bız tekrar barıştık yani diyeceğim o ki
bazı erkekler bazen o kafamız da kurduğumuz 'erkek' gibi olmayabiliyorlar içlerin de olgun engeli aşıp sevdiğine kavuşmak için
can atanlar da var bızımkıler de onlardandır ınsallah sız de umarım ıstedıgınız tarıhte yuvanızı kurarsınız :)
haklısın tabii ki akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememiş atalarımızBizde kaldıramayızda bir şekilde artık Allah büyük Hepimizin hakkında hayırlısı şu askerlik dönemi bir geçsin.Herkesin hayatı anca öyle düzene giriyor.En büyük engel işte....
aynen aynennnn
şu askerlik bitsin gerisi corap söküğü gibi gelir
olmadı yırtıp atıcam o çorabı :))))
Gelir gelir..Gelmeli...Gelicek !hahhaa
kesinlikle...
bu arada bu gülücükler çok tatlı duruyor ben de eklesem nasıl oluyor kı
profil ayarların dan tatlım baya uzun bir işlem ama dur anlatıyım sana
Profil ayarları-Solda seçenekleri düzenle var ona tıkla ordan Konu görünüm seçenekleri ve grafikleri göstere tik koy bide çeşitli seçenekler yazıo aşşağıda ordan standart editör-toolbar'a tik koy tamamdır
slm arkadaşlar bn yeni üye oldum ..sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.
Merhaba :) 92/4 müsün?
profil ayarların dan tatlım baya uzun bir işlem ama dur anlatıyım sana
Profil ayarları-Solda seçenekleri düzenle var ona tıkla ordan Konu görünüm seçenekleri ve grafikleri göstere tik koy bide çeşitli seçenekler yazıo aşşağıda ordan standart editör-toolbar'a tik koy tamamdır
ayhh cok sağol ya cok tatlı bunlar
yyaaa askerim aradı su an inanamıyorum evci çıkmış ist. a geliyolarmış
çok şükür ya gıdemedım ama Rabbim onu bana yolladı ınanamıyorum hala cok mutluyum kızlar yaa
kızlar ben geldiim askerimi aldık cok sükür sonunda evimizdeyiz cok yorgunum dün gecenin verdiği uykusuzluk yorgunluk bugünkii saatlerce titremelerimm cok yordu beni ama belli etmemeye calsyorum hersey cok güzel onu cok özlemiisim
Tatlım evcide başka şehire geçmek yasak ama bildiğim kadarıyla...Dağıtım'a mı geliyor ? Yoksa 2 günlüğüne mi?
kızlar ben geldiim askerimi aldık cok sükür sonunda evimizdeyiz cok yorgunum dün gecenin verdiği uykusuzluk yorgunluk bugünkii saatlerce titremelerimm cok yordu beni ama belli etmemeye calsyorum hersey cok güzel onu cok özlemiisim
yok dagıtım deil kaçak2 gunlugune canım dun geldı yarın gııdıyo
nasıl mutlu oldum bı bılsenız kızlar ya bol bol hasret gıderdık allahım hepımızı kavuştursun ınsalllah
benımkı geldı bugun 2.gunu bıttı hıc umursamıyor bulusmadık daha gorusmedık benım dısımda herkesle gorusuyor. 2 gun sonra falan gıdıcek cok kızgınım hıc tınlamıyor guya yarın bulusacakmısız benı en son plana atıyor eger yarın da gorusmezse ekerse hıcbır sekılde artık muhattap olmıcam. ben onu burada nasıl beklıyorum nasıl uzgunum onun hıc keyfınde degıl hıc umrunda degıl artık yorumsuz kaldım. sızın de gorusmenıze cok sevındım tatlımm allah daım etsın bızden bı cacık olmıcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?