92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

merhaba canımmm hoşgeldin aramıza. bnim sevgilimde acemi birliğinde erzincandaydı. korkma kötü bir yer değil. en kötü tarafı çok kalabalık olması. birde yemekleri çok iştah açıcı değilmiş sanırım. ama heryer aynı. merak etme sakın canımm. dağıtım yerlerini sorcak olursanda heryere gönderiyo diye biliyorum en doğudan en batıya kadar. bnm sevgilinm urfada. bir arkadaşına tekirdağ çıktı. birine van çıktı mesela, kıbrısada çok gönderiyodu sanırsam. şimdilik aklıma gelenler bunlar canım. merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin:16::16::16::16:

hosbulduk canım benim yaa herkes doguya verirler diyor cok içim acıyor :/ batı olasılıgı cok düsük diyorlar.. Babam Astsubay benim büyük ihtimal dogu olabilir nisanlının usta birliği dedi cok üzülüyorum :/

hosbulduk canım benim yaa herkes doguya verirler diyor cok içim acıyor :/ batı olasılıgı cok düsük diyorlar.. Babam Astsubay benim büyük ihtimal dogu olabilir nisanlının usta birliği dedi cok üzülüyorum :/

bilmiyorum canım bol bol dua et. o şans işi bence hiç belli olmuyor. inş istediğiniz gibi biryer çıkar:16::16:

Bizim teslimiyete 35 gün var dahaa , yerimiz bile belli değil sınavdan sonra belli olucak 10 Aralıkta :31:

hadi hayırlısı canım yaaa zor bir dönem sizleri bekliyor biz devir etmek üzereyiz çok şükür ama inan kendini paraladıgına degmiyormus çok yıpratmayın kendinizi ben çok çırpındım ama bir sey degişmedi :50:

Merhaba arkadaşlar, benim nişanlım da 12 Aralık'ta asker oluyor hayırlısıyla:18:
Ben bişi sorucaktım kısa dönem olursa şafak tam kaç gün oluyor, üniversite mezunu uzun dönem olursa tam kaç gün oluyor bilen var mı? ben minik bir cep takvimi tasarlamayı düşünüyorum da... yardımmmm:26:

Merhaba arkadaşlar, benim nişanlım da 12 Aralık'ta asker oluyor hayırlısıyla:18:
Ben bişi sorucaktım kısa dönem olursa şafak tam kaç gün oluyor, üniversite mezunu uzun dönem olursa tam kaç gün oluyor bilen var mı? ben minik bir cep takvimi tasarlamayı düşünüyorum da... yardımmmm:26:
Bizde aynı durumdayız , bende merak ediyordum bunu yeriniz belil değil dimi henüz

Aynen ya bakalım haftaya gidip sınav yerini öğrencek çorlu yada tuzlada olabilir diyor ama izmire atasalar hiç fena olmaz :1:

30'unda tuzlada sınava girecek bizimki de... bizim de istanbul çevresi olsa keşke fena olmaz :D bu arada biz doğru başlık altında mıyız onu bile bilmiyorum :26:

evet doğru başlık altındayızz aa tuzla istanbulda degilmiiiiiii :26:Demekki bnmkide tuzlada girebilir sınava :31:

İstanbul'da bebem, ben askerlik yapacağı yer de keşke istanbul veya çevresinde olsa demek istemiştim :39: çok şey istemeyeyim dimi.. hayırlısıyla gidip gelsinler tek isteğim o...

merhaba kızlar çok mutlu oldum böyle bi sayfanın olmasına benimde erkek arkadaşım aralık 13 te gidecek askere üni. mezunu 1 aralıkta sınava gircekmiş maltepede uzun dönemde çıkabilirmiş çıkmasa ya 6 aya katlanamazken 1 yıla nasıl dayanabilirim

Selam Kızlar:3:

Bu topik uzun dönemlerin topigi 92/4 kasım gidecek olanların.Sizinkiler sanırım kısa dönem ve aralıkta gidecek
349.dönem olarak geçiyor kısa dönemlerin topigi tabiki burada da konuşabilirsiniz.Size yardımcı olmak ve bilgi vermek için yazdım:34:

Selam Kızlar:3:

Bu topik uzun dönemlerin topigi 92/4 kasım gidecek olanların.Sizinkiler sanırım kısa dönem ve aralıkta gidecek
349.dönem olarak geçiyor kısa dönemlerin topigi tabiki burada da konuşabilirsiniz.Size yardımcı olmak ve bilgi vermek için yazdım:34:

ohhhhh gelin gelin kuzucuklar siz geldikçe biz rahatlıyoruz bir parcacık yaa
bitse de gitsek

:72:

Back