- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.441
vallahi hic sormadım neden ertelendiğini.. havalardan olabilir ustası belli oldu canım sivas merkez piyade havancı benimkiBakırköy tatlım
Neden 1 hafta ertelendi tatlım?
Ustası belli oldumu?
vallahi hic sormadım neden ertelendiğini.. havalardan olabilir ustası belli oldu canım sivas merkez piyade havancı benimki
Anladım tatlım aslında bakarsan ne kadar geç o kadar iyi
İyi yere düşmüş Maşallah tatlımİnşallah da rahat olur.
Sen nerde oturuyorsun yakınmısın?
Memnun oldum eda bende ebru biliyorsundur
Bende 19 yaşındayım benim 20 dememe 11 ay olduğu için demiyorum 93'lüyüm
Askerimde 20 yaşında 92'li tam zamanında gitti yane. seninki kaç yaşında?
İstanbulda oturuyoruz ikimizde.
Acemiliğini ankara-etimesgutta yaptı. Usrasınıda urfa-siverekte yapıyor
eveeeeeeeet nerelerdesiniz bakalım kızlaaaaaaaaaar
Bir tek ben burdayım sanırım
nasılsın cnm, keyifler nasıl sizin topikte
İyiyim canım idare ediyorum ben burda fazla takılmıyorum 92/3 te takılıyoruz biz geneldeSen nasılsınn
Bende buradayım kızlaaar
Nasıl olayım arıcak diye bir umut bekledim ama bugün arayamadı , çok özledim özledikçe huysuzlanıyorum yılbaşını kutlmak bile istemiyorum hiçbişey gelmiyor içimden ..sen nasılsın :))iim cnm saol
slm cnm nbr nasılsın?
Ohh ohh Maşallah tatlım ne güzel yakınını düşmüşşİnsallah rahat olur yeri canım, bende Tokattayım aramızda 1 saat var cok yakınızsenin askerin nerde 92/4 musun canım
Neden 90'lı dedinki o zaman? :44:bişi dicem ama kızma nolur :)
bende 19 yaşındayım 93 lüyüm 20 ye gırıcem şubat da :)
benım askerim de 20 yaşında 92 li benımkı de tam zamanında gıttı :)
ikimiz de ist. da oturuyoruz :)
ve benım askerimin adı da ibo :)))))))))))))))))))))
ama benımkı izmir de :))))))))))))))))))))))))))) hala gülüyorum ya koptum :)
bakıyorum yaş aynı yıl aynı yer aynı ismine baktım iboebru yazıyo ben şokkk:) ayy allahım ya bu askerlik hepimizi gerdi :)))))))
Ohh ohh Maşallah tatlım ne güzel yakınını düşmüşş
Ben 92/2'yim tatlım benim askerim acemiliğini ankara-etimesgutta yaptı şuan urfa-siverekte aramızda 22 saat varr malesef ben istanbulda oturuyorum
aneem sen baya büyükmüssün bizden masallahAllah tez zamanda kavusması nasip etsin canım
evet sans iste yakın yere düstü cok mutlu oldum, yalnız sizin aranızdada baya varmıs yaa:18:
Ohh ohh Maşallah tatlım ne güzel yakınını düşmüşş
Ben 92/2'yim tatlım benim askerim acemiliğini ankara-etimesgutta yaptı şuan urfa-siverekte aramızda 22 saat varr malesef ben istanbulda oturuyorum
Neden 90'lı dedinki o zaman? :44:
Vayy bee bu kadar tesadüf olurmu
Benim askerimde 14 şubatta doğmuş amma ben kasımda doğdum
Askerindemi kağıthanede oturuyor?
yoo 90 lı demedim ben başkasıyla karıştırıyorsun sanırım
evet ıkımız de aynı mahallede oturuyoruz kağıthane seyrantepe
K.bakma tatlım ya o gün kafam yerinde değildi devreler yanmışyoo 90 lı demedim ben başkasıyla karıştırıyorsun sanırım
evet ıkımız de aynı mahallede oturuyoruz kağıthane seyrantepe
Hee evet senle konuşmuştuk tatlım kızma falan diyince ne bilem birden sen sandımBenle karıştırdı seni bende kağıthanede oturuyorum sevgilim 90 lı :) Biz konuşmuştuk onunla tatlım
ben geldimmm :) taa ıspartaya gittim geldim kızlarr. ahh o ortam o askerler.. o soğuk havada kaç saat beklediler tir tir titrediler. onlar titredikçe içim acıdı.. çünkü hepsi bizim askerlerimizz..
ama o yemin töreni yokmu.. yaşlar durmadı. hele aşkımı görünce.
geldi bir sarıldı sanki kimse yoktu etrafımda.. yol boyu ellerimiz hiç ayrılmadı. mutluyduk. taki acı haberi alana kadarr.. en sevdiğimiz öğretmenimiz kalp krizi geçirmiş.. ölmüş..
bizim nikah şahidimiz olucaktı söz vermişti.. nişan yüzüklerimizi takıcaktı..
çok kıymet verdiğimiz bi öğretmendi.. aşkımı uğurlamaya gelmişti.. alim de onu uğurladı.. ne acı.. bütün cumartesi gününü cenanze töreninde geçirdik. kabristana gittik defnettik son görevimizi yerimize getirdik.. mutlu ama bi o kadar da buruk bi kavuşma yaşadık..
ve bugun sabah 10.30 da askerimi tekrar uğurladım..
45 gün daha ayrıyız sonra 15 gün lük dağıtım iznini kullanıcak..
hafta sonum böyle geçti yani..
ben geldimmm :) taa ıspartaya gittim geldim kızlarr. ahh o ortam o askerler.. o soğuk havada kaç saat beklediler tir tir titrediler. onlar titredikçe içim acıdı.. çünkü hepsi bizim askerlerimizz..
ama o yemin töreni yokmu.. yaşlar durmadı. hele aşkımı görünce.
geldi bir sarıldı sanki kimse yoktu etrafımda.. yol boyu ellerimiz hiç ayrılmadı. mutluyduk. taki acı haberi alana kadarr.. en sevdiğimiz öğretmenimiz kalp krizi geçirmiş.. ölmüş..
bizim nikah şahidimiz olucaktı söz vermişti.. nişan yüzüklerimizi takıcaktı..
çok kıymet verdiğimiz bi öğretmendi.. aşkımı uğurlamaya gelmişti.. alim de onu uğurladı.. ne acı.. bütün cumartesi gününü cenanze töreninde geçirdik. kabristana gittik defnettik son görevimizi yerimize getirdik.. mutlu ama bi o kadar da buruk bi kavuşma yaşadık..
ve bugun sabah 10.30 da askerimi tekrar uğurladım..
45 gün daha ayrıyız sonra 15 gün lük dağıtım iznini kullanıcak..
hafta sonum böyle geçti yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?