92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

ilgilendiğin için teşekkür ederim türkücüm hediyeyi haftaya almak istiyorum bakalım yazdıklarını düşünücem kapşonlu swit iyi fikir ve gittiği günden beri hasta nezle geçiremedi birtürlü nedense kıbrısa gitmesini hiç istemiyorum gitmez inşallah ya

kızlar benimkinin usta birliğii belli olmuş şırnak kuzey ırak sınır karakolu dedi tam olarak neresi bilmiyorum msj attı sadece müsait değilim ben dönücem sana dedi. offf başıma gelenler :2:

kızlar benimkinin usta birliğii belli olmuş şırnak kuzey ırak sınır karakolu dedi tam olarak neresi bilmiyorum msj attı sadece müsait değilim ben dönücem sana dedi. offf başıma gelenler :2:
Ne kadar erken belli olmuss.uzulme ttlim hayirlisi olsun de sikma canini zor evet ama dayanicaksinuz gecicek bu gunler

canm üzülme her işte bir hayır vardır hem doguda cok rahat oluyormus telefon yönünden falan komutanlarda sıkmıyormus batıya göre rahatmıs

canm üzülme her işte bir hayır vardır hem doguda cok rahat oluyormus telefon yönünden falan komutanlarda sıkmıyormus batıya göre rahatmıs

bakalım görcez artık, sınır karakolu adını duymak beni ürkütüyo sadece. çarşı izni de yok galiba dimi?
bu arada o da daha acemide ama içeri tlf sokmuş :) nasıl yaptığı hakkında bi fikrim yok henüz o kadar msjlaşamadık :)

canım doguda carlı yok.Bazı illerinde var .Karakollarda genelde carşı yok ama senin ki ankaraday dı degil mi yanlış hatırlamyrsam jandarma mı?

evett :)
sende şanslısın.. :)
nereye gidiyor sevdiğin okudum biraz sivas falan yazmışsın.
hayırlı olsunn bakk üzüldün ama 1 hafta görüşceniz sonra usta olcak :)
Canım Erzincanda suan ordakiler %99bucuk doguya gidiyor biz dogu sınır diye beklerken komutanı cagırmıs benimkiyle birlkte 3 kişiyi siz batıya gidiyosunuz demis dagıtımı cıktı anlıycagın.. yemin töreni ertelendi bizim 28ine 12 gün sonra görcem ben ama olsun mühim degil yani yemin töreninden sonra benimki 1 haftalık izne gelicek memlekete sonra sivas'a gidiyor ustaya baslıyor tertipleri ondan 1bucuk ay sonra baslıycak ustaya onlar gelene kadar benimki ustaya alısmıs olcak ohh
Bende tokatta oturuyorum aramız toplam 1 saat mesafe 2 3 haftada bi görüscez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…