- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.341
Canım Erzincanda suan ordakiler %99bucuk doguya gidiyor biz dogu sınır diye beklerken komutanı cagırmıs benimkiyle birlkte 3 kişiyi siz batıya gidiyosunuz demis dagıtımı cıktı anlıycagın.. yemin töreni ertelendi bizim 28ine 12 gün sonra görcem ben ama olsun mühim degilyani yemin töreninden sonra benimki 1 haftalık izne gelicek memlekete sonra sivas'a gidiyor ustaya baslıyor tertipleri ondan 1bucuk ay sonra baslıycak ustaya onlar gelene kadar benimki ustaya alısmıs olcak ohh
Bende tokatta oturuyorum aramız toplam 1 saat mesafe 2 3 haftada bi görüscez
Sagol canım inş sizede düzgün biyer cıkar gönülden iste hergün dua et Allah'a, olmazsada üzülme hayırlısı neyse o olsun canım benim iyi gecelerne kadar sevindim anlatamam.. darısı bizim başımıza. çünkü bizede doğu diye bekliyoruz..
rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin.
hadi ben çıkıyorum canım.
öptüm kendine iyi bak.
merhaba arkadaşlar.. bende geldim aranıza kabul ederseniz..:)
benim askerim izmir-gaziemir de yemin töreni ertelenmiş 28ine bende sadece bizim ki sanıyodum ertelendi diyen arkadaşlar var
hayırlısı artık usta bırlıgınız de belli olmuş bizim ki olmadı henüz inşallah gittikleri yerlerden sağlıklı mutlu bi şekilde bize dönerler
Merabaa :) hoşgeldinn :) Eda bende benim askerim Çanakkalede :) Bizim yemin töreni belli olmadı ama ustalarda belli olmdı...25 ocak civarı belli olur :) Hoşgeldin tekrardann :)
hoşbulduk :) ne güzel çanakkale yakınmış sana zor bir süreç usta birliği belli olsa kafa rahat edıyo dıye dusunuyorum
bızım kı askere gıtmeden ben ezginin topiğini takıp edıyordum ve cok pozitif enerji alıyordum o topikten inşallah burasıda öyle olur :)
Başlarda negatif olsaktaa şuan alışıyoruz :) Evet bir usta birliği yakın çıksa ne isterim :)) Aslında istanbuldanım ben çanakkale 6 saat pek yakjın sayılmaz :))) Sen nerde yaşıosn?
:)) ilk zamanlar negatiflik çok normal.. usta birliğimiz de iyi yerlere çıkar inşallah. bende istanbuldayım 6 saat ne yahu:) 10 saat sürüyormuş ist- izmir tabi ben hiç gidemicem o yüzden pek bişey değişmiyor.
Ama gidemiycem yemin törenine işte uçak var İzmire ama Çanakkaleyede varda sefer yok o günKaç yaşındasın ?
ben 20 yaşıma gireceğim şubat 18 de . ben ne yolcu etmeye gidebildim ne de yemin törenine gidebilicem
Olsun tatlım bende gidemiycem yemin törenine maalesef...Üzülmee.Dağıtıma geldiğinde bol bol hasret giderirsiniz
inşallah varmı gaziemir de olan arkadaşlar bu topikte ?
92/4 olan yok tatlım sanırım ama öncelerden yani 92/2 veya 92/3 acemiliğini yapmış olan biri vardı ama unuttum şimdik kim olduğunu
anladım cnm hayırlısı artık bende nerelere veriyor onu merak etmiştim bu hafta belli olur inş.. ist neresindesin
Tatlım bzimki ocağın 25i falan belli olucak sizinkide öyle belli olur yani dağıtıma gelmeden 1-2 hafta önce belli oluyor ustalar :26: Kağıthane tatlım sen ?
kızlaarr kimse varmı
oohh ohh masallahben bütün gün alışverişteydim şimdi geldim izmirdenn :) o yüzden gün içinde yazamadım..
sonunda bütün ihtiyaçlarımı tamamladım. yeni kaban bile aldım hiç ihtiyacım yokkenn.:) ve sonunda yemin törenine hazırımm..
4 gün sonra yola çıkıyoruz ve sabahına ıspartadayım yaşasınndarısı başına cerencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?