- Konu Sahibi yener_tugba
- #1.481
Of sabır ver güzel Allahım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of sabır ver güzel Allahım
Canım nasıl oldun naptın çıktın birden merak ettim
Annesi aradı canım acil kalktım basından kardesm oturmus.. ama artık kalkıp hazırlanmam gerekiyor beni gelip alıcaklar onlarda bekliycez gece 3 gibi cıkıcaz
benim sevdiceğimde kasımda gitti 92/1 mi oluyor hiç anlamıyorum byle şeyleri arasın soracam :) bnm için tek mutluluk suanda telefonumun 0246 alan koduyla calması :)) offf off
Maşşallah sana cnaım.Yapacağın her şeyi yapmışsın.Merak etme dağıtımda gelicekler o zaman hasret gidericez hepimiz.Bende gidemedim törene.Hatta ailesi bile gidemedi kar yüzünden geçen haftaydı
Kızz duygusala bagladım valla aglıyorum bakBak saatler sonra sevdiğine kavuşuyosun aptal insanlar yüzünden bu mutlu gününü zehir etme kendinede sevgilinede...Farkındamısın nerdeyse 40 gün oldu bu günü bekliyosun.Ve geldi çattı bence yarının ve dağıtımda olduğu o 7 günün kıymetin,i bil cerencim...Güzelce sor sevgiline.Sakına öfkeyle oturup zararla kalkma...Seni özliycem kız bu 1 haftada.İyi mehtaplarrrr![]()
sağol canım motive oldum şimdi askerim de aradı mutluyum en azından fotolarını görücem
sen nıye gıdemedın senı de mı ailen yollamadı![]()
Kızz duygusala bagladım valla aglıyorum baksevinctenmi hüzündenmi bilemedim ayy canım ben birkac gün giremem, sonrasında girerim geceleri falan ugrarım bende seni cok cok özliycem kadınlar kulubunun yeri ayrı bende eksikliğini hissedicem
![]()
Bababm bilmiyo zaten.Anbnem yollamadı zaten yollasaydıda gidemezdim şansımıza o gün kar yağdı aileside gidemedi yollar yüzünden...
Cokk özletmiycem kendimi söz hadi balım saglıcaklaa kalAğlamaaa kızzzz.Gün senin gününGit doyasıyaa sarıl öp kokla sevdiğiniiii
Aynen bende tatlım özliycem seni özletme gel yine veda gibi oldu valla
![]()
hmm benım ailem biliyo herkes biliyo ama babam vermıyo askerden gelsın öyleymiş
aman bıktım ya valla cok zor asker yolu beklemek şafak 4 2 1![]()
Cokk özletmiycem kendimi söz hadi balım saglıcaklaa kaldöndüğümde oraları anlatcam sana simdiden sabırsızlanıyoruum hoscakal
![]()
Ağlamaaa kızzzz.Gün senin gününGit doyasıyaa sarıl öp kokla sevdiğiniiii
Aynen bende tatlım özliycem seni özletme gel yine veda gibi oldu valla
![]()
aynen katılıyorum git öp kokla sarıl sevdiğinebeklediğini bilsin doya doya vakıt geçir
ay cok kötüyüm ya![]()
Kaç yaşındasın ki? Valla ben 20 yaşındayım önümğzdeki 3 sene falan evliliği düşünmüorm :) Benimde şafak 421
Neden kötü oldun tatlım.Bizimkilerde gelicek 1 ay sonra...Dayanalım lütfen
bende 20 yaşındayım canım yaşla ne ilgisi var tek engel askerlik
olgun hıssedıyorum 2 yıldır cıkıyoruz ve askerden gelınce evlenıcez iş hazır zaten
o açıdan tek engel askerlik bızde gelınce yuva kurucaz dediğim gibi askerden once nısan yapmak
olayı ciddi boyuta taşımak önemli bizim için herkesin görüşü farklı işte
dayanıcaz tabı kı mecburen ama ınsana koyuyo bazen
senın kı de mı 75 gun yapıyo