92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

oohh ohh masallah :nazar: darısı basıma vallahi sen git oranın atmosferini anlat bana sekerim, bende 1 hafta sonra gidicem yaa kendimi hazırlamıs olurum neler aldın bakalım kendine seker:21:

bugun giremedim. geç yazıyorum kusura bakma evde değildim. alilerdeydim :)
vallahi neler almadım ki.
kaban aldım turguaz mavisi uzun ve kalın :)
kalın bir iki kazak aldım hangisini giyceğime karar vermedim henüz.
tayt falan aldım.. (ama hiç bi yerde deri tayt bulamadım malesef)
ben gideyim geleyim anlatırım canım her şeyi sana. dönüşte sevgilimde gelicek cuma cumartesi gecesi kalıcak pazar 11 gibi gidicek. ben o 2 gün giremem büyük ihtimal hep onlarda olurum pazar akşamı detayları anlatırımm :)

geçer mi dersin?

GEÇMELİ!

Geçmek zorunda!

Ve geçiyor :) askere gideceğini 19 kasım da öğrendik biz ve 20 kasım da gitti öldüm resmen o gün.

bir gündü sadece bize verilen ve çok zordu

ben gittiği gün değil de gitmeden önceki son gece de çok kötü olmuştum o bana daha çok koymuştu nedense

ama bak bir ay olmuş. askerini bekleyip zamanı zor geçiren asker yarenleri şimdi evleniyorlar hepimiz şahidiz bu site de ve biz de bir gün sevdiğimizi

o yeşil kıyafetlerden çıkarıp damatlıklarla evlerimize sokacağız onlarda bizi gelinliklerle .. :)

merhaba arkadaşlar.. bende geldim aranıza kabul ederseniz..:)

benim askerim izmir-gaziemir de yemin töreni ertelenmiş 28ine bende sadece bizim ki sanıyodum ertelendi diyen arkadaşlar var

hayırlısı artık usta bırlıgınız de belli olmuş bizim ki olmadı henüz inşallah gittikleri yerlerden sağlıklı mutlu bi şekilde bize dönerler

hoşgeldin gaziemirliiii :3:
92/3 gaziemirliyiz.. 2.bölükteydik ve usta birliğimiz Kıbrıs-Lefkoşaya çıktı..hayırlısı olsunn...

hamanin tam alt devremsin benim sen deseneeee :1::27:

sanırım öyle pek bilmiyorum ama zamanla öğrenirim sanırım bu tabirleri :)

askeri olmayan pek anlamıyor bu işlerden benim çevremde hiç yok ve bir ay kimseye anlatamadım derdimi

burda şafağı bile yazsan mutlu oluyorsun senin gibi niceleri var çünkü.

burda oldugum ıcın cok mutluyum ya inşallah nişan fotograflarımı da koyarım bır gun:)

sanırım öyle pek bilmiyorum ama zamanla öğrenirim sanırım bu tabirleri :)

askeri olmayan pek anlamıyor bu işlerden benim çevremde hiç yok ve bir ay kimseye anlatamadım derdimi

burda şafağı bile yazsan mutlu oluyorsun senin gibi niceleri var çünkü.

burda oldugum ıcın cok mutluyum ya inşallah nişan fotograflarımı da koyarım bır gun:)

biz anlarız seniiii :29:

92/4 sün tam alt devrem oluyosun benim, fırsat bulursan sor erkek arkadaşına tuvalet kapılarının arkasında ne yazıyomuş diye bakalım ne diyecek :27::27:

:)kimse yokmuu kızlarr..
yarın ben geve 11.30 ta yola çıkıyorum pazar akşamı girerim bidahaa hepinizz kendinize iyi bakınn.
öptümm

Back