- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.521
Canım tamam psikolojisi bozuk olabilirde sana neden böyle yapıyor ne duymuski arkadaslarından anlamadm kosa kosa sana gelmesi lazımdı :44:hiçbir şey yoktu her şey iyiydi hoştu bir ara askerdeyken hatta saçma laflar duydum 3.şahıslardan. çok yıprandım ama vazgeçmedim. sonunda o 3.şahıslar patladı gitti ama şimdi kafam iyice karıştı. bişi diyorum msj atıyorum sıkma beni yarın görüşücez dedik tamam dedi. zoraki sanki. bunalımdaymış bilmem neymiş arkadaşına öyle söylemiş gözüm hiçbir şey görmüyor falan demiş. ha bu arada şırnak sınır karakoluna gidiyor.. kafası ona bozuk sanırım ama ben de insanım
hiçbir şey yoktu her şey iyiydi hoştu bir ara askerdeyken hatta saçma laflar duydum 3.şahıslardan. çok yıprandım ama vazgeçmedim. sonunda o 3.şahıslar patladı gitti ama şimdi kafam iyice karıştı. bişi diyorum msj atıyorum sıkma beni yarın görüşücez dedik tamam dedi. zoraki sanki. bunalımdaymış bilmem neymiş arkadaşına öyle söylemiş gözüm hiçbir şey görmüyor falan demiş. ha bu arada şırnak sınır karakoluna gidiyor.. kafası ona bozuk sanırım ama ben de insanım
Aynen bizimde burda psikolojimiz hic normal dgil yani.. kosa kosa sana gelmesi lazımdı ne demek arkadaslarına öncelik tanıması yaaValla ben hiç anlamam psikolojisi bozukmuş bilmem ne sanki bizimki çok iyi,bunu bahane edip durmasınlar ya erkek adam hemen böyle pes mi edermiş hiç anlamıyorum. Canım bugn görüşüceksnz sanırım bizi de haberdar et durumdan.
Aynen bizimde burda psikolojimiz hic normal dgil yani.. kosa kosa sana gelmesi lazımdı ne demek arkadaslarına öncelik tanıması yaa
arkadaşlar sizin askerler gelmiş sanırım bnm askerim daha 3 hafta sonra gelecek..=(ayrıca biz nasıl onlara anlayış gösteriyosak onlarında anlayışlı olmaları gerekli bnce..
tabi canım, biz herseye anlayıs gösterirken onların bu duruma kayıtsız kalması hicte hos degil birseyleri biz alttan alıyorsak onlarda alacak yeri geldiğinde..
senin askerin nerde görev yapıyor canım 92/4 mü?kesinlikle katılıyorum ..onlar orda sıkıntılıysa bizde burda aynen o durumdayız yani..
senin askerin nerde görev yapıyor canım 92/4 mü?
ewet cnm 92 4 ..izmir gaziemirde yapıyor
benim ki deeee
şafak 4 1 7
aynı yerdeler yani
..bizim şafak 420 ama..
evet canım kaçıncı bölük ?
şafak değişiyor öyle benım de şafak söyle de 414 gosterıyor ama bılmıyorum ben şimdilik böyle atıyorum şafağımı
bu arada k.bakma ya fazla nete giremediğim için geç cvp yazıyorm..22 kasımdateslim oldu bn o gunden sayıyormda.. çavuş eğitimi olan yerdeymiş=)
22 kasımdateslim oldu bn o gunden sayıyormda.. çavuş eğitimi olan yerdeymiş=)
bu arada k.bakma ya fazla nete giremediğim için geç cvp yazıyorm..
destinyeda nerdesiniz kuzum?
nıye kımse gırmıyo topiğe
ceren de yok
22 kasımdateslim oldu bn o gunden sayıyormda.. çavuş eğitimi olan yerdeymiş=)
sorun değil tatlım.
benım kı de 21 kasım da teslım oldu
benım kı ulastırma da
Rabbim kurtarsın hepimizi
benım kı de bana sürekli burda konuşuyolar askerlik düşüyormuş diyor yok diyorum bir türlü anlatamıyorum
yazık orda öyle tatmin oluyorlar demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?