- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
- Konu Sahibi yener_tugba
- #1.361
Benim askerim gaziemirde 28 inde yemin töreni var bnde izmirdeyim zaten gidicem yarında görmeye çok özledim ben !!inşallah varmı gaziemir de olan arkadaşlar bu topikte ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim askerim gaziemirde 28 inde yemin töreni var bnde izmirdeyim zaten gidicem yarında görmeye çok özledim ben !!inşallah varmı gaziemir de olan arkadaşlar bu topikte ?
oohh ohh masallahdarısı basıma vallahi sen git oranın atmosferini anlat bana sekerim, bende 1 hafta sonra gidicem yaa kendimi hazırlamıs olurum neler aldın bakalım kendine seker
![]()
Benim askerim gaziemirde 28 inde yemin töreni var bnde izmirdeyim zaten gidicem yarında görmeye çok özledim ben !!
Amin canım inşallah bnmkide yemin töreninden sonra manisaya gecicek ertesi günciddi misinay ınanamıyorum ya ben gıdemıcem belkı de benım askerımı de görüceksin offfffffffff
allah bizi sevdiklerimize bagışlasın tez zaman da gelip kavuşmayı nasib etsin![]()
Amin canım inşallah bnmkide yemin töreninden sonra manisaya gecicek ertesi gün
evet canım ustası manisa ama kısa dönem bizimkisiustası manisaya mı cıktı ? bizim ki daha belli değil
geçer mi dersin?
merhaba arkadaşlar.. bende geldim aranıza kabul ederseniz..:)
benim askerim izmir-gaziemir de yemin töreni ertelenmiş 28ine bende sadece bizim ki sanıyodum ertelendi diyen arkadaşlar var
hayırlısı artık usta bırlıgınız de belli olmuş bizim ki olmadı henüz inşallah gittikleri yerlerden sağlıklı mutlu bi şekilde bize dönerler
hoşgeldin gaziemirliiii
92/3 gaziemirliyiz.. 2.bölükteydik ve usta birliğimiz Kıbrıs-Lefkoşaya çıktı..hayırlısı olsunn...
bu arada bizde 2. bölükteyiz
hamanin tam alt devremsin benim sen deseneeee![]()
sanırım öyle pek bilmiyorum ama zamanla öğrenirim sanırım bu tabirleri :)
askeri olmayan pek anlamıyor bu işlerden benim çevremde hiç yok ve bir ay kimseye anlatamadım derdimi
burda şafağı bile yazsan mutlu oluyorsun senin gibi niceleri var çünkü.
burda oldugum ıcın cok mutluyum ya inşallah nişan fotograflarımı da koyarım bır gun:)
canıım iyi yolculuklar hayırlısıyla git gel askerinle doya doya vakit gecir öpüyorum:)kimse yokmuu kızlarr..
yarın ben geve 11.30 ta yola çıkıyorum pazar akşamı girerim bidahaa hepinizz kendinize iyi bakınn.
öptümm
canıım iyi yolculuklar hayırlısıyla git gel askerinle doya doya vakit gecir öpüyorum![]()