92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

kızlar telefon kartları çabuk bıtıyor mu sızınde ?

ben askerımle konusurken bıtıyor bazen dıerını takıyor cok cabuk bıtıyor bu kartlar ya sırf karta gıdıyor para

bu arada askerım ızmır gazıemır ulastırma da bugun ankaradan komutanlar gelmiş özel şoför seçmişler kendilerine bir kaç kişi

benimkini de seçmişler sizce ankara ya düşer mi

Canım ankaraya düsermi düsmezmi onu bilmiyorum,
Telefon kartları cok cabuk bitiyor ya hrp para tuzagı onlar, benim nisanlım 90 dk lık alıyor 50 dk sını anca konusuyoruz kart bitiyor hemen

Kac yasındasın canım nerde oturuyorsun? Askerinin dağıtımı cıktımı?

ist kağıthane de canım 20 ye gırıcem şubat da. dağıtımı çıkmadı daha 28 ınde cuma gunu yemın törenı var

ama ben gıdemıyorum ailem izin vermiyor

ıns hayırlı bır yer cıkar sen de yorumlarda okumustum doguya duser dıye korkuyordun ıyı bır yer cıkmıs soğuk ama baya

oda olsun o kadar artık askerlık bu işte napıcaksın zor bı engel

bız 2 yıldır cıkıyoruz ama kendısı ılkokul arkadaşım hep yanyanaydık bız 2 yıldır sevgilim askerlik en buyuk engelımız gelmeyle evlenıcez ınsallah

Canım ankaraya düsermi düsmezmi onu bilmiyorum,
Telefon kartları cok cabuk bitiyor ya hrp para tuzagı onlar, benim nisanlım 90 dk lık alıyor 50 dk sını anca konusuyoruz kart bitiyor hemen

ayy sen nişanlı mısın ne güzel benım babam askerlik bıtmeden vermıyor deli ettiler beni

ama benım kı dağıtıma gelınce ıstıcem olsun artık beklemek ıstemıyorum dıyor ıns dagıtıma gelınce nısan yaparız bız de

yedıler sevgilimi ya yok dıye dıye (((((((

bizimde yemin töreni ertelendi 28ine ben gidicem canım, ins düzgfün bi yer cıkar yeri rahat olur.. sen gönülden dua et canım,
evet askerlik herseye engel.. evlilik için önümüzde baska bir engel kalmıycak bu iyi en azından..

canım simdi kendi aranızda yüzük takabilirsiniz yani askerden gelincede nisan olur acele etmenize gerek yokki

Kızlar ertelemeli yemin törenlerınız yarın sanırım gidecek olanlar bu geceden yola cıkıcaktır belkı de bizim yemın torenımız geldı aklıma bırden İnşallah askerınızın yanında olabilirsiniz boyle bı gunde olamayanlarda uzulmesın nasılsa bi süre sonra dagıtım ıznınde mehtap yasıyıcaksınız Allah hepımızın yardımcısı olsun İnşallah

Allah yardımcımız olsun bu gece yola cıkıyoruz sağ salim ulasırız insallah..

Eda bu kız anaam kurban olurum ona yazmıs facede benimkinin resminin altına Allahım duramıyorum cok kötüyüm ya!

Cerennn sakin ol tatlm ya salak mı bu kız nerden alıyo bu yüzü bak sakin ol yanlış bir şey yapma sakına bulaşma.Yarın sorarsın sevgiline güzel bir dille.Ayrıca bakma kapat boşver bozma moralini ya....

evet yarın yemin töreni ama ben gidemiyorum

onu o an görmek çok güzel bi duygu herkes anlatıyor herkes gitmiş sinir oluyorum ya

bende bugun gittim alışveriş yaptım ayakkabı kutusunu kapladım süsledim içine ikimizin resmini çıkarttım koydum

şafak kağıdı koydum mektup yazdım bir sürü günlük tutuyormuş bizim ki kitap kalem aldım koydum birde okuması için kitap koydum

değişik çikolatalar aldım kalpli kurabiye yaptım :) kırmızı bi tülle bağladım çok güzel oldu ya

ailesine makine verdim foto çeksinler diye evet gidemiyorum ama yapabileceklerimin hepsini yaptım ve onu bekliyorum

Maşşallah sana cnaım.Yapacağın her şeyi yapmışsın.Merak etme dağıtımda gelicekler o zaman hasret gidericez hepimiz.Bende gidemedim törene.Hatta ailesi bile gidemedi kar yüzünden geçen haftaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…