- Konu Sahibi yener_tugba
-
- #1.301
ohh arkadaşımm ozaman sen iyisin benden daha iyisin ozaman sen beni motive ett
benim aşkım ıspartada.. ve ordan muş a dahi gitme ihtimali % 1..
hep hakkari şırkak tunceli deki sınır bölgelerine gönderiyor.
buda yetmiyo gibi benimkisi mayın taramacı..
yaa gördün mü ben senden daha kötü durumdayım
Canım yer konusunda o kadar fazla dertli değilim uzak terör yok gibi gözüken bir yer var ama magralar patlatıyorlar sürekli var yani.Canım doğu veya güneydoğuya düşecektir.Benimkide öyleydi bu saydığın yerlere arkadaşları gitti.Mayın taramacası olması kötü tatlım ama inşallah ustada görevi değişir santralci veya yazıcı olma şansı var ki umarım bunlardan biri olur yer konusunda derdi ustası açıklandığında bitirdim canım artık şudu budu düşünmüyorum düşünsende değişmiyor sadece bu yaşadıklarım fazla geldi.Muş diye ve merkez değl yeri gitme ihtimalim yok izninede bundan üzüldüm.
yapçak bişey yok canım.. iki ucuu ..... değnek..
askerlik işte..
Hakkında neyse hayırlısı o olsun diye dua et canım.Ben öyle yaptım.Muş çıktı demek buymuş hayırlısı dedim geçtim kenara.Artık keşke şurda olsaydı burda olsaydı demiyorum desende değişmiyor.
umarım seninkide iyi bir yerlere çıkar ve buraya yazarsın tatlım:26:
inşallah canım.. kabullenicez elbet neresi olursa..
ben çıkıoyorum tatlım
kendine iyi bak. askerine de acil şifalar diliyorum
allah tüm askerlerin ve bizlerin yardımcısı olsun.
öptüm canım
Biz hep 20-30 dk konuşuyodkta az geldii.Ya askerdeyken bilmiyoryum uzatılması gerekn bir konumu ama...11 Aralık yani salı günü biizm 4.yıldönümümüzdü normalde cem böyle şeyleri asla atlamazdı.O gün çok bekledim arar diye.Aramadı ertesi gün yani dün aradı işte bende bozuntuya vermedim nasılsın hayatım falan dedi idare eder dedim noldu falan dedi.Dün ayın kaçıydı dedim 11iydi biliyorum yıldönümümüzdü ama arıyamadım çok felaket yağmur yağıyodu ve boş kalmadık yemşn töreni yaklaştığı için vaktim olmuyo biliyosun dedi peki dedim.Bu uzatılcak konumu ben burdayken dedi.Tamam hayatım uzatmıyorum dedim bende.Sonra özür dilerim haklısın seni çok seviyorum falan dedi.Öyle yanii bugün arasaydı zaten konuyu açmıycaktım ama kırıldım yani tatlım olay bundan ibaret ama eminim arardı.Mesela dünde yemeğe gitmedi beni aradı ama yinede kırılıy insan işte...
izmir gaziemirde yapıyor 56 gün yapıcak yemin töreninden sonra tekrar izmire dönecek yani daha belli değil usta birliğinin neresi olacağı izmir soğuk biryer ama ustabirliği sıcak biryere gelirse hırka veya kazak aldığımdada giyemicek en güzeli jean almak gibi geldi evet birde hırsızlık olayı varmı hiç sormadım çok kısa konuşabiliyoruz malum sıra bekleyen çok allahın izniyle geldiğinde tüm püf noktalarını sorcam
eda çok güldüm kızım sanaüzülme bebişim adam orda ne çekiyo biliyo musun sennn yemin töreni eğitimlerinde canları çıkıyo resmen, sizin şansınıza bi de hava soğuk hani biz şanslıydık eylülün 21nde olmuştu çok takılma bebişim bu duruma zira gün gelecek doğum gününü hatırlamıcak, onlar için ayın kaçı önemli değil. güneş doğuyo mu batıyo mu o önemli. yoksa ayın 3ymüş 11ymiş bilmiyorlar gazi de hep unutur ayın 3nü ben hatırlatırım ayın kaçı bugün bebeee derim 3 mü 5 mi bilmiyorum aşk gün doğuyo-batıyo burda önemli olan bu derdi. anlatabildim mi?
