92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

OoOooOoooOOoooO :)
Bu Topikte Açıldı Demek..
Ya Hele Bi Biz Gideydik açardınız Topiği :27:

Gidelim de Bu Yarenler Gelsinnn ne zaman gidiyolar bu arada?

.

biraz önce geldi aklıma acaba açmışlar mıdır diye yoksa ben açayımm :1: ama açılmış bende kasımda yollayacam sevdiceğimi askeree şimdiden durumlar fena bakalım gidince ne olacakkk

biraz önce geldi aklıma acaba açmışlar mıdır diye yoksa ben açayımm :1: ama açılmış bende kasımda yollayacam sevdiceğimi askeree şimdiden durumlar fena bakalım gidince ne olacakkk

Sen de bendensin tatlım benimki de kasımda yolcu:31: Şuanda şakaymış gibi geliyor
inanamıyorum ama gittikten 1-2 gün sonra dank edicek gibime geliyor:18::ssz::1:

aynen şu şeklilim Ben Askere Gidecemmm :) - YouTube :52::52::52::52::52: fenalardayımm:50: melezgüzel sen geçen yılbaşı çekilişinde varmıydın ismin tanıdık geldi :34:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:Aman canımmm dinleme bunuuuu bunalımdan kurtulamazsın vallaaa,resmen depresyon sebebi:1:

Evet tatlım doğru hatırlıyorsun:34: Şaka maka yılbaşına da bişey kalmadııı:46:Yine yaparız inşallah çekilişşş.

Evet canım, inşallah tüm askerler hayırlısıyla kazasız belasız gidip gelirler:nazar::nazar:
Ama ben şimdi kime trip atıp sürekli ilgi beklicem yaaaa:1: Hiç düşünmüyorlar biziiiii:19::52:

cnm artık işler tam tersine dönüoo, gözünüzü şimdiden korkutmayayım ama artık onlar trip atacak siz katlancaksınız :52:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:Aman canımmm dinleme bunuuuu bunalımdan kurtulamazsın vallaaa,resmen depresyon sebebi:1:

Evet tatlım doğru hatırlıyorsun:34: Şaka maka yılbaşına da bişey kalmadııı:46:Yine yaparız inşallah çekilişşş.

zaten ikimizde fena halde bunalımdayızz birbirimize sarıyoruz nereden nereye bak şafak saymaya başlayacaz:emir_bebek: evet onnuda düşündümm benn yapalım yine bi çekilişş:21::21:

kızlar şimdilik bana müsade, herzaman destek için yanınızdayız, üzülmemeye çalışın ve son günleri çok iyi değerlendirin sevdiceklerinizle...

Öpüyorum sizi :54:

kızlar şimdilik bana müsade, herzaman destek için yanınızdayız, üzülmemeye çalışın ve son günleri çok iyi değerlendirin sevdiceklerinizle...

Öpüyorum sizi :54:

tekrar görüşmekk dileğiyleee :) bende kallkayım tam 3 saattir makarna yapacam yani açlıktan öldüm :)

tubalaarın tubasiiiiiiii tubaa kızlarin hasiiiiiiiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52::52::52::52:

tubacım topiğn vatana millete, sana bana, ona bun, şunaa, I go, you go, we go,ıt goes she goes'laraa herkeseeeeeeeeeeeeee hayrılrlıııı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back