- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.321
Ceren sevdiceginn bizimm burayami gelioo hangi birlige dustu acabaa :)
eda çok güldüm kızım sanaüzülme bebişim adam orda ne çekiyo biliyo musun sennn yemin töreni eğitimlerinde canları çıkıyo resmen, sizin şansınıza bi de hava soğuk hani biz şanslıydık eylülün 21nde olmuştu çok takılma bebişim bu duruma zira gün gelecek doğum gününü hatırlamıcak, onlar için ayın kaçı önemli değil. güneş doğuyo mu batıyo mu o önemli. yoksa ayın 3ymüş 11ymiş bilmiyorlar gazi de hep unutur ayın 3nü ben hatırlatırım ayın kaçı bugün bebeee derim 3 mü 5 mi bilmiyorum aşk gün doğuyo-batıyo burda önemli olan bu derdi. anlatabildim mi?
allahıım sonunda gaziemire düşen bi uzun dönem buldu sitemizi
hoş geldin alt devremben 92/3 yarenleriden türkü. acemilik İzmir-Gaziemir Ulaştırma 2.bölük, ustalık Kıbrıs-Lefkoşa topçu şoför... tatlım öncelikle hediye olayını çözelim. kalın hırka almış götürmüş yarinde çok iyi. bu sefer içine giymesi için içi polar, önü cepli, kapşonlu bi swit al.çünkü orda ne kadar az eşya o kadar az yıkama derdi demek. kalın olsun ki hem üşümesin hem başka bişeye ihtiyaç duymasın.zaten kıştayız üzerine ya aldığın montunu alır ya da kabanı falan varsa onu alır.. jean demişsin ama yer değiştirme olayı çok oluyor. erkek arkadaşımın tişörtünün yeri değişmişti de garibem spor yaparken giymeleri için verdikleri saçma gri tişörtü ile çıkmıştı askeriyeden acemiliği bitene kadar alma bana kalırsa.üzerindekilerle idare etsin acemiliği bitene kadar.Gaziemir tehlikeli yer zira bu konuda.
şimdik tatlım 30 gün çarşı yok.yemin etmeden tam asker olmuş olmuyorlar çünküaslında izmir soğuk bi yer değildir neminden dolayı üşürsün (izmirliyim bu arada) ama gaziemir soğuktur. ciddi soğuktur. dudakları kuruyup, çatlayacak, soyulacak. zaten bi kaç güne gripte olur üzül diye demiyorum sakın yanlış anlama ama gerçekten gaziemirin ayazı pistir, çarpar...
Gaziemir kıbrısa çok asker yollar. sadece 2.bölükten 26 kişi gitti sen düşün yani
bi sıkıntın olursa ben burdayım ya da 92/3 topicindeyim ulaşırsın, yardımcı olurum güzelim seve seve
Ne kadar erken belli olmuss.uzulme ttlim hayirlisi olsun de sikma canini zor evet ama dayanicaksinuz gecicek bu gunlerkızlar benimkinin usta birliğii belli olmuş şırnak kuzey ırak sınır karakolu deditam olarak neresi bilmiyorum msj attı sadece müsait değilim ben dönücem sana dedi. offf başıma gelenler :2:
Ne kadar erken belli olmuss.uzulme ttlim hayirlisi olsun de sikma canini zor evet ama dayanicaksinuz gecicek bu gunler
kızlarr.. aşkım telefonunu aldı içeriye mesajlaşıyoruz artıkk :)
kızlar benimkinin usta birliğii belli olmuş şırnak kuzey ırak sınır karakolu deditam olarak neresi bilmiyorum msj attı sadece müsait değilim ben dönücem sana dedi. offf başıma gelenler :2:
canm üzülme her işte bir hayır vardır hem doguda cok rahat oluyormus telefon yönünden falan komutanlarda sıkmıyormus batıya göre rahatmıs
bakalım görcez artık, sınır karakolu adını duymak beni ürkütüyo sadece. çarşı izni de yok galiba dimi?
bu arada o da daha acemide ama içeri tlf sokmuş :) nasıl yaptığı hakkında bi fikrim yok henüz o kadar msjlaşamadık :)
canım doguda carlı yok.Bazı illerinde var .Karakollarda genelde carşı yok ama senin ki ankaraday dı degil mi yanlış hatırlamyrsam jandarma mı?
ankara etimesgutta canım zpt şöförü
hayırlı olsun canım demek hakkında buymuş hayırlısı
aynen canım teşekkürler. sen nasılsın, nası gidiyo? :)
Allah allahnasıl telefon sokmus iceriye acemi degilmi sevdiğin
ne güzel cok sanslısın canımacemi ama dışardaydı telefonu bi uzmanda o getirdi bugun soktu direk. benim aşkım sivil depo sorumlusu orda şarj ediyo. :)
gecede mesajlaşıyoruz
ne güzel cok sanslısın canım
Canım Erzincanda suan ordakiler %99bucuk doguya gidiyor biz dogu sınır diye beklerken komutanı cagırmıs benimkiyle birlkte 3 kişiyi siz batıya gidiyosunuz demis dagıtımı cıktı anlıycagın.. yemin töreni ertelendi bizim 28ine 12 gün sonra görcem ben ama olsun mühim degilevett :)
sende şanslısın.. :)
nereye gidiyor sevdiğin okudum biraz sivas falan yazmışsın.
hayırlı olsunn bakk üzüldün ama 1 hafta görüşceniz sonra usta olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?