92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

morallerrr çoookkk kötü :( maalesef arkadaşlar bugün yerlerde belli oldu herkes bişi dedii iyice üzüldüm ya ağla ağla bir hal oldum akşamdan beri ...

morallerrr çoookkk kötü :( maalesef arkadaşlar bugün yerlerde belli oldu herkes bişi dedii iyice üzüldüm ya ağla ağla bir hal oldum akşamdan beri ...

Son düzenleme:
moraller çok bozuk maalesef ya bugünde yerler belli oldu herkeste bişiler dedi daha çok üzüldüm ağla ağla bi hal oldum ya :43:

cnm üzülme demek kolaydır, hepimiz bu yolardan geçioruz ama elinden geldiğince kendini yıpratmamaya çalış... Acemi birlik yeriniz hayırlı olsun.. Son günlerinizi sevdiceklerinizle doya doya geçirin... Herşeyin hayırlısını dileyin ve sabırlı olun...

canım kesin doğu diyorlar bende korkuyorum bişey olcak eşime diye o kadar çok şeyler düşünüyorum ki kötü kötü kafayı yicem sanki :( bilmiyorum doğal mıdır bu şekilde düşünmem yani sende düşünmüş müydün askere yollamadan önce sahi senn asker nerde ?

canım kesin doğu diyorlar bende korkuyorum bişey olcak eşime diye o kadar çok şeyler düşünüyorum ki kötü kötü kafayı yicem sanki :( bilmiyorum doğal mıdır bu şekilde düşünmem yani sende düşünmüş müydün askere yollamadan önce sahi senn asker nerde ?

canımm bnm. çok normal böyle düşünmen. hepimiz yaşadık bunu. sabahlara kadar uyumadığımı ağladığımı bilirim. ama inan hiç bi işe yaramıyo. tuğbanın dediği gibi üzülme demek kolay ama gerçekten. bizim yaptığımız hatayı yapıp yıpratma kendini sakın. herşey geçiyo. bende ağlıyodum zırlıyodum senn gibi. bak 3 gn sonra 99 dicem. allah yardım ediyo canım. doğu batı meselesine gelince bence şans işi o.
hiç belli olmuyo canım oraya gtti dye illa doğuya göndercek değiller. :29:

Kızlarrrr bende burdayım Allahım dayanamıyorum gücüm kalmadı benim nisanlımda erzincanda yapıcak topcu olarak yaaaaa kaldı 15 gün sabredemiyorum elim kolum kanadım kırıldı sanki :( hic iyi degilim..

ahanda canımın içi topik açılmısssssss

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

süper olmus süper ellerine saglık tubişim adaşım

gelin de gidek yaaaaaa

91/4

balıkesir/erdek

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

3 ay 2 gün

başka da yok kiiiii

Son düzenleme:
Kızlarrrr bende burdayım Allahım dayanamıyorum gücüm kalmadı benim nisanlımda erzincanda yapıcak topcu olarak yaaaaa kaldı 15 gün sabredemiyorum elim kolum kanadım kırıldı sanki :( hic iyi degilim..

merhaba canımmm hoşgeldin aramıza. bnim sevgilimde acemi birliğinde erzincandaydı. korkma kötü bir yer değil. en kötü tarafı çok kalabalık olması. birde yemekleri çok iştah açıcı değilmiş sanırım. ama heryer aynı. merak etme sakın canımm. dağıtım yerlerini sorcak olursanda heryere gönderiyo diye biliyorum en doğudan en batıya kadar. bnm sevgilinm urfada. bir arkadaşına tekirdağ çıktı. birine van çıktı mesela, kıbrısada çok gönderiyodu sanırsam. şimdilik aklıma gelenler bunlar canım. merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin:16::16::16::16:

Back