allahıım sonunda gaziemire düşen bi uzun dönem buldu sitemizi
hoş geldin alt devremben 92/3 yarenleriden türkü. acemilik İzmir-Gaziemir Ulaştırma 2.bölük, ustalık Kıbrıs-Lefkoşa topçu şoför... tatlım öncelikle hediye olayını çözelim. kalın hırka almış götürmüş yarinde çok iyi. bu sefer içine giymesi için içi polar, önü cepli, kapşonlu bi swit al.çünkü orda ne kadar az eşya o kadar az yıkama derdi demek. kalın olsun ki hem üşümesin hem başka bişeye ihtiyaç duymasın.zaten kıştayız üzerine ya aldığın montunu alır ya da kabanı falan varsa onu alır.. jean demişsin ama yer değiştirme olayı çok oluyor. erkek arkadaşımın tişörtünün yeri değişmişti de garibem spor yaparken giymeleri için verdikleri saçma gri tişörtü ile çıkmıştı askeriyeden acemiliği bitene kadar alma bana kalırsa.üzerindekilerle idare etsin acemiliği bitene kadar.Gaziemir tehlikeli yer zira bu konuda.
şimdik tatlım 30 gün çarşı yok.yemin etmeden tam asker olmuş olmuyorlar çünküaslında izmir soğuk bi yer değildir neminden dolayı üşürsün (izmirliyim bu arada) ama gaziemir soğuktur. ciddi soğuktur. dudakları kuruyup, çatlayacak, soyulacak. zaten bi kaç güne gripte olur üzül diye demiyorum sakın yanlış anlama ama gerçekten gaziemirin ayazı pistir, çarpar...
Gaziemir kıbrısa çok asker yollar. sadece 2.bölükten 26 kişi gitti sen düşün yani
bi sıkıntın olursa ben burdayım ya da 92/3 topicindeyim ulaşırsın, yardımcı olurum güzelim seve seve
kızlaarrrrrrrrrr
anaam bide benimki tertiplerinden önce baslayacak usta birliğine, onun tertipleri yeni acemiye gectiğinde o coktan alısmıs olacakk oohh :))) keyfime yokk diyecek yokkkk kızlar nerdesiniz ama yaaa iki topicte bomboss[/B]
Tatlımm geldim ben noldu anlamadım ben olayııı
hosgeldiiiinn edacıımm, simdi bizimkiler acemide ya, yemin töreni olucak21'inde ( yalnız bizimki ertelendi 28'ine) yemin töreni oldugu gün yeminini edicek esyalarını toplıycakk eve gelicez 1 hafta izni olucak, 1 haftanın sonunda sivas'a gidiyor ustaya baslıycak askitoomkomutan benimkinin koğuştan cagırmıs 3 kişiyi üçününde batıya cıkmıs yemin töreninden sonra direk ustaya gecicekler.. Digerleri acemisini yapmaya devam edicek malesef dogu sınır cıkar onlarada büyük ihtimal cünkü batıya cıkanlar secilmis simdiden bende anlamadım ki gülşen gelse sorardım
Canımmm o kadar sevindim ki anlatamam bak o kadar üzüldün burda yemin töreni geç diye ama tutucaksın elinden sevdiğinin birlikte çıkıcaksınız ordan.üstelik sivas tokat çok yakın 2 ayda bir günübirlik bile gidersin ziyaretine ve doğuda değilll şansına %100 doğu diyodun.Çooookkk sevindim senin adına :)))))
sagol canıımbende cok sevindim varya anlatamam ama kaydırma olabilirmis bilmiyorum tam ögrencek yarın komutanından, yani simdi sivas'a ustaya gecicek yemin töreninden sonra 1 2 ay sivasta gecircek ustasını sonra pat doğu sınır :26: insallah kaydırma birliği degildir yarın ögrenicez bakalım
Allahın izniyle olmaz öyle bir şey İnşallah dua et bol bol :)))
İnss canım sen nasılsın tatlım görüstünmü askerinle :)
Hayır en son çarşamba aradı sinirim çok bozuk o yüzden yemin töreni saçmalığı yüzünden vakti olmuyo biliyorum ama ciddi sinirlerimi bozuyor bu olay
benim 4 gün görüsemediğim olducanımaradıgında falan tavır yapma, kısa dönemler yeni gtti ya birliği kalabalıktır simdi telefon sırası falan oluyor bide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?