92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

işe bak yaa benimde annem hep aynı cümleyi kullanır askerdee tatilde mi sanki der önümüzde zaman cookkk bol bol cıkarırız acısını canım ah bi bitsindee....

işe bak yaa benimde annem hep aynı cümleyi kullanır askerdee tatilde mi sanki der önümüzde zaman cookkk bol bol cıkarırız acısını canım ah bi bitsindee....

Ayy zaten bitsin kına yakıcam yemin ediyorum Biz daha başındayız bide yaa daha acemilik bitmedi.Oofff.Sen 2 hafta sonra görüceksinn sevdiğini ohhh

Evet...Ama zaman geçmek bilmiyor.Gün saymıyorum ben hafta sayıyorum 3.ncü haftamız bitmek üzere.Böyle baktığımda geçiyor ama gün sayınca olmuyor zaten sevgilimde saydırmıyo gün...Sen sayıyo musun?

degilmi yaa 22 gün oldu gideli saymam mı canım yaa her bi günü en bastan sayıyorum aman yanlslık olmasın diye.. zaten panoma hergün bi çizik atıyorum ama geciyor ya bi sekilde geciyor lanet günler

degilmi yaa 22 gün oldu gideli saymam mı canım yaa her bi günü en bastan sayıyorum aman yanlslık olmasın diye.. zaten panoma hergün bi çizik atıyorum ama geciyor ya bi sekilde geciyor lanet günler

yok yok geçmiyoo öyle ben hafta sayıyorum. biz 300lere inince sayıcaz hatta 200lere...off off

Kızlar yaa ben şafak takvimi hazırlamayı bilmiyorum bilen birileri varmı öyle bir site varmı yazıcıdan çıktısını alsamm işyerinde dolabıma ascam

ben geri geldimmm.kaldığım yerden askerimi beklemeye devam gerçi beklemekten hiç vazgeçmemiştim ama.. sorular sorunlar halloldu Allah'ıma şükür.. çok yalvardım çok dua ettim Allah geri döndürmedi. dün akşam 11de aradı bitanem,15 dk konuştuk. olan bitenden haberi yok,herşey yanlış anlatılmış ona da,bana da. Allah ara bozmak isteyenleri bildiği gibi yapsın hiçbir şey demicem. Aşk kazandı kızlar

yemin töreni normalde 21indeydi ama bana 28ine ertelendiğini ve hemen geliceğini,dağıtım olacağını söyledi. doğru mu acaba? yoksa bana sürpriz mi yapıcak 21inde gelip? bilemedim bunu :44:

Ah canım bizde aynı şekil hep didişir dururduk.ama şimdi öyle pişmanız ki.Meğer ne büyük nimet varmış elimizin altında kıymet bilmemişiz.İstediğimizde görüşürdük.Şimdi yaptığımız tek şey hayal kurmak.Geleceği günün umuduyla yaşıyorum

canım cok sevindim senin adına hosgeldin aramıza tekrardan
bizimde yemin töreni ertelendi bilmiyorum saka yaptıgını sanmıyorum 28'ine alındı bizimde.. zaten bulundugu sehirden cıkması yasak, iki gün boyunca orda durması gerekiyor gelemezki :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…