92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Anladım tatlım aslında bakarsan ne kadar geç o kadar iyi

İyi yere düşmüş Maşallah tatlım İnşallah da rahat olur.
Sen nerde oturuyorsun yakınmısın?

İnsallah rahat olur yeri canım, bende Tokattayım aramızda 1 saat var cok yakınız senin askerin nerde 92/4 musun canım

Son düzenleme:

bişi dicem ama kızma nolur :)

bende 19 yaşındayım 93 lüyüm 20 ye gırıcem şubat da :)
benım askerim de 20 yaşında 92 li benımkı de tam zamanında gıttı :)
ikimiz de ist. da oturuyoruz :)

ve benım askerimin adı da ibo :)))))))))))))))))))))

ama benımkı izmir de :))))))))))))))))))))))))))) hala gülüyorum ya koptum :)

bakıyorum yaş aynı yıl aynı yer aynı ismine baktım iboebru yazıyo ben şokkk:) ayy allahım ya bu askerlik hepimizi gerdi :)))))))

İnsallah rahat olur yeri canım, bende Tokattayım aramızda 1 saat var cok yakınız senin askerin nerde 92/4 musun canım
Ohh ohh Maşallah tatlım ne güzel yakınını düşmüşş
Ben 92/2'yim tatlım benim askerim acemiliğini ankara-etimesgutta yaptı şuan urfa-siverekte aramızda 22 saat varr malesef ben istanbulda oturuyorum
Neden 90'lı dedinki o zaman? :44:
Vayy bee bu kadar tesadüf olurmu
Benim askerimde 14 şubatta doğmuş amma ben kasımda doğdum
Askerindemi kağıthanede oturuyor?

Ohh ohh Maşallah tatlım ne güzel yakınını düşmüşş
Ben 92/2'yim tatlım benim askerim acemiliğini ankara-etimesgutta yaptı şuan urfa-siverekte aramızda 22 saat varr malesef ben istanbulda oturuyorum

aneem sen baya büyükmüssün bizden masallah Allah tez zamanda kavusması nasip etsin canım
evet sans iste yakın yere düstü cok mutlu oldum, yalnız sizin aranızdada baya varmıs yaa:18:

aneem sen baya büyükmüssün bizden masallah Allah tez zamanda kavusması nasip etsin canım
evet sans iste yakın yere düstü cok mutlu oldum, yalnız sizin aranızdada baya varmıs yaa:18:

Evet tatlım biz yarıladık bu gün çok şükür.
Allahım hepimizinkini tez vakitte kavuştursun
EVet tatlım uzak ama çok şükür rahat, rahat olsunda uzak olmuş yakın olmuş önemli değil.

yoo 90 lı demedim ben başkasıyla karıştırıyorsun sanırım

evet ıkımız de aynı mahallede oturuyoruz kağıthane seyrantepe

ben geldimmm :) taa ıspartaya gittim geldim kızlarr. ahh o ortam o askerler.. o soğuk havada kaç saat beklediler tir tir titrediler. onlar titredikçe içim acıdı.. çünkü hepsi bizim askerlerimizz..
ama o yemin töreni yokmu.. yaşlar durmadı. hele aşkımı görünce.
geldi bir sarıldı sanki kimse yoktu etrafımda.. yol boyu ellerimiz hiç ayrılmadı. mutluyduk. taki acı haberi alana kadarr.. en sevdiğimiz öğretmenimiz kalp krizi geçirmiş.. ölmüş..
bizim nikah şahidimiz olucaktı söz vermişti.. nişan yüzüklerimizi takıcaktı..
çok kıymet verdiğimiz bi öğretmendi.. aşkımı uğurlamaya gelmişti.. alim de onu uğurladı.. ne acı.. bütün cumartesi gününü cenanze töreninde geçirdik. kabristana gittik defnettik son görevimizi yerimize getirdik.. mutlu ama bi o kadar da buruk bi kavuşma yaşadık..
ve bugun sabah 10.30 da askerimi tekrar uğurladım..
45 gün daha ayrıyız sonra 15 gün lük dağıtım iznini kullanıcak..
hafta sonum böyle geçti yani..

yoo 90 lı demedim ben başkasıyla karıştırıyorsun sanırım

evet ıkımız de aynı mahallede oturuyoruz kağıthane seyrantepe
K.bakma tatlım ya o gün kafam yerinde değildi devreler yanmış

Demekki 2 kişi kağıthanede oturuyor gittikce akraba falan çıkıccak diye korkuyorum
Benle karıştırdı seni bende kağıthanede oturuyorum sevgilim 90 lı :) Biz konuşmuştuk onunla tatlım
Hee evet senle konuşmuştuk tatlım kızma falan diyince ne bilem birden sen sandım

Tatlım başınız saolsun.
Bende yemin törenine 1 hafta kala ananemin vefat haberini aldım.
Yemin törenine gitmeye hazırlanırken ananemin cenazesine gittim.
Allahım kimseye böyle acı vermesin.
Mekanı cennet olsun.

Canım basınız sagolsun mekanı cennet olur insallah..
Bizimde yüzüklerimizi cok sevdiğimiz bi abimiz takacaktı geçen yıl bu zamanlar 23 yasında topraga girdi o kadar zorki kelimelere anlatmak ama hayat iste bir yerden veriyor bir yerden de alıyor
O heyecanı bende yasamak istiyorumm artıkk cok merak ediyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…