92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

valla ne bileyim biz bi 3 seneyı daha kaldıramayız yanı :)

bazen dusunuyorum evet 23 24 kucuk olabilir ama 30una gelıp adam olamayan bır suru erkek var

ve benım sevgılım de benden bır yaş buyuk ama o olgunlugu ben onda gördüm

o yüzden ailemle tanıştırdım babam vermem dedı askerden once o hıc bı zaman vazgeçtım ailen sorun demedı

hatta ben bıraktım onu ayrılalım dedım geldı annemle konustu bız tekrar barıştık yani diyeceğim o ki

bazı erkekler bazen o kafamız da kurduğumuz 'erkek' gibi olmayabiliyorlar içlerin de olgun engeli aşıp sevdiğine kavuşmak için

can atanlar da var bızımkıler de onlardandır ınsallah sız de umarım ıstedıgınız tarıhte yuvanızı kurarsınız :)

haklısın tabii ki akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememiş atalarımız Bizde kaldıramayızda bir şekilde artık Allah büyük Hepimizin hakkında hayırlısı şu askerlik dönemi bir geçsin.Herkesin hayatı anca öyle düzene giriyor.En büyük engel işte....

aynen aynennnn

şu askerlik bitsin gerisi corap söküğü gibi gelir

olmadı yırtıp atıcam o çorabı :))))

kesinlikle...

bu arada bu gülücükler çok tatlı duruyor ben de eklesem nasıl oluyor kı

profil ayarların dan tatlım baya uzun bir işlem ama dur anlatıyım sana

Profil ayarları-Solda seçenekleri düzenle var ona tıkla ordan Konu görünüm seçenekleri ve grafikleri göstere tik koy bide çeşitli seçenekler yazıo aşşağıda ordan standart editör-toolbar'a tik koy tamamdır

slm arkadaşlar bn yeni üye oldum ..sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.

ayhh cok sağol ya cok tatlı bunlar

yyaaa askerim aradı su an inanamıyorum evci çıkmış ist. a geliyolarmış

çok şükür ya gıdemedım ama Rabbim onu bana yolladı ınanamıyorum hala cok mutluyum kızlar yaa

yyaaa askerim aradı su an inanamıyorum evci çıkmış ist. a geliyolarmış

çok şükür ya gıdemedım ama Rabbim onu bana yolladı ınanamıyorum hala cok mutluyum kızlar yaa

Tatlım evcide başka şehire geçmek yasak ama bildiğim kadarıyla...Dağıtım'a mı geliyor ? Yoksa 2 günlüğüne mi?

kızlar ben geldiim askerimi aldık cok sükür sonunda evimizdeyiz cok yorgunum dün gecenin verdiği uykusuzluk yorgunluk bugünkii saatlerce titremelerimm cok yordu beni ama belli etmemeye calsyorum hersey cok güzel onu cok özlemiisim

Son düzenleme:

inşalahh askerliğinizde çabucacık biter hiç bişe anlamazsınızz ... şafak atarsa ...50... bitttt artık yaaaaa...

benımkı geldı bugun 2.gunu bıttı hıc umursamıyor bulusmadık daha gorusmedık benım dısımda herkesle gorusuyor. 2 gun sonra falan gıdıcek cok kızgınım hıc tınlamıyor guya yarın bulusacakmısız benı en son plana atıyor eger yarın da gorusmezse ekerse hıcbır sekılde artık muhattap olmıcam. ben onu burada nasıl beklıyorum nasıl uzgunum onun hıc keyfınde degıl hıc umrunda degıl artık yorumsuz kaldım. sızın de gorusmenıze cok sevındım tatlımm allah daım etsın bızden bı cacık olmıcak sanırım

Canım gitmeden önce de aranzda bi problem var mıydı yoksa askere gidnce mi boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…