öncelikle türkücüm duygularını o kadar güzel anlatmışsın ki, yüreğine sağlık tatlım... Benim gördüğüm kadarıyla bu tertipler daha buranın onlar için ne kadar faydalı olabileceğinin farkında değiller, ancak askerleri gittikten sonra kendilerini buraya tam anlamıyla atıp farkına varacaklar...
Bu topiğin kızlarıııııııı, 92/4 tertipleeeeeeeeeeeer, şimdi toplanın da bizim söylediklerimize de kulak verin lütfen...
Biliyoruz herkes için çok zor bir durum , hepinizin yazdıklarını okudum ve hep benzer dertler sıkıntılar... Çünkü ortak sıkıntımız bir... Kimimiz senelerimizi verdiğimiz erkek arkadaşımızı, kimimiz yeni bulduğumuz erkek arkadaşımızı, kimimiz nişanlımızı, kimimiz de kocamızı gönderiyoruz. Sıkıntımızın ortak olması gibi, nasıl dayanacağım ben bu kadar güçlü müyüm gibi söylemlerimizdeki duygularımız da ortak... Baktım da söyle bir yazdıklarınızda ben bu kadar güçlü müyüm diyenler var... Şu an ben bunu sorgulamakla bu 460 günlük şafağa 1-0 yenik başlıyorsunuz bilginiz olsun... Amacım yazdıklarımla sizi üzmek, moralinizi bozmak değil ama gerçekler bunlar... İnanın benim askerim de ilk gittiğinde bende hep güçlü olmadığımı onsuz nefes bile alamayacağımı düşünüyordum, bu duruma alışmak istemiyordum, onun yokluğuna alışmak istemiyorum alışmayacağım diyordum, sonra gördüm ki istemesek de alışmak zorunda kalıyoruz... Alışmayacağım diye kendimi yırttığım zamanlar en buyuk zararı kendime vermişim... Aslında halaa alışmadım ama kabullendim... Siz de öncelikle bu durumu kabullenin isteseniz de istemeseniz de askerleriniz gidip her Türk erkeği gibi vatani görevlerini aslanlar gibi yapıp hayırlısıyla da sağ salim dönecekler...
Sözün kısası; kendinizi toparlayın, bu durumu hem kendinize hem de askerlerinize eziyet ederek daha da zorlaştırmayın... Son günlerinizi doyasıya yaşayın, her anın tadını çıkarmaya bakın... Ve sakın içinizdeki üzüntünün büyüklüğünü onlara yansıtmayın, onlar için yeterince ağır olan durumu sizde daha da ağırlaştırmayın.... Biz herzaman destek olamk için sizin yanınızda olacağınız, her türlü sıkıntınızı yazabilirsiniz...
Şimdi yüzünüze bir gülümseme takın ve askerlerinizin yanına gidip, sevgi selini yaşatın